Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denizim,sakin ol hayatım,arayacağım seni.Lütfen,sakin ol......Seni çok iyi anlıyorum ve kendi açından son derece haklısın....Ama öfkeyle kalkma ve zararla da oturma.

canım benim yaa..ne diceğimi inan hiç bilmiyorum ama en az senin kadar sinir oldum kocanın ailesine.ben genelede kayınvalide, keyınpeder, kayınbirader konularına hiç takılmam.rahatımdır ama sizinkilerde çok anlayışsız davranıyorlar.belkide gerçekden anlamıyorlardır.kocişinede kızma,sonuçta oda gelmeyin diyemez ama uygun bir dille anlatabilir.bu konuda çok haklısın.ayrıca sizin bebek meseleniz olmasada zaten eşin gelir gelmez damlamaları çooooookkk komik,insanlar 2 ay ayrı kalınca birbirini özler ve ertesi gün başka birileriyle birlikte uyanmak istemezler.bence sen açıkça söyle bunu eşinin aiesine.ben senin yerinde olsam hemen şimdi hiç vakit kaybetmeden arardım kayınvalidemi ve anlatırdım güzel bir dille.o zaman seni anlarlar,sonuçta insanlar..sizin çaba sarfettiğinizi öğrensinler.zaten çevrendekiler tahmin ediyorlardır çocuk için uğraştığınızı,bu yüzden bence hiç çekinmeden anlat,burpumun dediği gibi bu utanlıcak bişey değil,kalp gibi şeker gibi bişey.hemen ara ve içini rahatlat.

burpcum dün çok kötüydüm ama bugün birazdaha iyiyim.gece bikaç kez yalancı sancılar girdi çıktı.ama bilinçli olmaya çalışıyor,her defasında kocişi kaldırıp,doktorumuda uyandırıp hastaneye koşmak istemiyorum.bacaklarımın arası,sırtım,karnım taş gibi kesiliyo,kramp griyo ama düzenli değil.telaş yapmıyorum o yüzden bekliyorum.ödemlere gelince dün ayakta kaldım sıcak falanda vardı sanırım ondan oldu,bugünde var ama çok değil.dinlenince geçiceğini umuyorum,akşamada arkadaşlar gelicek,kociş herşeyi dışardan alıcak,ben bitek çay,meyve işine bakıcam,oda basit.guclubacismile

sende bu aralar iyi gezmeye başladın,oohh sefan olsun,inşallah ada doğduktan sonra bende başlıcam gezmelere,tabi annem izin verirse ki vermez:gitme:

denizcim seni okadar iyi anlıyorumki çünkü benimkinin aileside hanzo bildikleri halde hemde 2kez ası 1kez tüp yaptım normal zamanda adım atmazlar ama tedavi zamanında hep bizdedirler bide para isteklari hiç bitmez ama seninkide kıramıyodur canım seninkiler belki benimkilerden anlayışlardır açıkça söyle benim 15gün hiç kalkmadan yatmam lazım de canım

sabaha karşı uyusam da biraz daha iyiyim galiba sinirim biraz geçti ama onlarla konuşmayacağım aşılama işini de hazirana bırakırız ama eşimle konuşurken sakin olabilir miyim bilmiyorum..semramın dediği gibi hiç bir durum olmasa bile bu kadar ayrılıktan sonra damlamaları bile yanlış..gelsin ne diyeyim ki saygıda hizmette asla kusur etmem kendileri utansın bu kadar sıkıntı çekip herşeyin tam olmasını istiyorum sırf bunun için çıkacak izne aylar öncesindne planladık burpun dediği gibi hiçbirşey tam olmayacak içimize sinmeyecek en iyisi ertelemek şu anda en mantıklı bu..

kayınvalideme daha geçen gün söyledim annem gelecek bakacak diye halbuki öyle birşey yok ama onlarda anlayanda yok illa açık açık anlatacaksın

semracım geçmiş olsun son zamanlara geldik artık bunlar sıklaşacak ama çok kötü olursan tabiki eşini kaldır hastaneye git ne olacağı belli olmaz allah muhafaza..inşlalah ağrısız sıkıntısız geçer ve sonunda bebeğini alırsın kucağına..

Denizim,sakin ol hayatım,arayacağım seni.Lütfen,sakin ol......Seni çok iyi anlıyorum ve kendi açından son derece haklısın....Ama öfkeyle kalkma ve zararla da oturma.

herkes kendi açısından haklı sesimi çıkarsam kötü ben olacağım onun için en iyisi susmak yoksa benim sesimi çıkarmam da basit olmaz yani susarım susarım çok fena patlarım sonra da ipler kopar bu seferde kendi huzurumuz bozulur..

bilmiyorum haklısın ama bu konuşmanın en başta eşim tarafından yapılması gerekiyordu artık çok geç..bu saatten sonra istemiyorum gibi algılanacak çocuk cahil zaten ne anlasın bunlardan ona da kızmıyorum ben bunlara sebep olduğu için eşime kızıyorum..herşeyi hallederiz rahatlığı benim yaşadığım stresi yaşamaması çıldırtıyor beni..

