sekerim biraz yazdıkların hakaret gibi filan olmus yani.şaka yapıyorsun sandım ama ciddiymişsin.
ismin arapca anlamları dısındakilere bakarsan daha aydınlatıcı olur.ugruna siirler sarkılar yazılmıs bir isim oldugunuda hatırlatırım.alsanaalsanasmile
sevimcim bende 5 yıllık evliyim ama senin adına mutlu oldum bir tane bebeğin varmış rabbim ikincisinide en kısa zamanda verir inş... neyse bende 2 yıldır bebiş istiyorum olmadı sebepsizmiş bizimkisi çarşamba günüde 2. aşılamam olacak kısmetse allah bizede yaşatır inş evlat sevgisini....
burpun gelmeesiyle gitmesi bir olmuşş...
özlemcim naber canım?
sevimcim hoşgeldin aramıza.allah gönlüne göre verir inşallah.ama sen yinede şanslısın zaten bir tane kızın varmış ikincisinide allah hayırlıysa nasip edecektir sana merak etme.çok fazla kafana takma.
kızlar kontrolden döndüm ben şimdiye kadar size ne gibi haberler verdiysem durum gene aynı şimdiden sonucum belli bana kimse aa şimdiden belli olmaz olumsuz olma demesin çünkü ben bu konuda yeterince tecrübe kazandım kesinlikle olmayacak ve bu ben olmayacak diye olumsuzu çektiğim için değil olumsuzlukların beni bulup son kalan ümitleri içimden söktüğü için böyle
klasik kontrollerim hep aynı diyologlar .... hanım eminmisiniz ilaçları doğru kullandığınıza, bir iki tane yumurta var ama çok küçük yani saymaya bile deymeyecek gelişmemişlikte 5. gün yani şu an en az bir 7-8 mm olması gerekirken durum böyle ve üstüne üstlük kahverengi akıntım var ve bana esrtofom verdiler bir aşılama yaptıracak kadarda ilaç daha aldırdılar kızlar nedir bu yaa ben artık tahammül edemiyorum sadece sinirleniyorum çok ama çok sıkıldım heralde benim kullandığım ilaçlarla 5- 6 tüp bebek yapar insanlar ben 300 puregon göbekten 2 toz bir su menagon kalçadan ama hala tık yok öğleden sonra e2 değerim çıkar heralde yerlerde geziyordur yumurta oluşmadığı için bir sonraki kontrolde konuşacağım tedaviyi yarıda keseceğim boşu boşuna bu sıkıntıları çekmeye deymez bir hiç için
bu forumun adınıda değiştiriyorum kk kaybedenler kulübü
ben sana hiçbir şey demiyorum sadece haklısın diyorum çünkü artık bende de sizleden öğrendiğim kadarıyla tabi şöyle bir durum oluştu: tüp bebek için 2-3 yumurtanın hiç şansı yok çünkü elindeki neyse onu kullanıyorsun halbuki bu sayı 10 tane olsa iyisini seçecekler yan seçme ve kazanma şansın var gibi ben böyle anlıyorum olayı... tamam bebiş için bir sperm ve bir yumurta gerkli ama bunlar sadece birer tane olmakla olmuyor aynı zamanda inanılmaz kaliteli olmak zorundalar ne nasıl gerkiyorsa bunu gerçekleştirme kabiliyetine sahip olmamlılar benim artık tüp bebekten anladığım bu malesefkızlar kontrolden döndüm ben şimdiye kadar size ne gibi haberler verdiysem durum gene aynı şimdiden sonucum belli bana kimse aa şimdiden belli olmaz olumsuz olma demesin çünkü ben bu konuda yeterince tecrübe kazandım kesinlikle olmayacak ve bu ben olmayacak diye olumsuzu çektiğim için değil olumsuzlukların beni bulup son kalan ümitleri içimden söktüğü için böyle
klasik kontrollerim hep aynı diyologlar .... hanım eminmisiniz ilaçları doğru kullandığınıza, bir iki tane yumurta var ama çok küçük yani saymaya bile deymeyecek gelişmemişlikte 5. gün yani şu an en az bir 7-8 mm olması gerekirken durum böyle ve üstüne üstlük kahverengi akıntım var ve bana esrtofom verdiler bir aşılama yaptıracak kadarda ilaç daha aldırdılar kızlar nedir bu yaa ben artık tahammül edemiyorum sadece sinirleniyorum çok ama çok sıkıldım heralde benim kullandığım ilaçlarla 5- 6 tüp bebek yapar insanlar ben 300 puregon göbekten 2 toz bir su menagon kalçadan ama hala tık yok öğleden sonra e2 değerim çıkar heralde yerlerde geziyordur yumurta oluşmadığı için bir sonraki kontrolde konuşacağım tedaviyi yarıda keseceğim boşu boşuna bu sıkıntıları çekmeye deymez bir hiç için
bu forumun adınıda değiştiriyorum kk kaybedenler kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?