yaa kızlar çok işim var ve okadar boktan mahalle baskısına karşı karşıya kalıyorumki anlatamam çok kötüyüm allah benimle kesinlikle alay ediyor şaka gibi abuk ubuk insanlar geliyor habire neden çocuk yapmadığımı sorguluyor şaka gibi resmen tam bir işkence gerçekten herşeyi vurup kırasım var
size bahsettiğim bölüm kuruluş dosyası zannettiğimden daha zor iş çıktı bayağı vaktimi alıyor zaten 28 saat dersim var iştede doğrudürüst internet olmayınca sizinle geçireceğim vakite oluyor olan uffff canım çok sıkkın kızlar kocişte çok üzülüyor artık ben tamamen durumu kabullenmeye çalışıyorum bizim kesinlikle bir bebeğimiz olmayacak artık insanlarada direk çocuğum olmuyor demesini başarabilmeliyim artık iş yerimde yapamam bunu ama belki ilerleyen yıllarda diyebilirim denedik ve olmadı ozaman bu kadar üzmez çevredekiler belki
zasa kuzucum 34 ü kaçırdım adanın yoğun ve ihmalkar teyzesi adacımdan özür diliyorum((( telefonumun ajandasına da kaydetmiştim oda haber vermedi yeni nickin hayırlı olsun bu arada
asa yı bende tahmin ettim de z yi bilemedim aslında bilinebilirmiş:))) iyi yapmışsın şekerim ya ama ben sana yine adını söylerim ona göre....
zasa hayırlı olsun yeni nickin:)))))
ilaçlar midemi ağrıttı bugün deli gibi dolandım çocuklarda delirrtti beni coştular bugün)))))
denizim gözünaydın cicim:))))
kimseler yok gelirim yine
canım tabikide ismimi söyleyin,o kadarda değil.dünyada bitek benmi barım SEMRA:):roflol:
Semaracim sana bisey sormak istiyorum ama kizma tamammi ada kizmi erkekmi böyle soru sordugum icin özürdilerim cinseytini merak ettim
Semaracim sana bisey sormak istiyorum ama kizma tamammi ada kizmi erkekmi böyle soru sordugum icin özürdilerim cinseytini merak ettim
semra yok özlem teyzesi olarak ben yanıtlayayım ADAcık kız hemde öyle böyle değil dünya tatlısı benim minik kuşum :)))):ecrin_bebek:
ay ne güzel kizz geliyor süper ya tabikide dünyalar tatlisi olacaktir insallah benimde bir kizim yagmurum olur ismi bile hazir bebegmin bende eylül ayi icin simdiden heycanlaniyorum
canım benim,adayla çok yakın bir sinerji içerisindesiniz,oda ilk günden beri çok seviyor seni.gerçekden bak hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?