Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Önce eşinle aile olacaksın evet buna yüzde bin katılıyorum,hiçbir soru işareti kalmayacak...

evet tuanayım aynen öyle önce eşinle aile olacaksın.eşinin gerçekten bu sorumluluğu tasıyabileceginden d emin olacaksın.kolay mı cocuk buyutmek bu devirde.

inanamıyorum nete girdigeime cocuk gibi sevindim.eşim ne yazıyorsun dedi bende söyledim derin mevzular diye kactı.
gecen aksam arkadaslarda cocuk mevzusu acıldı arkadas 30 u gecti ve istemiyor esi istiyormus ona yuzde yuz bakarım diyorsan olur demiş takdir ettim onu ama bilmiyor ki çocuk yapmak o kadar da kolay değil.
keyifisizleştim yine.ama 10 sn içinde toparlanırım merak etmeyin.bugun alısveriş yaptık biraz yazlıkları cıkardım pek bişeyim yok demiştim ya ilk defa düşünmeden aldım acaba hamile kalırda giyemezsem diye dusunmeden oh be hayatımın guzelleştiğini farkeediyorum son zamanlarda oyle bunalımlardaymısım ki

nrusimcim çok sevindim evet çok merak ettik yazıdğın iyi olmuş
inşallah kaliteli olsunlarda en kalitelesi bebişin olsun:Saruboceq:
bebingcim çok sağol canım daha yeni açtım pc yi geç oldu
bilgisayar sapıttı temizlik te masayı çektim temizledim falan kasadan ses geliyor cızır cızır sinir etti ya daha da yeni değişti herşeyi...
tuanayım güle güle kullan saçlarını rengini mi değiştirdin nasıl oldun merak ettim bak şimdi..
mavcim kocişin tam olması iyi olmuş yoksa bu gazla sende halledecektin kocayi..arada sımarmak istiyor insan ben onu da yapamıyorum ama az kaldı yarın olsun benimki çıksın meydana ben biliyorum yapacağımı..
bebingcim bazı erkek çocuklar böyle bazısı da umru olmaz abimde örneklerinden biri..aslında ailesine bağlı olması iyi der annem hep kendi ailesine de bağlı olur diye..ama erkekler bizim gibi düşünemiyor malesef biz ince düşünüyoruz onlar için anlamsız oluyor düşündüğümüz..
semracım bende seninle aynı fikirdeyim ama hala eşime saygımdan susuyorum eşi ailesini istemiyor dedittirmemek için..aslında benimki böyle bir hata yapmazdı ama uzaklık onu da mahvetti işi de ağır ama yinede suçlu o..
yarın olsun bakalım kararımı söyleyince nasıl tepki verecek..
sevimcim yeni yaşın uğurlu olsun bu yıl bitmeden bebeğin seninle olsun inşallah...
mavcim bu arada hiç umut bağlamıyorum deniz bebek zahmetli gelecek bu kadar kolay gelmez:))

Son düzenleme:
bebingcim güle güle eskit cicilerini..ne güzel bende şöyle oh desem kafamı rahatlatsam bugünlerde zor biraz ama inşallah herşey düzene girer ben çıkıyorum kızlar pc nin sesi deli etti beni düzelmedi de ..
yarın görüşürüz

gunaydın kızlar...
güzel bir hafta bizlerle olsun inşallah...
denizim temizlik yaparken deterjan mı döktün yoksa bilgisayara....
sakinleşmişssin cok iyi eşinle konusmadan once.sen kararını bildirince kesin gelmeyin dicek onlara.

aksam cok sakin kalmış sayfamız.özlemin yoklugu hemen de belli oluyor.bu haftada elazıg da olacak di mi?

dun nettteyken bi baktım kayınvalidem cay getirmiş bana cok mutlu oldum ya.ah keşke hep böyle düşünceli olsa.o zaman hiç sorun yasamıcaz.bu aile olayları beni çok yoruyor.hep neden diyede sorguluyorum.
haftasonu arkadaslardayken de hep muhabbet oraya geldi.aile ilişkileri.herkes sikayetci ama cok anlatmıyorlar ben anlıyorum hemen tabi.birinin ki hiç bişeye elini sürdürtmezmiş ondan dertli öbürü çok iiş yaptırırmıs ondan dertli.sonuc hep aynı yere varıyor ama.düşüncesizlik.kenidini digerinin yerine koyamama ben merkezci olmak gibi.hiç bitmicek biliyorum sadece kendimi uzak tutmaya calısıyorum bu konulardan.yoksa gunlerce aynı seye takılı kalıyorum ben.kendimi yıpratmıs oluyorum.o düşünüyor mu beni acaba..nerde....