maddi destekleri kalsın kendileri bulaşmasın da ..
gelsinler en iyi şekilde ağırlarız gideriz elimiz kolumuz dolu onlar mı maddi destek yapacak kalsın..

denizcim bence hiç erteleme,sen onların utanıcağını falan düşünüyorsan yanılıyorsun,utanan insan 2 ay ayrı kalan eşlerin yanına aynı gün damlamaz.kayınvaliden bence anlıyordur ama anlamamazlığa veriyordur,şeytanlık yapıyo aklı sıra.bence sende söyle açık açık.allah allah,hiç gelememm böyle sık boğaz yapılmaya,hizmetlerini yapmak demek ki herzaman iyi olmuyor,anlayışsızlar.sanada kızıyorum,ne haziranı kzım bunun kararını sen çok önceden verdin,erteleme,haziranda deniz kızımız göbişinde olsun.

ooh beee girdim sabahtan beri elektrik yoktu(((
denizim seni çoook iyi anlıyorum
anlayışsız insanlar tedavi de olmasan bile onların gelmemesi gerekiyodu hemen ertesi gün(((
ama sıkma canını inşallah gelmiştir bebişin göbüşüne de stresine değmemiştir
aşılamayı da ne zaman daha rahat olacaksan o zaman yaptır
her ne kadar başaramasak ta stres yapmamamız gerekiyo bi de bu stresle uğraşma bence
valla benimkiler geliyomuş gibi sinirlendim:))))
ama sen sıkma canını geldi zaten deniz oğlan:)))

semracım sana da geçmiş olsun canım
ben de böyle olacaktım şu zamanlarda(((
ben senin yerinde olsam evden cıkmam:))))))
yan gel yat boşver gezmeyi yürüyüş iyi diyolar ama sen yine de zorlama

benimki bugün gene çalışıyo tam 4aydır yalnız tek bir günümüz bile gecmedi kocam yanımda ama ben onu özlüyorum ya işte yada eve geldiginde kardeşleri yani benim kumalarım kuyruk gibi peşinde sıkıldım ben kocamla yalnız kalmak istiyom ben tüp bebgi yaparken burdan uzak biyerlerde ev mi kiralasam acep yani deniz ben hep çekiyom bunu

canlarım geldim ama sayfaları okudum önce zaten cok birikmemiş ki 4 sayfacık sadece dukkanda oldugum için bölünüyorum.

denizim acayip sinirliyim suan aksama kayınvalideme gidicez ondan cıkarabilirim hıncımı.manyak mı bunlar beee kızım ara ve konus sen ince oluyorsun ama onlar düşüncesiz.ne dicegimi sasırdım sinirden canım konusup dertleşmek istersen caldırman yeterli beni hemen ararım seni.
kocanada kız canım ne bu o da düşüncesizlik etmiş yassanacaklar belli tedavi olmasa bile özlediniz birbirinizi yahu.herşeye raagmen tedavinden vazgecme canım.bu senin hayatın.

slm kızlar yumurtalarım bugün toplandı 10 tane yumurta toplamışlar kaliteleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş... biraz ağrım var ama bende hayret ettim kendime yumurta toplamadan en sakin ve en zinde çıkan bendim...çoğu kimse kendine gelemedi çok fazla tüp bebewk yaptıran var drum hep diyodu yaşın çok genç diye merkeze gidip kendi gözümle görünce biz gerçekten çok gençmişiz dedim...valla kızlar ben çok olumluyum hiç sıkıntım yok şimdilik stres yok...inş yarın yumişlerimin haberini alıncada bu durumlar değişmez...inş herşey çok güzel olur...

tuaanayım içim acıldı seni görünce canım...

burpum oh gezmişin tozmusun ne guzel fıstık.

sevimcim niye rahat bırakmazlar bu aileler anlamıyorum.gıcıklıgım arttı yine.
bizdede pazar sabahı görümcem arıyor kaynımı n ehliyeti yok polisten kacmıs karakola gitmişler kayınpederle bize hbr veriyor ne gerek var ceza yazzmıslar göndermişler abimi arıyalım demiş görümcem kayınpeder gerek yok demiş şaşırıdım valla.hiiç düşünmeden yasıyorlar kabul etmiyorlar bizim evimizin catımızın hayatımızın ayrı oldugunu aile oldugumuzu kabul etmiyorlar.eslerimizin sucuda bu benim yuvam ayrı evim ayrı once karım gelir once onunla olan hayatımız gelir diye düşünmesi lazım benim cocuktan vazgecme nedenlerimden biride bu cocuk olunca herşey cok degişicek kızlar once ben gelmeliyim eşim iiçin bunu görmeden cocuk istemiyorum
benim için önce hep o gelir eskidende böyleydi şimdide böyle.keşke onun içiinde ben oyle olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…