Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çokmuş yaa 6000
inşallah helal olsun verdiğim paraya dersin
büyüyünce de tohumuna para saydık biz senin diye kızarsın:))))

kızlar akşam akşam gerilmişsiniz yscim bende tüp yaptırdım ama rapor işlerini bilmeyen cevap yazamaz tatlım biz neden girmediğini sen söylemezsen bilemeyiz boşu boşuna gerilmeyin.....

ben de kaçıyorum kızlar
eşim yatış hazırlıkları yapıyo
yalnız yatırmıym yarın çalışıyo bol bol girerimmm

hayır canım lütfen sende bebingi yalnış anladın bence,biz burda sen yokken gerçekden çok yakınlaştık,aynı şehirde olanlar görüşdü.bende burpumla sıcak çikolata eşliğinde dedikodu yaptımalsanaalsanasmile...bırakda zamanında yanımızda olanlara birazcık nazlanalım,anla sende yaa..tamam bak o barış imzalayalım dedi.sende güzel bişey yazsaydın,kırgınlığınız uzamıcaktı..haklı haksın biz yargılayamayız.aramıza yeniden hoşgeldin.

mavim gerçekten çok ama eminim diyeceğim söylediğini olmazsa zaten en az 7-8 ay para birikirmem lazım.iş lur ya bilmiyorum artık ama yarın 5. günüm çarşamba 8. günümde test yaptırıcam işe başlayınca perşembe günü eğer bebişim benimleyse rapor alıcam....biliyosunz benim işim karışık biraz....

dayanamadım geri döndüm zaten.
son olarak söylüyorum biz tepki verdik sana hemen cevaplamadık sen bi don oku bakaklım alınganlığı kim yapmış.burda kimse kimseyi tutmaz ys cim herkes haklının yanındadır acmıasızcada davranırız birbirimize kimse kusmez.bende bu yuzden yazdım keske hiç karısmasaymısım kabak benim başıma patladı.ben konuyu tamemen kapatıyorum.sen nasıl bilirsen öyle olsun....

cars cok erken değil mi ya..ay cok heyecanlandım simdi nursim hadi hayırlısı mavinin dediği gibi tohuma para saydım hhahhaaa
derler ya mıctıgım mok diye onun gibi işte

mavicim iyi geceler tatlı uykular dinlende kafandaki leri at biran önce uyku iyi gelir.

yarın koçiş yok takılırız ozaman..
aslında ben pikniğe gitmek istiyom bakalım gidebilirsek artık.ama gelirim yine be.
özlem cim tekrar iiyi yolculuklar...

7kişi olmuşuz ama ben sizin yazdıklarınızı okuyana kadar zaten kociş kalk yatalım dedi nursim hadi hayırlı haberlerini bekliyorum mavisopa gelcek benden kötü şeyleri aklına getirmekten bıkmadınmı şu aşılama raporuna gelince devlet hastanesi özelde yapılan hiç bir şeyi kabuletmiyor semra adayı dinlendir yoksa pc basında dogurcan vallaha hepinizi öptüm iyigeceler

sağol semracım duan için... bebingim erken ama iş durumundan dolayı yaptırmayı düşünüyorum testi asıl test günüm 9 mayıs anneler günü inş bebeğim bana gelir ve en büyük hediyeyi almış olrum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…