özlemcim sayfalar 1000 lerde ama sen yoksun...
keşke hemen girebilsen canım.kaçırmasan...

semracım nerdesin sabah sekerim.uyanmadın mı hala.keyfin nasıl düzeldin mi acil moral lazım sana.aman ha sonra lohusa depresyonu filan olursun Allah korusun...

evet canım 2 kutu gonal f im var.napıcam bilmiyorum.

bebingcim canım bende ara verdim biraz bebiş olayına ama korunmaya da gerek yok bence nasıl olsa olmuyor olursa da üzülmeyiz yani yine de sen bilirsin de bence ilaçla mahvetme bünyeni elindeki ialçları da tüp bebekde kullanabilecekmisiniz acaba kullanılmıyorsa 1 kez daha aşılama deneyebilirsin umut dünyası işte

çok sevindim ya burp la semra da buluşmuş bir daha ki yıla hepimiz bebişlerimizle birlikte buluşsak süper olurkaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba... benim hiç vaktim olmadı ne yazıkki(( nişan yeni bitti bizde bittik damat hala burada onunlayız .. o nedenle giremiyorum kusura bakmayın ne olur... hepinizi çoooooook özledim...

bebingim aynı zamanda yazmışız demekki,,ben iyiyim merak etme canım.sadece sağ ayağım davul gibi şişmiş,bide gece üstüm açık yatıyorum sanırım üşütmüşüm midem bulanıyoo..hastalık hastası gibi oldum yaww.

kızlar merhaba... benim hiç vaktim olmadı ne yazıkki(( nişan yeni bitti bizde bittik damat hala burada onunlayız .. o nedenle giremiyorum kusura bakmayın ne olur... hepinizi çoooooook özledim...

öslemcim kendini yorma çok.sen bu hafta izinlisin dimi?biz kusura bakmıyoruz,en azından nerde olduğundan haberdarız canım,senn rahat ol.

kızlar tüm yazdıklarınızı okudum ama uzun uzun cevaplayamıyorum malesef(
mavişim azmetmiş sayfayı 1000'e taşımış ne güzel ya hepimizde hamiş kalmışız ohhhhhh...
bebingim düğün güzel geçmiş çok sevindim , yeni ciciler gelmiş hayırlı olsun bol kazandırsın inşallah...
denizim kardeşler birbirini özlemiş demekki sen çok ama çok haklısın bunu eşin halletmeliydi bence...
burpum demek bensiz yapamadın ha bende ösledim sizi ya....
tuanayım benden hiç bahsetmemiş sanırım beni hiç öslememiş((
gamzeye hiç rastlamadım neden girmemiş var mı haberiniz?
sevimcim sende daha gençsin güzelim ya olacak inşallahhhhhhhh...
semra sana kızdım haberin olsun ayakları niye şişirdin gezme ya kızımı üzme ....

anaaaaaaaa en önemli haberi unutmuşum ben ya eşim bugün örnek verdi veeeeeeeeeeee artış var diye tlf etti :)))) ne ne kadar artmış bilmiyorum ama sesi gayet iyiydi dr da zaten olmuş yine olur demiş:))) daha gelmedi arkadaşlarının yanına gitti ... gelsin haberleri alırım nasılsa.... ee tabi sizede bildiririm yani...

özlemcim oh beee seni gördük daha iyi olduk valla.
hayırlı olsun nişanınız.Allah tamamını erdirsin.
damatı sıcak tuttunuz herhalde gidemedi hala adam.
sen izinlisin bu hafta ama arada böyle girersen cok mutlu oluruz biz.
sen nasolsa telafi edersin sonradan.

semracım doktorunla konus normal mı bu şişmeler.Allahh korusun telaşlandırmak istemem ama dolaşım bozukluuğu filan olur dikkat et keniden.doguma az kaldıgı için kaygıların artmıstır canım senin.dinlenmeye çalış bişeylerle oyalan da vakit gecir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…