özet gececem esim in iş için gittiği yer dahil herkes cocuk yapın diyor hatta bugun gittiğim yerde korunmayın sonra olmaz falan filan iki kişi duydum hap içerken hamile kalmış deli oldum parcalayasım geliyor böyle insanları siiddet duygularım yukseldi yeniden.
ablama anlattım oda insanlarla dalga gec en iyisi sen diyor.biz cocuk yapma işleminden hoşnut değiliz filan gibi.(make a love) ay utandım söyleyemedim.
yarası olan gocunur diyosun sen....
bende diyorum ki havadan nem kapanlardanım o yuzden...
ben önemserim şekerim bu tarz seyleri mesela isim soy isim söylerken hata yapanları yada yanlış yazanlara denk gelirsem basarım kalayı affetmem.huy işte.CADIARZU
kızlar,slm herkese.denizciğim yaaa ne güzel seni yeniden böyle aramızda görmek.Seni arayacağım ama sular biraz daha durulsun dedim.Ama artık sanıyorum iyisin,sesini duyabilirim benim tatlı arkadaşımolumunekankayizsmile
özlemcim süper destekledik biz bugun birbirimiizi yaaa.
hemen atlamadan konuyu sorayım bugun menüde ne var.öğle yemeği yemedimde acayip acım
öyle diyorum:))) ama helal olsun sana nöbetçi sazanlık yapmadın opuyorumnanaktan
kaç gündür çekiyorum ama gelmedin... aferin kız sanaaaaaaaa
denizciğim bak demedimmi ağlama safhası bitiyor sonra bir sonraki tedaviye yöneliniyor o tedaviyede karar verdikten sonra çok rahatlayacak kafan çocuk aklına bile gelmeyecek tatlım bir iki haftada geçsin hem iyicene iyi hissedeceksin tecrube konuşuyorkocişin iki ay sonra gelsin bir tane bebiş patlatın doğal yoldanda bayram edelim umarım okumuşsundur forumdan bir arkadaşın başına geldi imkansızı başardı umarım bizde bu imkansızı başarırız kayınvaliden meselesine hiç takılma insan hırçınlaşıyor bu yaşadıklarımız hiç kkolay değil bende aynı olmuştum ve her kelimeleri batmıştı teselli istemiyordum ağlıyordum ve beni teselli edecek kelimeler dahada sinirlendiriyordu seni çok iyi anlıyorum tatlım eşine aynı şeyleri bizlerinde yaşadığını içinde bulunduğumuz psikolojiden kaynaklı olduğunu ifade et anlayış gösterecektir sonuçta nede olsa bu tedavinin %95 lik yükünü kadın taşıyor
özlemcim ben hemen adetimle başladım bu bal çörekotu ve tarçına sende öyle yap istersen herşeye adetle başlanıyor zaten tabi adet yerine bebişinin olmasını tercih ederim tatlım
bende çocuğumun ismini ela düşünüyordum artık düşünmüyorum ilkokulda ayşe yazı yaz fişlerini ela almış birde herkez hela gibi dedi bende bir ara lara düşünüyordum tilda olabilir erkek olursa sarp
allah bu isimleri bebişlerimize verebilmeyi nasip eder inşallah
ii akşamlar fıstıklar dra gittim 3 yumurtamın üçüde 19 mm olmuş bu gece işteyim ya sabah saat:5 de çatlatma iğnemi olucam allahtan işyerinin karşısında kızılay var ama bilmiyorum aşırı bi stres var üzerimde şuan ya olmazsa diye aslında umudum çok fazla ii şeyler düşünüyorum ama kötü olursa ne yaparım niye şimdien kötüyü düşünüyorum onuda bilmiyorum...
güzel benzetme yapmışsın burpcum inş sonuda güzel olacak hedefi 12den vurursak..
