Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabiki ama bir şartımız var işin bitince bizi unutmuycaksın vallaha burdak kızlar eli maşalı zopalarlar adamı...

biraz kendinden bahsedermisin bize...

:) ben beş yıllık evliyim..3 yaşında bi kızım var..Allah nasip ederse ikincisini istiyoruz..beş ay önce hamileydim aslında..ama 9 haftalıkken kalbi durdu..kürtaj oldum ya o acıydı o günler..neyse toparlandım ve şimdi uğraşıyorum bebek için..2 aydır serophene ve çatlatma iğnesi kullanıyorum..umut bekliyorum işte..yarın hasta olmam gerekiyor ama bakalım inşallah olmam..
nursim ben seni tanıyabilirmiyim..

nursincim canım benim kızıma sordumm dedi ki:

ANNECıM BU SENE NURSıN,BEBıNG,BURP,ÖZLEM,DENıZ,TUANAY,MAVı TEYZALERıMıN HEPSıNıN ÇOOKK ŞEKER BıRER BEBEĞı OLUCAK..AMA BAZILARININ ŞANSINA 2ıZ 3ÜZ FALANDA GELEBıLıRMıŞ))

yok ben yinede ikna olmam.... arapçadan başka hangi dilde kullanılıyor ki?

sevimcim bende 5 yıllık evliyim ama senin adına mutlu oldum bir tane bebeğin varmış rabbim ikincisinide en kısa zamanda verir inş... neyse bende 2 yıldır bebiş istiyorum olmadı sebepsizmiş bizimkisi çarşamba günüde 2. aşılamam olacak kısmetse allah bizede yaşatır inş evlat sevgisini....

burpun gelmeesiyle gitmesi bir olmuşş...

özlemcim naber canım?

sevimcim hoşgeldin aramıza.allah gönlüne göre verir inşallah.ama sen yinede şanslısın zaten bir tane kızın varmış ikincisinide allah hayırlıysa nasip edecektir sana merak etme.çok fazla kafana takma.

kızlarrrrrr ben geldim yadıklarınızın hepsini okudum:))
bugün ykomşuma 12 falandı gittim çünkü ecrinim ta çankırıdan gelmiş kapıma dayanmış bana gel deyince kıramadım tabi:))) derken komşuma da başka bir arkadaş daha gelecekmiş akşam oturmasına dedi bizde 3 elden hazırlık yaptık:))) ama sonra akşam yemeğide eklenince bu kez akşam yemeğide yaptık tabi küçük cadı müsade ettikçe:) derken onlar geldi yedik içtik topladık oturduk derken 11 oldu... ecrin 10 da gelmiş çocuk dayanamadı ama gitmem öşleme gidicem diye tutturdu geçen gecede tutturmuş annesi burada olsaydınız kesin uğrardık dedi:... minik prenses şimdi su çiçeği çıkarmış onunla uğraştık kıyamam yavrum kaşınıp duruyor....
benim kek işi bugün yattı kısaca kızlar....
burpum kafana göre takıl demişsin tarçınını bol atsam sorun olur mu?
denizim menü süpermiş :)))
bebing inşallah bizimde bebişimiz olacak bir gün:))) umutla onları beklemiyor muyuz?
semra senin o kızını yerim ben getirsin gelirken arkadaşlarından kapımız sonuna kadar açık onlara...
nursimim inşallah olacak sen umutlu olduktan sonra...

teşekkür ederim..inşallah canım Allah isteyen herkese versin..:ecrin_bebek:

hoşbulduk semracım..evet zaten o kötü günlerimde kızım çok büyük avuntum oldu..o da anne ben kardeş istiyorum deyip duruyo..ismi de hazır mert bebek..kendisi koydu bu ismi..inşallah tez zamanda rabbim hepinize birer bebe bağışlar

