Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef tedaviler kolay degil canimiz yansada bebislerimiz icin herseye katlaniyoruz zorluk olmadan kolaylik olmuyor insallah hayirli haberlerini aliriz

kesin olucağını bilsem seveseve herşeye katlanırım ama kafam o kadar karışık ki zaten bu kadar stresle olacağı varsada olmaz ama yapacak bişeyim yok.inş allah her isteyene nasip eder.

kesin olucağını bilsem seveseve herşeye katlanırım ama kafam o kadar karışık ki zaten bu kadar stresle olacağı varsada olmaz ama yapacak bişeyim yok.inş allah her isteyene nasip eder.

canim icini biraz rahat tutmaya bak bu kadar cok stress yapma bende senin gibi stress yaptim bak olmadi ama seninkisi olur insalla bol bol dua et yasini biliyorsan oku rahatlarsin

Nursimcim,tatlım,şu an olumlu düşünmen için daha çok sebebin var,hayatım,gebelik başlangıcı bir değer taşıyorsun,Rabbim,2 gün içinde onu 2'ye katlıyacak.Ve sen bizim,gözbebeğimiz olacaksın....Senin için,çok dua ediyorum

Herşey çok güzel olacak Nursimim,tam da istediğimiz gibi olacak.ıçini ferah tut.....

nursim inşallah olmuştur canım,nasıl bekliceez cumayı yaaaaaaaaaaaa!!!!neyse az kaldı cumaya,yarın değil,öbür gün:)

kızlar kullanıcı ismimi değiştirdim,kendi adım soyadım olduğu için rahat değildim,diğer topiklerde çok tanıdığım çıktı,önemli değil ama rahat paylaşımda bulunamıyorum.

sağol tuanayım stres yapmadan cumayı bekliycem şimdi tekrarlıycam testimi...inş ii olucak fıstıklar.....

canim bende 18 cikmisti teste ama üzüntü bi konu yasadigim icinde olmadi insallah seninkisi olur sakin kendine stress yapma üzüntüden uzak dur bu dönem cok dikkatli etmen gerekiyor morelini iyi tut ne olur herkese söyle seni üzmesinler canini sikmasinlar ay insallah olur dualarim seninle benim yasadiklarimi yasamazsin umarim

desteğiniz için çok sağolun kızlar sabır ve umutla bekliycez artık elimden başka bişey gelmez artık malesef....

nursimcim özellikle son sayfaya bakamadım önce okudum carpıntı oldum biliyormusun heyecandan cok fenayım suan.cok erken yaptırdın işte keşke biraz daha bekleseydin
ama hobarey yapmaya az kaldı lütfen dikkat et kendine.çok yakında guzel haber gelicek iyi katlanıcak degerin alıcaz haberini hadi guzelim dinlen sen bol bol

semracım bende ya ne oldu bu kıza diyorum zasa kim diyorum anlayamamıstım bi türlü

tuanayım haber gelicek olunca nasılda girdin nete...

cok işim var acayip kaynatmıssınız sizde yanlız su düdüklü meselesini bulamadım bi türlü.

telekom dan kagıt gelmiş 7 lira borcunuz var yasal işlem baslatıyoruz hakkınızda diye deliye döndüm 7 lira ya.hemde ödediğim 7 lira neyse makbuzu götürdüm düzelttiler can sıkıcı işler işte.cumaya misafir gelicek aksama.ne yapsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…