Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende izledim show haber söyledi..allah rahmet eylesin insan tanıyınca daha bi kötü oluyor allahım inşallah onları bir araya getirsin hepimizin gdieceği yer orası..

olur canım ya ne demek yaparım valla bak onu yaparım işte:)) evet bizdede vardır hatta bizde mısırdanda yapılır... ya sende yaparsın pazzarda satılıyor nasılsa hem kolay ne var keşkekte...

dabi yaparım:)) nasıl yapcam yaw bana her zaman zahmetli gelmiştir ne bileyim hiç denemek bile aklıma gelmedi:))

başın sağolsun canım.ablamda tanıyordu,geçen yıl adamın ölümüne çok üzülmüştü,ablamların hastanede tedavi oluyormuş kadıncağız.hay allah bizde öyle çok üzüldük.mekanı cennet olsun.

evet dananın kuyruğunu koparma operasyonu basladı.insanların kendini haklı çıkarma cabaları bencil olmaları bu kadar ego lu davranabilmeleri beni bir kere daha sasırttı.olsun bende içimdekilerin bir kısmını söyleyebildim.ne kadar etkili olacak zaman göstterecek.ama içimde kalmasından iyidir.hiç istemezdim ama mecbur kaldım artık.son noktama dayandı herşey bundan sonra üzerine eklemem mumkun değil geldiği gibi taşacak içimden.belki daha iyi olucak.
elim ayagım titriyor sinirden.bişeyler kırıp dökmek parcalamak istiyorum.boğazımıa düğmleniyor aynı zamanda cumleler.ve o hiç bişey yokmuş gibi oturmaya devam ediyor.Allahım benim günahım neydi diyebiliyorum sadece.
bu kadar düşüncesiz davranışları hiç tahmin etmezdim ama ben sustukca daha da arttı bakalım bundan sonra nasıl olacak...

eminim çok merak ettiniz.ne oldugunu.gunlerdir çekiştirdiğimiz hepimizin basında da olan eşimin annesiyle ilgili.bu sabah sabrmın son noktasına getrdiler artık.bende söyledim içimdekileri en azından bugun için düşündüklerimi rahatladım ama.oh bee umarım bundan sonra onun derdi olur.hiç sanmıyorum ama.o kadar rahat davranıyorki sanki acayip haklı inanamıyorum yani.hayret bişiy diye buna denir.konuştum rahatladım ama bişeylerin degişebilecegine dair hiç umudum yok nedense.sanki sadece o ve eşi yasıyor bu dunyada herkes onların dediğini yapmalı onların istediği gibi yaşamalı.bunu ne kaadar haklıymıs gibi söylüyor sahit olsanız inanamazdınız bende cok sasırdım.sizinlede konusamasam ne yaaprım ben.eşimle konusamıyorum cünki oda onun ailesi ne kadar farkındada olsa gerçeklerin bana karsı bişey diyemiyor.iyi ki varsınız sizinle paylaşabiliyorum.

bugun sabah sabah cok derinden girdim konulara diy mi.dumur olucaksınız neti açınca ama bizim mesai erken basladı bugun maalesef.

semracım ben de doğurdun sandım valla seni.ne guzel ablan yanında yemekleri yapmıs işleri bitirmişsiniz...süper yaaa.
sanada moral olmuştur hem.
bu gecelikleri nerden aldınız ablamda cok sıkıntı çekmiştik biz bulamamıştık güzelinden.

semracım odasını bittiyse ada kızın fotolarını cek te bakalım valla ben merak ettim.eminim çok guzel olmuştur.

mavicim adam haklı bugunde guzelce hazırlan sofra kur sevdiği şeyleri yap canım.
gönlünü al biraz adamın.haftasonuda yaklaştı biran önce keyfiniz yerine gelsin canım.yıpratmayın birbirinizi.onun ne sucu var sonucta.

dabi yaparım:)) nasıl yapcam yaw bana her zaman zahmetli gelmiştir ne bileyim hiç denemek bile aklıma gelmedi:))

yo neden öyle diyorsun tatlım bence kolay sen öyle kazanlarda gördüğün için zor gelmiştir:))) dene bence memnun kalacaksın...

bebingim , şekerim ne oldu ya ne yaşadın kaynananla ne dedi nerden çıktı bu hışım? benim atladığım birşey mi oldu merak ettim... ay allahtan benim kaynanam böyle değil siz nasıl isterseniz öyle olsun der.. dün yatak odasını ve mutfağını değiştirmeye karar verdi 1-2 yer gezdik nasıl istersin diye sordum kızım sen nasıl istersen öyle olsun diyor bende dedim anne bu senin evin asıl sen nasıl istersen öyle olsun diye... seninkinin derdi neymişki bu kadar her şeyin içinde... eşinin pasifliği belki bu duruma sürüklüyor sonuçta bir tarafta sen diğer tarafta ailesi var.. konu nerden açıldı nerden çıktı da seni bu kadar sinirlendirdi ne ara hallattiniz ya ... hem boşver gelir geçer bu durum dediğin gibi eğer düşünecekse kendi düşünsün koy araya mesafeyi görsün.. gelin neymiş anlasın oğlunuda azcık uzaklaştır bek neler oluyor... sonra kuzu kuzu hatasıı anlar... yok öyle efendim bizimde aklımız var ve yetiyor çoooook şükür... sende sıkma canını azcık sinirin geçsin sonra yap ne yapacaksan... öfkeyle kalkıp zararla oturma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…