Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyorum ben ve cumagünüde oley loey diycem canım dualaruım seninle olcak düşünce gücü ne düşünürsen o oluyor diyor ben olcak diyorum öyle düşünüyorum allahım emegini boşa çıkarmasın bitanem ay duygulandım olcakkkkkkkkkkkkkk cumaya halaylar çekcem :teytey:

denizim ohhhhh büyümüş yumoşlar hadi hayırlısı bakalım ya .. ne demek şimdiden bahane bulmak zopalarım valla yok öyle olacak inşallah diye başlanır olmayacak kesin diye değil ...

oooooo menüde süpermş ben hiçbir şey yapamıyorum elim kolum bağlı olmadı pizza var onu fırınlarım ne yapayım ya((

sular bugün hiç gelmemiş okulda var burada yok köyün bağlantısı farklıymış((

yok canım ya zaten kötü çıkan benim cidden hiç hoşuma gitmedi (

nursimmmmmmmmmmmmm canım ya ham,işsin inşallah 8. gün erken diyorduk böyleyse eğer oooooo cumaya kadar artarak devam eder bizde hobareyyyyyyyyyy deyip halay çekeriz.. kırdık bu kez şeytanın bacağınıııııııııııııııııı:teytey:

nursimcim rahat olmaya çalış canım tamam mı , kimsenin seni üzmesine izin verme sakın cumaya kadar yasak sana...

canım dr tekrar hsg çekimi istemedi gerek yok dediler istersen anestezili yaptır bu defa acı çekmezsin en azından ben de çok acı çektim normal doğum yapsam aynı acıyıo çekerdim herhalde Allah yardım etsin
ben 4 aşılama yaptırdım birinde sadece canım acımıştı onda da rahim kapalıymış onun için yoksa aşılama acılı bir işlem değil inşallah emeklerinin karşılığını alırsın da bebişine kavuşursun

nursimcim ben de heyecanla açtım sayfayı cumaya inşallah değerin katlanıcak canım semra dan sonra 2,hamilemiz sen olacaksın ayaklarını kaldır bol bol dinlen dualarımız seninle

semra neden zasa ne ki o?

açılımı:zafer(kocişin ismi)-ada(kızımız)-semra(bendeniz)-ayrancı(soyismimiz)..başharfleri.

canım başka topiklerde tanıdığım çıktı,gerek yok,burda ben çoğu yakınımla paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum sizlerle,özelimin bilinmesini istemedim.

asa yı bende tahmin ettim de z yi bilemedim aslında bilinebilirmiş:))) iyi yapmışsın şekerim ya ama ben sana yine adını söylerim ona göre....

nursim e bakmaya geldim
iiiinşallaaaahhhh katlayarak gidecek ve bebeğimiz gelecek
cuma mı yaptırıyosun testi tekrar????

zasa hayırlı olsun yeni nickin:)))))

ilaçlar midemi ağrıttı bugün deli gibi dolandım çocuklarda delirrtti beni coştular bugün)))))

denizim gözünaydın cicim:))))

kimseler yok gelirim yine

aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy şimdi nursim hamile mi????????????
Allah ım lütfen öyle olsun
sonrada biz:))))))))))))))))))))))))

sağolun kızlar çok teşekkür ederim herkese merkezle de konuştuk bi dr vardı ve burdaki drumlada konuştum temkinli konuşyor herkes ama büyük ihtimal olumlu sonuç dediler...artık hayırlısı bakalım....

ayyyyyyy çok mutlu oldum canım ya sakın kendini üzecek birşey yapma sakın !!!valla zopalarım:)))

nursimim canım amman dikkat et kendine yapabiliyorsan izin al aman aman aman diyeyim doktor düşük engelleyici ilaç verdimi tatlım bana vermişlerdi kanamada yok aman diyeyim kendini yorma canım yaaa bak nekadar önemli şu an içinde sana zayıfta olsa merhaba diyen bir bebiş var
ne olur olsun artık hobareye okadar ihtiyacımız varki anlatamam hepimizin zaferi olacak senin güzel sonucun neolur olsun artık

zasa kuzucum 34 ü kaçırdım adanın yoğun ve ihmalkar teyzesi adacımdan özür diliyorum ((( telefonumun ajandasına da kaydetmiştim oda haber vermedi yeni nickin hayırlı olsun bu arada

yaa kızlar çok işim var ve okadar boktan mahalle baskısına karşı karşıya kalıyorumki anlatamam çok kötüyüm allah benimle kesinlikle alay ediyor şaka gibi abuk ubuk insanlar geliyor habire neden çocuk yapmadığımı sorguluyor şaka gibi resmen tam bir işkence gerçekten herşeyi vurup kırasım var
size bahsettiğim bölüm kuruluş dosyası zannettiğimden daha zor iş çıktı bayağı vaktimi alıyor zaten 28 saat dersim var iştede doğrudürüst internet olmayınca sizinle geçireceğim vakite oluyor olan uffff canım çok sıkkın kızlar kocişte çok üzülüyor artık ben tamamen durumu kabullenmeye çalışıyorum bizim kesinlikle bir bebeğimiz olmayacak artık insanlarada direk çocuğum olmuyor demesini başarabilmeliyim artık iş yerimde yapamam bunu ama belki ilerleyen yıllarda diyebilirim denedik ve olmadı ozaman bu kadar üzmez çevredekiler belki

denizcim yok negatif megatif yamukmamuk yumoş yok negatif hakkını sen tepe tepe kullandın yok artık sana negatif haber verme izni kocişte geliyormuş ne güzel
bebingcim ne yapacaksın anacım devlete çalışıyoruz resmen dünya kadar vergi ödüyoruz ama hizmet yok malesef birde borçlu çıkardıkları cabası
mavi antibiyotik banada çok dokunur serseme çevirir benide yanında vitamin al canım
özlemcim kocişinin sonuçlardan sonra ben her an senden güzel lhaberler bekliyorum
tuanaycım artık seni daha sık görüyoruz aramızda negüzel
yaa gerilerde haftasonu bir gerginlik olmuş onun detayını okumaya vaktim yok çok pis aklım kaldı yahu
ben şu yurtdışı üniversitelerinin bölümlerini araştırma işime döneyim kociş gelir şimdi cuma günü toplantı var ilk dosyayı oluşturmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…