kızlar annenine ne hediye alıcaksınız düşündünüz mü?yazarsanız iyi olur,anneme ne alıcağımı bilmiyorum?hadi herkes ne alıcağını yazsın.normalde kargoyla gönderiyordum ama bu yıl kendsi gelicek,1 hafat ertelemeli olsada canlı canlı vericem hediyemi.malum bide kayınvalidem var
:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:
bu arada melekcim sende katıldın bizim ekibe,inşallah sende diğerleri gibi terkedip gitmezsinmirmirmirmir
nasıl ya deniz nasıl küfür etmiyim ben şimdi okadar çileyi niye çektim halada çekiyorum dosyam konseyden gecti dün haftayada heyete gircek ama olsun benden sonrakiler rahat etsin bende çektiklerimin karşılıgını bebeişle alıyım inş bi bakıyım nursimden haber varmı dedim oooo kaynatmışsınız denizicim eşinle güzel günler yumoşların iyi merak etme tutunacak sspermlerde bebiş gelcek semra ayagını bi sürüycek pir sürüycek allahım ne olur nursim hamile olsun:Saruboceq:
kızlar annenine ne hediye alıcaksınız düşündünüz mü?yazarsanız iyi olur,anneme ne alıcağımı bilmiyorum?hadi herkes ne alıcağını yazsın.normalde kargoyla gönderiyordum ama bu yıl kendsi gelicek,1 hafat ertelemeli olsada canlı canlı vericem hediyemi.malum bide kayınvalidem var
NBNH canım ya bizden geçti deme bak ben geçende bahsettim adete 1 hafta kalana dek olabiliyormuş bence deneyin sizde... ayy inşallah güzel bir haber versem ne güzel olur :)))
mavicim benimde kistelerim var diğerleri yok aman bebiş olcaksa herşeye rağmen olur olmayacaksa da olmaz takma kafana mavicimnbhn cim bende de görünüm sanırım pco yani tahlillere göre var ama kistim neyim yok
bu da yumurta kalitesini etkiliyomuş
ondan klomen verdi
aklım yemekte bi yandan da düdüklü de yemek yapınca hep diken üstünde oluyorum sabırsızım ya oldu mu olmadı mı göremiyorum:)))))
slm canım benimde tüp sorunum var.ama sana yanlış bilgi vermişler hsg çekiminde tüplerde sorun varsa canın yanar ağrın olur.eğer acıksa sorun yaşamıosun.benim iki tüpümde kapalıydı ama hiç adet düzensizliği yaşamadım.hsg çekiminde ise çok canım yandı dr.um kapalı olduğu için canın yandı dedi.neyse bu gbi sorunu olan arkadaşlar var mı aranızda?aşılama işe yarar mı bu sorunu olanlar da merak ediyorum yazarsanız sewinirim
Selam kızlar,ben de sizin gibi çocuk özlemi çekenlerdenim. 3,5 yıllık evliyim, kendiliğimden hamile kaldım ama 7 haftalıkken kendiliğnden düştü. Üzerinden 1 yıl geçti. Klomenle netice alamayınca aşılamaya geçtik. Çarşamba 12. gün, ama ben cuma günü test yapıcam, inşallah sonucu olumlu olur.
Denizcim beni de listenize eklersen sevinirim. En kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.
denizcim kolay gelsin canım ne güzel eşinin gelmesine saatler kaldı hiç bitmeyecek gibiydi değil mi inşallah bebişinin doğmasını da böyle bekleriz
nursim çok merak ettik hadi gel artık
hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın
canım öncelikle hoşgeldin moralini bozmak istemem ama rahim filminden sonra 4 aşılama yaptırdım hiçbiri tutmadı ama inşallah senin tutar[/QUOTE
bn laparoskopide oldum teki açık teki kapalı.şimdi önümüzdeki çarşamba tekrar hsg çekimim var.mayıs sonuda aşılama tedavim başlıcak kısmetse.dr.um dedi %20 şansın var.her normal kadın kadar.2 defa aşiılama yapıcaz olmazsa tüp bebek dedi.ama bn çok korkuyorum hem hsg den hemde aşılamadan.çünkü ilk hsg çekiminde çok canım yandı 3 defa basınçlı ilaç mıdır ne zıkkımsa onu verdiler.şimdi napcam bilmiorum.bari diorum uğraştığıma değse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?