elif arap alfabesinin ilk harfidir.a ile e arasında bir sestir.değeri birdir.müzikte bu la notasını ifade eder.Allah ın mutlak birliğini temsil eder.bunların dışında kelime anlamı ülfet eden dost tanıdıktır.
evcil eşsiz ve tek anlamlarına da gelir.dildeki anlamı ise herkesle iyi geçinen iyi huyludur.bunların dısındada ışık saçan güzel kız anlamı yaygın olarak bilinir....
aaaaa istemiyorum ama ... benim tanıdıklarım hiç ışık falan saçmıyorlardı hepsi de çirkindiler işte:)))
özlemcim aynen öyle yaşaya yaşaya boş hayallere kapılmıyoruz
tedaviler arasında bekleme gerekliliğini araştırdım tatlım o iş 15-20 tane yumurta veren kadınlar için gerekli tatlım yumurta rezervlerini tüketiyorlar ve toparlanması açısından bekleme arası veriyorlar ben iki yumurtanın nesini bekleyecektim benim durumumda olanlara 2 değil hatta bir ay beklemek bile yeterli diyorlar
bebingciğim haklısın hayatım ama onlarda beni çok iyi tanıdılar yumurtaları geliştirebilmek için şok tedavi uyguluyorlar ama dumurluk diz boyu benim yumurtalarda o yüzden inanamadıkları için gayrıihtiyari soruyorlar taş olsa yumurtlar bukadar ilaca millet 150 dozle 20-25 tane yumurta döküyor şu an yapmam geereken ya tedaviyi bırakmak ki bu bir sonraki kontrolden sonra olacak yada moralimi toplayabildiğim kadar toplayıp güçlü bir şekilde tedavime devam eedeceğğim ama bu moralle kalan yumurtalarımda sönecek forumda okumuştum üzüntüden sönüyormuş bu meretler gün geçtikçede nekadar çok şey öğrendikçede bukonuda daha cahilleştiğimi hissediyorum az önce hamile ablam teselli vermeye çalışana kadar kendimi toplamış ingilizce çalışıyordum ama teselliler bu konu ile ilgili konuşulan her kelime beni deli ediyor
ben artık çocuk istemiyorum hiç birşey istemiyorum gerçekten bu defteri bir daha açmamak üzere kapatmak istiyorum
burp um sen nasıl istiyorsan öyle yasa.kimseye hesap vermek zorunda değilsin..
o senin çirkinliğin şekerim:sm_cool::tomato:
anacım şu tıp dünyası sana göre bir ilacı daha icat edememişler mi? ben bebinge katılıyorum sen 1-0 yenik başladın umut herşeyin ilacıydı boşuna mı koyduk bu adı ne kadar mutluysak hormonlarımız o kadar güzel çalışıyor sen ne yaptın söyleye söyleye körelttin daha gelişmeden ..bence tekrar tedaviye başlamadan önce olumlu düşünme gücünü geliştir ne olur ve öyle başla belki daha çok faydası olur.... moralle yumişler daha iyi gelişir bir şeyi 40 kez söylersen olur derler sende olumsuzu çağırdın canım kızma ama öyle oldu... defteri bir kapatırsan bir daha açmazsın sen bence ara verdim de aklının bir kenarında kalsın:)))
burp um simdi biz deyince kızıcaksın biliyorum ama özleme katılıyorum ben yaaaa
sen bu hislerini düşünme sistemini inancı yeniden kazanmadan tedavi olma.bide bizim sözümüzü dinle belki biz haklıyızdır....
eminim sen baska birimizin yerinde olsan bi kere olmus bi daha olur derdin.özlemede demiyormuyuz.yada mucizeleri sen bizimle paylaşmadın mı....a.s.
kuzucum bu isim seni niye bu kadar ilgilendirdi hayır senden başka cevap veren yok .. yoksa tanıdık birisinin ismi mi... yani tanıdık mı geldi:))))delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?