Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1000. sayfamız ugurlu geldi kızlar bişeyi çok istersen oluyormus işte bu kanıtlanmıs oldu bi kez daha

nursimcim çok soru soruyorum ama takipleri ankaradamı yaptırıcan canım
bak tayin olmadan bebiş geldi canım iyiki yaptırdın

12 de oldu aşılamamız 2 saat yattık ordan yemeğe gittik
çünkü bensabhatan beri inadıma ağzıma lokma koymadım
akşam misafirler 3 te gitti
zaten gündüz çok yorulmuştum
bu arada gelen misafirin 3 aylık bebişi var bütün gece onunla uğraştık uyuttuk
gelen arkadaşı da pek hazetmem kocası ds içki muhabbeti yaptı benimki içmedi
ilaç alıyoru m dedi gözlerrine bakıyoruz gitsinler diye
gittiler bana bi ağlama krizi gece yarısı
sabah kadar ağladım
6 da uymuşum 8 de kalktım
eşime de küstüm
aşılamaya girerkende çıkarkende konuşmadım akşam da yanında yatmadım
neymiş baştan kendimi koyvermişim
kızdı bana
bende bana kızdı diye kızdım
konuşmuyorum hala
etrafımda dönüyor yataklar hazırlandı net book aldım bende biraz kafam dağalsın diye

aslında aşılamadan sonra biraz düzeldim
50 milyon sperm sayımız %100 hareketlilikte 10 milyon sperm seçip enjekte etmişler çok iyi dedi
biyolog..hayırlısı bakalım

nursim pazartesi inşallah daha da iyiolur değerin
bu arada 24 mayıs test tarihim

şimdi biraz okuyayım ama yazamayabilirim
öptüm herkesi

burpcum inşallah sana da umut olurum ama önce kendim umutlu olmam lazım değil mi?
beingcim başınız sağ olsun
allahrahmet eylesin
eşinde çok
üzülmüştür
nursimcim denk gelmese bile allahım kaul etsin inşallah dularımızı zaten müslümanın birbirine duası daha çok kabul olurmuş..hayırlısı demekten başka çare yok

2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....

semra..........o bir hamiş: İLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK VEEE O BİR HAMİŞ
özlem........mayısta aşılama KENDİLİĞİNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTİ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(TEMMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
deniz.........mayısta aşılama 2 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK..3. AŞILAMASI OLDU 24 MAYIS TEST TARİHİ..
gamze........doğal yollardan deniyor 2 NEGATİF AŞILAMA 1 İ KİMYASAL GEBELİK UMUDU BİTKİSEL İLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 1 NEGATİF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATİF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BİRİ KİMYASAL BİRİ TALİHSİZ( 2 NEGATİF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.KENDİLİĞİNDEN GEBELİK AMA MALESEF KAYBETTİ
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATİF AŞILAMA
sevim...2 negatif aşılama 1 tüp bebek..MALESEF BEBEĞİNİ KAYBETTİ
HAZİRANDA TÜP BEBEK YAPACAK..
sermest.......iğnelerin 4.günü aşılama tarihi belli değil
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..yumurtalama gününü takip ediyor..EYLÜLDE 2.TÜP BEBEĞİ YAPTIRACAK

denizcim hayırlısı olsun canım.çok yorgun bi gece gecirmişssin küsme eşine canım o da stresli.
sende kolay degil yasadıklarınız ama daha da kenetlenicez böyle zamanlarda canım.
netbook un hayırlı olsun canım.güle güle kullan.deli sesler çıkaran bilgisayardan kurtuldun.
benim bilgisayarla ilgili son gelişmeleri aktarayım servise yaptırmadık cok istediler.bi tanıdıgımız yapıcak sorun bilindigi için iş kolaylastı parca istemiş yurtdısından gelicek.az kaldı aksamları girmeme.

yarın anneler gunu kayınvalideme hediye almam lazım ama ne alıcam bilemedim keyfimde yok alısveriş için.en son içimdekileri döktügümden beri nerdeyse 10 gun olacak hiç görüşmedik bakalım yarın nasıl gecicek.

denizim dinlen bol bol canım temizlik fialn yapmakta yok ona göre tamam di mi
,öpüşün barısın koçişlede.

canım hayırlı olsun aşılaman küsme kocişinede oda streslidir şimdi eminim pervanedir etrafında...

bebingim pzartesi testim belli olsun müdürle konuşucam artık alacak başaka biyere paşa paşa...

valla bugun sayfa cok vasat kimseler yok nedense...herkes gezmekte miii

denizim esinin kardesi gelicek ti ne oldu o mesele...

tabi degistirsin canım ya.yoksa geliriz oraya.

simdi deniz dinleniyor evde mecburen...

nursim ben burda

zasa nın misafiri var.ist da kaynana gelini ziyaret etme günü herhalde.

burp çok yogun.

özlem ankarada..

sevim nbnh gamze tuanay baska kaldı mı mavi siz nerdesiniz yahu...

Bebingcim,başınız sağolsun.Her ölüm çok acı,bir de genç olunca,insanın yüreği acıyor.Allah başka dert keder vermesin ailesine.

Denizim,birtanem,balkuşum, hayırlısı olsun birtanem aşılaman.Ve inşallah hayırlısı olacak.Ama bana kızıyordun,sen kocana küsmüşsünlmaz:Sakın haaa,baştan moralli başlayacaksın,sonu güzel olacak.Seni arayacağım ama şimdi dinleniyorsundur diye aramıyorum...

Nursim,cnm sen yalnız mısın şimdi,kim bakıyor sana,ama olmadı şimdi,en önemli sevinç anında kocişin yok yanında.Neyse,daha uzun yıllar yanınızda olacak zaten.Hem yalnızda sayılmazsın,oğluşun ve sen,bak erkek doğuyor içime haberin olsun

Öslemim,anne koynuna saklandı yine.Burpun da dediği gibi sen şehirlerarası bir arkadaşımızsıngamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…