Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ooo kalabalık burası
bende giremedim sabahtan beri uydu gitti net gitti ev telefonu sapıttı neyse düzeldi şimdi
okumaya başladım geriden yazmaya da başlayacağım
hepimizin şiddet duyguları kabarmış durumda napalım bizde böyle rahatlıyoruz boşver sen milleti demesi zor ama napalım
birde hap kullanırken hamile kalanlar var öyle mi intihar etmek istiyorum :roflol:

öyle diyorum:))) ama helal olsun sana nöbetçi sazanlık yapmadın opuyorumnanaktan
kaç gündür çekiyorum ama gelmedin... aferin kız sanaaaaaaaa

canım benim sağol ya her zaman arayabilirsin hafta sonu 2 gün kapattım teli ama normal yaşantıma döndüm artık en yakın dostlarımla bile konuşmak istemedim ama sonra ben aradım:)))

özlemcim süper destekledik biz bugun birbirimiizi yaaa.
hemen atlamadan konuyu sorayım bugun menüde ne var.öğle yemeği yemedimde acayip acım

yemekte yayla çorba, islim kebap,etli kuru fasülye, pilav, salata,ayran ve kabak tatlısı vardı:)))cokacimcoook niye sordun gelecek miydin şeker:)))

öyle diyorum:))) ama helal olsun sana nöbetçi sazanlık yapmadın opuyorumnanaktan
kaç gündür çekiyorum ama gelmedin... aferin kız sanaaaaaaaa

akıllıyız heralde şeker onun için vucut sistemimi bile kontrol edip cocugumun olmasına engel olabiiliyorum...doğa ustu yeteneklerim var kimse farkında degil:sm_cool:

canım çok sağol bu günlerin geçeceğine az da olsa düzeleceğimi biliyorum ama ilk başta bunu bile bile kahretmeye ağlamaya devam ediyorsun..napalım bizde bu sınavlardan geçecekmişiz..bizde planlar değişti gibi birazdan ayrıntılı anlatacağım..

inşallah bu güzel yumoşların sonuda güzel olur ve hedefine ulaşırda 12 den vurursun burpun dediği gibi..
bu duyguları ister istemez hepimiz yaşıyoruz allahım içimize koyuyor ki olumsuz sonuç olursa çok yıkılmayalım diye mi bilmiyorum ama her türlü üzülüyorsun elinde değil
senin sadece hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum arkadaşım allahım gönlüne göre versin....

bende bu ay 2.aşılamamı olucam birazdan çatlatma iğnesi vurrunmaya gideceğim
inşş hepimizin aşılamasın tutar arkadaşlar çok zor stresli bi durum Allah yardımcımız olsun

hayırlısı olsun canım inşallah son olur da tüp bebeğe gerek kalmaz...allahım isteyen herkese versin...

senin o kızının ağzını yerim ben velede bak sen:)))
allahım inşallah ya ismi belliyse kızımıza ismiyle hitap edelim mi annesi yani sakıncası yoksa belki doğana kadar söylemek istemezsin...

öşlem sen anlatırken ben yoruldum yawww..ama zevkli olur böyle ortamlar bende çok severim kalabalık yenilsin içilsin..

ne diyebilirim ki sanki negatif sonuç almışsın gibi çok üzüldüm neden ya başka bir yöntem yok mu estrofem bend ekullanmıştım günde 3 kere.
ama sana bir yol çizip başak tedavi yöntemi gösteremiyorlar mı bilmiyorum ki böyle bir yöntemde var mı..allahım ne olur burp cumun işlerini yoluna sok gönlünden ne geçiyorsa ona nasip et lütfen....:Saruboceq:

burp um gördüm facede.cok sanslısın böyle bir ese sahipsin.artık ona sarılma ve kıymetini daha cok bilme vakti....

bende okudum evet çok sanşlısın ama bu da yetmiyor bazen çünkü çok şanslı olduğunu hissettikçe onu daha çok mutlu etmek için çocuk sahibi olma fikrini deli gibi düşünüyorsun..

burpcum bizi merakta bırakma lütfen tedaviyi bırakıcam demişsin ama perşembe git bakalım neler olacak..

herhalde gelicem ondan sordum.
afiyet olsun seker islim kebab nasıl bişey.valla ben sizde kalsam 100 kilo olurum.
sen yiyormusun bu yemeklerden

plan değişti demiştim ya şimdi onu anlatmak istiyorum eşim çok ara vermeyelim diyor
egede tedaviye devam edelim diyor gerekirse göreve gitmeyecek ankaraya tel açmış komutanlara kadar konuşmuş..
bende yaptırdığım tüp bebek bilgilerini alıp egeye gideceğim dosya konseye girecek 14 şubatta resmi nikah olarak 3 yıl dolduğu için rapor hakkım var ama iğne ile 2 aşılama olmadığı için rapor vermiyorlardı önümüzdeki hafta gidip detaylı konuşacağım ben tüp bebek yaptırdım özelde olmadı aşılamayı es geçelim direk tüp bebek raporu çıksın durum vahim diye..eğer düşündüğüm gibi olursa bile yine araya en az 2 ay girecek konseydi rapordu adet tarihini beklemekti falan derken bu da 2 tedavi arasında yeterli bir zaman herhalde...
artık düşünmektan plan yapmaktan o kadar çok sıkıldım ki eşimde ara verirsek zor durumda kalırız baştan tahliller rahim filmleri birde yapışıklık olupta kist çıkarsa sil baştan herşeye yeniden başlamak zorunda kalırız sen çok yıpranırsın diyor..böyle durumları hep ben düşünürdüm o onaylardı dün akşam eve gelmiş ve bütün olasılıkları düşünmüş bu da beni çok mutlu etti..hakkımızda herşeyin hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…