kızlar akşam üzeri sayfayı kapatmamla tvde bir haber gördüm şoka girdim eski iş arkadaşımın lösemi olduğunu biliyordum bunun üzüntüsünden kocası yazın kalp krizinden ölmüş kendiside bugün ölmüş cenazesini gördüm tvde nasıl üzüldüm anlatamam oğlunu çok severdi 13 yaşında oğlu tek kaldı bu hayatta aniden kocası show tv de spor spikeri iidi kendiside çok başarılı bir spikerdi eski trt ci nasıl içim acıdı anlatamam daha 40 yaşındaydı
olur canım ya ne demek yaparım valla bak onu yaparım işte:)) evet bizdede vardır hatta bizde mısırdanda yapılır... ya sende yaparsın pazzarda satılıyor nasılsa hem kolay ne var keşkekte...
kızlar akşam üzeri sayfayı kapatmamla tvde bir haber gördüm şoka girdim eski iş arkadaşımın lösemi olduğunu biliyordum bunun üzüntüsünden kocası yazın kalp krizinden ölmüş kendiside bugün ölmüş cenazesini gördüm tvde nasıl üzüldüm anlatamam oğlunu çok severdi 13 yaşında oğlu tek kaldı bu hayatta aniden kocası show tv de spor spikeri iidi kendiside çok başarılı bir spikerdi eski trt ci nasıl içim acıdı anlatamam daha 40 yaşındaydı
dabi yaparım:)) nasıl yapcam yaw bana her zaman zahmetli gelmiştir ne bileyim hiç denemek bile aklıma gelmedi:))
kızlar günaydın
özlem seni gündüz görmek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?