Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kılzar kismsecikler yok denk gelemedik özlemim yemek yapıyordur kesin ya da komşuda 5 çayında mı ki.))
bebingim canım müşterilerle uğraşıyordur
bende yemek yapacağım menümüde yazayım bebingim merak eder şimdi şehriye çorbası karışık kızartma vee sarımsaklı yoğurt....)))

Öffff çok güzelmiş menü Deniz. Çok acıktımmmm saat 17:30 başlayan toplantı kaçta biter ki acep... Ayrıca evimde yemekte yok. Dünden kalma makarna yermiki evdeki..? kafamçokkarıştı Bir de o yapsın, ben yiyim kaydirigubbakcemile3

Dido

denizim hemen geliyorum menü süpermiş bayılırım agzımın suyu aktı yaaaa
özlemcim artık utandım bugun gezmeye gitttim.orda sadece 6 cesitten ikisinin tadına baktım azcık yedim öğle yemegide yememiştim.
didocum benim evdede yemek yok yaaa....

özlem kek yapıp komsusuna caya gidicekti.kesin orda muhabbete dalmıstır acaba o ne piişirdi bu aksam.....

özet gececem esim in iş için gittiği yer dahil herkes cocuk yapın diyor hatta bugun gittiğim yerde korunmayın sonra olmaz falan filan iki kişi duydum hap içerken hamile kalmış deli oldum parcalayasım geliyor böyle insanları siiddet duygularım yukseldi yeniden.
ablama anlattım oda insanlarla dalga gec en iyisi sen diyor.biz cocuk yapma işleminden hoşnut değiliz filan gibi.(make a love) ay utandım söyleyemedim.

kızlar,slm herkese.denizciğim yaaa ne güzel seni yeniden böyle aramızda görmek.Seni arayacağım ama sular biraz daha durulsun dedim.Ama artık sanıyorum iyisin,sesini duyabilirim benim tatlı arkadaşımolumunekankayizsmile

denizciğim bak demedimmi ağlama safhası bitiyor sonra bir sonraki tedaviye yöneliniyor o tedaviyede karar verdikten sonra çok rahatlayacak kafan çocuk aklına bile gelmeyecek tatlım bir iki haftada geçsin hem iyicene iyi hissedeceksin tecrube konuşuyor kocişin iki ay sonra gelsin bir tane bebiş patlatın doğal yoldanda bayram edelim umarım okumuşsundur forumdan bir arkadaşın başına geldi imkansızı başardı umarım bizde bu imkansızı başarırız kayınvaliden meselesine hiç takılma insan hırçınlaşıyor bu yaşadıklarımız hiç kkolay değil bende aynı olmuştum ve her kelimeleri batmıştı teselli istemiyordum ağlıyordum ve beni teselli edecek kelimeler dahada sinirlendiriyordu seni çok iyi anlıyorum tatlım eşine aynı şeyleri bizlerinde yaşadığını içinde bulunduğumuz psikolojiden kaynaklı olduğunu ifade et anlayış gösterecektir sonuçta nede olsa bu tedavinin %95 lik yükünü kadın taşıyor

özlemcim ben hemen adetimle başladım bu bal çörekotu ve tarçına sende öyle yap istersen herşeye adetle başlanıyor zaten tabi adet yerine bebişinin olmasını tercih ederim tatlım

bende çocuğumun ismini ela düşünüyordum artık düşünmüyorum ilkokulda ayşe yazı yaz fişlerini ela almış birde herkez hela gibi dedi bende bir ara lara düşünüyordum tilda olabilir erkek olursa sarp
allah bu isimleri bebişlerimize verebilmeyi nasip eder inşallah

kıskanırmıyım yoksa ben bu durumu...:1hug:
baska zaman olsa kıskanırdım ama simdi değil

dido kavgalar evliliğin tuzu biberidir bizde evlilik hazırlıklarında çok kavga etmştik eşmle sonra 8 yıldır hiç etmiyoruz eminim sizin yaşadığınız bir süreçtir
bebing kayınbiraderine allah söyletmiş işşşşşaaaalalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
özlem kafana göre karıştır balını çok koydum ben çörekotu ve tarçınıda göz kararı ne bilim karıştırdım hepsini herkez öyle yapmış cadı seni tabi baktın hepsi lezzetli şeyler yatar tabi aklına ama çörekotu biraz acı geliyor

nursimim çarşamba demekki mermiyi namluya sürüyorlar hehe çok argo oldu bu laf ama senin meslekle ilişkilendirdim hatta kasayım birazda hedefi 12 den vurursun inşallah :)))) ıskalamazsın inşallah

kızlar yarın tahlil gününden daha önemli benim için yumurta varmı yokmu ona bakılacak ne olur dua edin ben birşeyler hissediyorum ama bugün çok koşturdum ve biraz iş yaptım inşallah patlamamıştır yumoşlarım yaaa heleeecan yaptııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm

ii akşamlar fıstıklar dra gittim 3 yumurtamın üçüde 19 mm olmuş bu gece işteyim ya sabah saat:5 de çatlatma iğnemi olucam allahtan işyerinin karşısında kızılay var ama bilmiyorum aşırı bi stres var üzerimde şuan ya olmazsa diye aslında umudum çok fazla ii şeyler düşünüyorum ama kötü olursa ne yaparım niye şimdien kötüyü düşünüyorum onuda bilmiyorum...
güzel benzetme yapmışsın burpcum inş sonuda güzel olacak hedefi 12den vurursak..

bende bu ay 2.aşılamamı olucam birazdan çatlatma iğnesi vurrunmaya gideceğim
inşş hepimizin aşılamasın tutar arkadaşlar çok zor stresli bi durum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…