bende bu ay 2.aşılamamı olucam birazdan çatlatma iğnesi vurrunmaya gideceğim
inşş hepimizin aşılamasın tutar arkadaşlar çok zor stresli bi durum Allah yardımcımız olsun
canım sen ne zman bizimle paylasmak istersen biz burdayız seni dinlemeye hazırız.kendine iyi bak olumunekankayizsmile
nursincim canım benim kızıma sordumm dedi ki:
ANNECİM BU SENE NURSİN,BEBİNG,BURP,ÖZLEM,DENİZ,TUANAY,MAVİ TEYZALERİMİN HEPSİNİN ÇOOKK ŞEKER BİRER BEBEĞİ OLUCAK..AMA BAZILARININ ŞANSINA 2İZ 3ÜZ FALANDA GELEBİLİRMİŞ))
kızlarrrrrr ben geldim yadıklarınızın hepsini okudum:))
bugün ykomşuma 12 falandı gittim çünkü ecrinim ta çankırıdan gelmiş kapıma dayanmış bana gel deyince kıramadım tabi:))) derken komşuma da başka bir arkadaş daha gelecekmiş akşam oturmasına dedi bizde 3 elden hazırlık yaptık:))) ama sonra akşam yemeğide eklenince bu kez akşam yemeğide yaptık tabi küçük cadı müsade ettikçe:) derken onlar geldi yedik içtik topladık oturduk derken 11 oldu... ecrin 10 da gelmiş çocuk dayanamadı ama gitmem öşleme gidicem diye tutturdu geçen gecede tutturmuş annesi burada olsaydınız kesin uğrardık dedi:... minik prenses şimdi su çiçeği çıkarmış onunla uğraştık kıyamam yavrum kaşınıp duruyor....
benim kek işi bugün yattı kısaca kızlar....
burpum kafana göre takıl demişsin tarçınını bol atsam sorun olur mu?
denizim menü süpermiş :)))
bebing inşallah bizimde bebişimiz olacak bir gün:))) umutla onları beklemiyor muyuz?
semra senin o kızını yerim ben getirsin gelirken arkadaşlarından kapımız sonuna kadar açık onlara...
nursimim inşallah olacak sen umutlu olduktan sonra...
kızlar kontrolden döndüm ben şimdiye kadar size ne gibi haberler verdiysem durum gene aynı şimdiden sonucum belli bana kimse aa şimdiden belli olmaz olumsuz olma demesin çünkü ben bu konuda yeterince tecrübe kazandım kesinlikle olmayacak ve bu ben olmayacak diye olumsuzu çektiğim için değil olumsuzlukların beni bulup son kalan ümitleri içimden söktüğü için böyle
klasik kontrollerim hep aynı diyologlar .... hanım eminmisiniz ilaçları doğru kullandığınıza, bir iki tane yumurta var ama çok küçük yani saymaya bile deymeyecek gelişmemişlikte 5. gün yani şu an en az bir 7-8 mm olması gerekirken durum böyle ve üstüne üstlük kahverengi akıntım var ve bana esrtofom verdiler bir aşılama yaptıracak kadarda ilaç daha aldırdılar kızlar nedir bu yaa ben artık tahammül edemiyorum sadece sinirleniyorum çok ama çok sıkıldım heralde benim kullandığım ilaçlarla 5- 6 tüp bebek yapar insanlar ben 300 puregon göbekten 2 toz bir su menagon kalçadan ama hala tık yok öğleden sonra e2 değerim çıkar heralde yerlerde geziyordur yumurta oluşmadığı için bir sonraki kontrolde konuşacağım tedaviyi yarıda keseceğim boşu boşuna bu sıkıntıları çekmeye deymez bir hiç için
bu forumun adınıda değiştiriyorum kk kaybedenler kulübü
ağlama krizi geldi tutamıyorum kendim o ufak tefek yumurtalarda madem çatlasın patlasın üzüntüden daha fazla uzamasın bu işkence
burp um gördüm facede.cok sanslısın böyle bir ese sahipsin.artık ona sarılma ve kıymetini daha cok bilme vakti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?