kızlar kontrolden döndüm ben şimdiye kadar size ne gibi haberler verdiysem durum gene aynı şimdiden sonucum belli bana kimse aa şimdiden belli olmaz olumsuz olma demesin çünkü ben bu konuda yeterince tecrübe kazandım kesinlikle olmayacak ve bu ben olmayacak diye olumsuzu çektiğim için değil olumsuzlukların beni bulup son kalan ümitleri içimden söktüğü için böyle
klasik kontrollerim hep aynı diyologlar .... hanım eminmisiniz ilaçları doğru kullandığınıza, bir iki tane yumurta var ama çok küçük yani saymaya bile deymeyecek gelişmemişlikte 5. gün yani şu an en az bir 7-8 mm olması gerekirken durum böyle ve üstüne üstlük kahverengi akıntım var ve bana esrtofom verdiler bir aşılama yaptıracak kadarda ilaç daha aldırdılar kızlar nedir bu yaa ben artık tahammül edemiyorum sadece sinirleniyorum çok ama çok sıkıldım heralde benim kullandığım ilaçlarla 5- 6 tüp bebek yapar insanlar ben 300 puregon göbekten 2 toz bir su menagon kalçadan ama hala tık yok öğleden sonra e2 değerim çıkar heralde yerlerde geziyordur yumurta oluşmadığı için bir sonraki kontrolde konuşacağım tedaviyi yarıda keseceğim boşu boşuna bu sıkıntıları çekmeye deymez bir hiç için
bu forumun adınıda değiştiriyorum kk kaybedenler kulübü

ne diyecegimi bilemedim canım.iyi haberlerle dönücen sanmıstım.

ben sana hiçbir şey demiyorum sadece haklısın diyorum çünkü artık bende de sizleden öğrendiğim kadarıyla tabi şöyle bir durum oluştu: tüp bebek için 2-3 yumurtanın hiç şansı yok çünkü elindeki neyse onu kullanıyorsun halbuki bu sayı 10 tane olsa iyisini seçecekler yan seçme ve kazanma şansın var gibi ben böyle anlıyorum olayı... tamam bebiş için bir sperm ve bir yumurta gerkli ama bunlar sadece birer tane olmakla olmuyor aynı zamanda inanılmaz kaliteli olmak zorundalar ne nasıl gerkiyorsa bunu gerçekleştirme kabiliyetine sahip olmamlılar benim artık tüp bebekten anladığım bu malesef(
burpum sana gelince en doğru kararı sen verirsin ben seni asla ümitlendrmek istemiyorum çünkü artık bu konuda yukarıdaki yazdıklarımı hissediyorum ... ilk seferinde çok umutlanmıştım tabi o zaman bilmiyordum ama artık farkındalık oluştu ve öyle olmayacağını biliyorum ha tabi herşey rabbimin bileceği iş bu konuda biz hükmedemeyiz ama görünen köykılavuz istemezi oynuyoruz biz... o nedenle sen en iyisini bilirsin yumiş istenilen düzeyde değilse bence de kendini kevgire çevirme ... ben sana geçen gün demiştim ankaradaki dr um üstüste tedavi denemen hiç iyi olmamış yumurtalıklarını yaşlandırmışsın dedi o nedenle en az 2 ay vermek biraz kendi haline bırakmak en iyisiydi bende ekimden bu yana almadım ilaç falan eşim düzelsin 3-4 ay kendim deneyeceğim yok olmazsa aşılama yaptıracağım... ya bu tüp bebek için 2 aşılama neden şart gitsem yapmıyorlar mı yani? burpum bence sende bekle kimbilir belki geçen gün yazdığın hikayeyi bir gün sende yaşarsın belli mi olur... tam ümidini yitirmişken gelmiş çoğunun ki...opuyorumnanaktan

elif arap alfabesinin ilk harfidir.a ile e arasında bir sestir.değeri birdir.müzikte bu la notasını ifade eder.Allah ın mutlak birliğini temsil eder.bunların dışında kelime anlamı ülfet eden dost tanıdıktır.
evcil eşsiz ve tek anlamlarına da gelir.dildeki anlamı ise herkesle iyi geçinen iyi huyludur.bunların dısındada ışık saçan güzel kız anlamı yaygın olarak bilinir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…