günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr....canlarım artık herşeyim düzenli olacak en önemlisi her akşam evimde uyuyup evimde kalkıcam...beni dün akşam bürodan aradılar idari büroya almışlar yazışmalara bakacakmışım...belirtilerimi sormuşsunuz ama canlarım yazdıklarımdan başka bişey yok şimdilik şuan hafiften bel ağrım var kabızlık yaşamadım şimdiye kadar ama karnım çok ağrıyo...belirtimi bilmem ama yüzüm inanılmaz kurudu acaip gergin resmen pul pul oldu en yağlı kremleri sürüyorum banamısın demiyor hemen emiyor kremi bide yüzümü duru suyla yıkamamma rağmen çok kötü...
zasa hanım koçişi iyi yordun sen dogum tatbikatlarıyla bi daha kinde inanmayacaklar ona göre.
cok az kaldı sabret canım ama korkutma bizi.
dün arkadasım dogum yaptı hemen gittim ay içim bi hoş oldu.
2. bebeğini doğurdu hastaneler süslenmiş şekerler kurabiyeler pek güzeldi.sanada rahat dogum yasatsın ALLAH
baska kalan var mı bilemiyorum ama doğum tebiriğine gidicem biryere epeydir ertelemeiştim ufff hiç içimden gelmiyor
NBNH canım ne güzel bahar temizlikleri başalamış misafirde var ohhhhhhh ne güzel ... bende geleceğim ya:)))
sağol canım ya evet allah kimseye vermesin ....
bak sevimcim sen halılarını güzelce yıka , çay ve kek faslında beni çaldır gelirim ben:)))cokacimcoook
ya hem burada hava yağmurlu orası nasıl ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?