Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp cum yazdıklarına inanıyorum ama sen inanmasanda ben senin ruh halininde tedaviye yansıdıgını düşünüyorum.bana kızacaksın biliyorum ama sen 1-0 yenik baslıyorsun olaya.basından olmayacak diyorsun bizim tedavilerimiz dısındada birçook insanın hastalığını pozitif olmayla yendiğini sende biliyorsundur.
benim anlamadığım bu doktorlar sana birşey demiyormu burp hanım sizin sansınız az söyle söyle nedenler var bunu kabullenin filan gibi.sanki cahilsinde ilacı dogru mu kullandın diyorlar.acaaba senin durumunda bir hastanın bu ilaçlarla ne kadar yumurtası olusması lazım bunu bilmeleri gerekir ortalama olarak mesela tek yumurtası olan bir kadının 20 tane kaliteli yumurtası olmaz gibi.eger senin durumunda daha cok olması gerekiryorsa normal sartlarda o zaman senin psikolojin yuuzunden tedavin etkileniyor sen olmayacak diyerek o lanet hücreciklere sözünü dinletiyorsun diyecem ve sana kızacam bu negatifliğinden dolayı.gecen sefer yasadıklarını yasama umudun yoksa tedaviyi bırak arkadasım sen daha önemlisin.

özlemcim aynen öyle yaşaya yaşaya boş hayallere kapılmıyoruz
tedaviler arasında bekleme gerekliliğini araştırdım tatlım o iş 15-20 tane yumurta veren kadınlar için gerekli tatlım yumurta rezervlerini tüketiyorlar ve toparlanması açısından bekleme arası veriyorlar ben iki yumurtanın nesini bekleyecektim benim durumumda olanlara 2 değil hatta bir ay beklemek bile yeterli diyorlar

bebingciğim haklısın hayatım ama onlarda beni çok iyi tanıdılar yumurtaları geliştirebilmek için şok tedavi uyguluyorlar ama dumurluk diz boyu benim yumurtalarda o yüzden inanamadıkları için gayrıihtiyari soruyorlar taş olsa yumurtlar bukadar ilaca millet 150 dozle 20-25 tane yumurta döküyor şu an yapmam geereken ya tedaviyi bırakmak ki bu bir sonraki kontrolden sonra olacak yada moralimi toplayabildiğim kadar toplayıp güçlü bir şekilde tedavime devam eedeceğğim ama bu moralle kalan yumurtalarımda sönecek forumda okumuştum üzüntüden sönüyormuş bu meretler gün geçtikçede nekadar çok şey öğrendikçede bukonuda daha cahilleştiğimi hissediyorum az önce hamile ablam teselli vermeye çalışana kadar kendimi toplamış ingilizce çalışıyordum ama teselliler bu konu ile ilgili konuşulan her kelime beni deli ediyor
ben artık çocuk istemiyorum hiç birşey istemiyorum gerçekten bu defteri bir daha açmamak üzere kapatmak istiyorum

ağlama krizi geldi tutamıyorum kendim o ufak tefek yumurtalarda madem çatlasın patlasın üzüntüden daha fazla uzamasın bu işkence

allah hepimizin yardımcısı olsun ben 6 yıllık evliyim. 2 tüp bebek denemem olmadı antalya da yaptırmıştım yaza inşallah üçüncü düşünüyorum yeni yaptıranlar varsa nereye gitmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim özellikle ankara anatolia hakkında ve oraya gidenler varsa bilgi verirseniz tşk...

suan kimbilir bizim hissetmediğimiz neleri hissediyorsun sen burp cum.keşke sana yardımcı olacak bi çarem olsa.inan kalkar gelir elinden tutar ayaga kaldırırdım seni.asılama tecrübem dısında bi tecrübem de yok.ama umudum daha önce o spermle yumurtanın buluştugu sonucta dusuk bile olsa bu karsılasma döllenme yasandı bi daha neden olmasın diyorum.ve acayip bir inanc veriyor bana daha önce olması ben kendim için onların karsılasmadıgını bile düşünüyorum cünki.

bugun sakin bir gün topikte kimseler yok yine herkesin işi vardı ben mi karıstırdım acaba...

