Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bi dakika bugün günlerden çarşamba değil mi
perşembe test yaptıracağım demedi
ben mi yanlış hatırlıyorum
hepimiz beklediğine göre bugün yaptıracak demek ki

kovun beni yaaa..ilk defa bu saatte 7 kişiyiz aşağıda.normalde ben ve bebingim olurduk.bu defa gerçekden kaçtım.tamam deniz teyzesi,güzel perdeler seçicem.sössss!!

ben mersinden aldım canım kaynanayla anneme aynı şeyleri aldım
g.antepten gelen el işlemesi şekerlik ve kolonyalık takımı aldım..anneme verdim bile aceleciyim biraz:))

inşallah canım ya napıcan bende 3 yılı bekeldim
3 yıl şartı kalktı
böyle işte devlet işleri
sonunda olsun da hepsini unuturuz artık

Ben masjcidan randevu aldim onu hediye edecigim:)

NBNH canım ya bizden geçti deme bak ben geçende bahsettim adete 1 hafta kalana dek olabiliyormuş bence deneyin sizde... ayy inşallah güzel bir haber versem ne güzel olur :)))

bu ay bence kaçırdık kısmet bir daha ki aya sen çalış canım senden güzel haber alıcaz inşallah

mavicim benimde kistelerim var diğerleri yok aman bebiş olcaksa herşeye rağmen olur olmayacaksa da olmaz takma kafana mavicim
düdüklü tencere ben de kullanamıyorum patlıcak diye korkuyorum niyeyse

canım öncelikle hoşgeldin moralini bozmak istemem ama rahim filminden sonra 4 aşılama yaptırdım hiçbiri tutmadı ama inşallah senin tutar

denizcim kolay gelsin canım ne güzel eşinin gelmesine saatler kaldı hiç bitmeyecek gibiydi değil mi inşallah bebişinin doğmasını da böyle bekleriz

nursim çok merak ettik hadi gel artık

hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın

denizcim kolay gelsin canım ne güzel eşinin gelmesine saatler kaldı hiç bitmeyecek gibiydi değil mi inşallah bebişinin doğmasını da böyle bekleriz

nursim çok merak ettik hadi gel artık

sağol canım hiç geçmeyecek gibiydi allaha şükür geçti gitti..
inşallah hepimiz günlerimizi beraber sayarız..semracımın saydığımız gibi..

canım öncelikle hoşgeldin moralini bozmak istemem ama rahim filminden sonra 4 aşılama yaptırdım hiçbiri tutmadı ama inşallah senin tutar[/QUOTE
bn laparoskopide oldum teki açık teki kapalı.şimdi önümüzdeki çarşamba tekrar hsg çekimim var.mayıs sonuda aşılama tedavim başlıcak kısmetse.dr.um dedi %20 şansın var.her normal kadın kadar.2 defa aşiılama yapıcaz olmazsa tüp bebek dedi.ama bn çok korkuyorum hem hsg den hemde aşılamadan.çünkü ilk hsg çekiminde çok canım yandı 3 defa basınçlı ilaç mıdır ne zıkkımsa onu verdiler.şimdi napcam bilmiorum.bari diorum uğraştığıma değse

Malesef tedaviler kolay degil canimiz yansada bebislerimiz icin herseye katlaniyoruz zorluk olmadan kolaylik olmuyor insallah hayirli haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…