Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sunu unutmaki allahtan hic bizaman ümit kesilmez ben senin gibi insanlarla cok karislastim ümitilerini bitirdigi an bi bakiyorsun hamile kaliyorlar bakarsin sende hamile kalirsin hic belli olmaz hayat süprizlerle dolu

zasa kuzucum 34 ü kaçırdım adanın yoğun ve ihmalkar teyzesi adacımdan özür diliyorum ((( telefonumun ajandasına da kaydetmiştim oda haber vermedi yeni nickin hayırlı olsun bu arada

sağol canım.ben seni anlıyorum,istanbul gibi yerde yaşıyoruz,bu yoğunlukta hem ev hem iş ikisi bir aradayken zor oluyor,bende çalışırken giremiyordum sık forma,seni en iyi ben anlarım ammmaaaaaaaaaaaa 34 ü kaçırmanın bedelini zor ödüceksin,ada'ya anlatıcam.(babamızıda böyle çok tehtit ediyorum)))))))))))..)

kuzucum,burpumm yaa canım benim senin için çok dua ediyorum ,çok istiyorum.yiğenlerin gelirken senin meleğinide getiricek(ada ve ablanın oğluşu).lütfen olumsuz olma.insanlarda bilmeden konuşuyolar,çok takma.herkes yaşıyo bu çocuk sorununu,bazıları kısa süre,bazıları uzun..bazılarıda senin üst komşun gibi tek vuruşta karavana:)takılma lütfen olurmu?

Semaracim sana bisey sormak istiyorum ama kizma tamammi ada kizmi erkekmi böyle soru sordugum icin özürdilerim cinseytini merak ettim

burpum inşallah güzel haberleri vermekte almakta kısmet olur ne çok istiyorum artık bir bilsen... sende umutsuz olma birgün sanada güler şans böyle düşün....

Semaracim sana bisey sormak istiyorum ama kizma tamammi ada kizmi erkekmi böyle soru sordugum icin özürdilerim cinseytini merak ettim

semra yok özlem teyzesi olarak ben yanıtlayayım ADAcık kız hemde öyle böyle değil dünya tatlısı benim minik kuşum :)))):ecrin_bebek:

canım neden kızıyim,olurmu hiç..özlem teyzemizin dediği gibi kız.tickermda yazıyor canım kızım ada diye:)ama genelde ada ortak kullanılan bir isim,babamızda yanına dein eklicek sanırım 2 iki ismi olucak ama biz ada'yı kullanıcaz.

ay ne güzel kizz geliyor süper ya tabikide dünyalar tatlisi olacaktir insallah benimde bir kizim yagmurum olur ismi bile hazir bebegmin bende eylül ayi icin simdiden heycanlaniyorum

semra yok özlem teyzesi olarak ben yanıtlayayım ADAcık kız hemde öyle böyle değil dünya tatlısı benim minik kuşum :)))):ecrin_bebek:

canım benim,adayla çok yakın bir sinerji içerisindesiniz,oda ilk günden beri çok seviyor seni.gerçekden bak hissediyorum.

ay ne güzel kizz geliyor süper ya tabikide dünyalar tatlisi olacaktir insallah benimde bir kizim yagmurum olur ismi bile hazir bebegmin bende eylül ayi icin simdiden heycanlaniyorum

allah en yakın sürede tattırsın sana bu duyguyu.yağmurun glsin biran önce.bereket getirsin evinize yağmur bebek.

ben kaçtım kızlar yaprak dökümü zamanı..

canım benim,adayla çok yakın bir sinerji içerisindesiniz,oda ilk günden beri çok seviyor seni.gerçekden bak hissediyorum.

canım benim bende onu çok seviyorum inşallah bir gün görmek kısmet olur hemde ne güzel olur:))) opuyorumnanaktan

semracım nickini değiştirmen iyi olmuş dediğin gibi daha rahat edersin güle güle kullan canım ben de mi değiştirsem acaba bak şimdi beni de özendirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…