merhaba destannur tüp bebek tecrübem olmadıgı için sana yardım edemedim kusura bakma amaburda tüp bebek tecrübesi olan arkadaslar var.sen asılama yaptırmadın mı

bebingciğim inşallah tecrüben bir aşılama ile baki kalırda allah kucağına bebişini en kısa zamanda herkezin kavuştuğu gibi doğal yollardan almanı nasip eder bu duam çocuk sahibi olmak için çırpınan herkez için geçerli ama ben artık sıkıldım bu işten çok büüyük haksızlıklar var bu işte tamamen kumar
insanların başına çeşit çeşit olaylar geliyor kim özürlü doğuyor kimi sonradan kazanıyor kiminin çocuğu özürlü oluyor kimi kanser kimi kaza geçiriyor çeşit çeşit acılar çekiyor acıları çektikçede olgunlaşıyor ve daha az neden ben diyor biizm acımızda buymuş kızlar burada okadar çok şey paylaştıkki hepte olumsuzu paylaştık kimi gün istan ettik kimi gün başımıza geleni kabullendik kimi gün vazgetik kimi gün devam ettik ama ben büütün bunları okadar çok üst üste ve yoğun yaşadımki tüm şansızlıklar benim başıma geldi isyan ettim dua edemez oldum
şu an gözlerim biber gibi yanıyor ve perşembe günü doktora gittiğimde tedavimin sonlandırılmasını isteyeceğim eşimlede konuştum oda kabul etti gördünüzmü üüzgünüm diye face'e ne yazmış yazar tabi herşeyimiz kendimiz başka bir şeyimiz yokki ömür boyu bir edi bir büdü içimize gömerek hasretimizi yaşayacağız şimdi yeni adımım çevreye çocuğumuz olmuyor bizde yapmayacağız demek olacak 8 yıllık evli çiftin çocuk denemiyoruz henüz hazır değiliz palavralarına artık kimse inanmaz

burpcum haırlısı olsun,ne diyelim sana başka bişey diyemiyorum üzülmekden korkuyorum

burp um gördüm facede.cok sanslısın böyle bir ese sahipsin.artık ona sarılma ve kıymetini daha cok bilme vakti....

aaaaa istemiyorum ama ... benim tanıdıklarım hiç ışık falan saçmıyorlardı hepsi de çirkindiler işte:)))

anacım şu tıp dünyası sana göre bir ilacı daha icat edememişler mi? ben bebinge katılıyorum sen 1-0 yenik başladın umut herşeyin ilacıydı boşuna mı koyduk bu adı ne kadar mutluysak hormonlarımız o kadar güzel çalışıyor sen ne yaptın söyleye söyleye körelttin daha gelişmeden ..bence tekrar tedaviye başlamadan önce olumlu düşünme gücünü geliştir ne olur ve öyle başla belki daha çok faydası olur.... moralle yumişler daha iyi gelişir bir şeyi 40 kez söylersen olur derler sende olumsuzu çağırdın canım kızma ama öyle oldu... defteri bir kapatırsan bir daha açmazsın sen bence ara verdim de aklının bir kenarında kalsın:)))

burp um simdi biz deyince kızıcaksın biliyorum ama özleme katılıyorum ben yaaaa
sen bu hislerini düşünme sistemini inancı yeniden kazanmadan tedavi olma.bide bizim sözümüzü dinle belki biz haklıyızdır....
eminim sen baska birimizin yerinde olsan bi kere olmus bi daha olur derdin.özlemede demiyormuyuz.yada mucizeleri sen bizimle paylaşmadın mı....a.s.

evet ya bak bebingimde katılıyor bana accık ertele tatlım ya...opuyorumnanaktan
hem bana diyordun olmuş yine olur diye bende sana diyorum BİR KEZ OLDU YİNE OLURRRRRRR:))):lepi:

kuzucum bu isim seni niye bu kadar ilgilendirdi hayır senden başka cevap veren yok .. yoksa tanıdık birisinin ismi mi... yani tanıdık mı geldi:))))delikafadulden

yarası olan gocunur diyosun sen....
bende diyorum ki havadan nem kapanlardanım o yuzden...
ben önemserim şekerim bu tarz seyleri mesela isim soy isim söylerken hata yapanları yada yanlış yazanlara denk gelirsem basarım kalayı affetmem.huy işte.CADIARZU

özlemcim süper destekledik biz bugun birbirimiizi yaaa.
hemen atlamadan konuyu sorayım bugun menüde ne var.öğle yemeği yemedimde acayip acım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…