Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

küçük anne senin adına sevindim yeni işin hayır lı olsun ozaman pul pul dökülmeler beki seninkihamileliktendir ama benim her baharda ve sonbaharda mevsim degişikliginde cildim kuru oldugu için hep olur avonun bi kremini almıştım iyi gelmişti

canlarım sizlere günaydın diyerek sayfayı ben açamıyorum kusura bakmayın artık ama kocaman bir TÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAYYYDDDDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooo asagısı kalabalık ne guzel..

aklıma geelenleri cevaplaayayım hemen
nursimcim bebiş kız olacak herhalde oyle bişey olur kız annelerinin cildi bozulur ama takmak yok bunları yasamak için neler e göğüs gerdin.
yeni işin hayırlı olsun canım artık duzenli hayatın olucak ne guzel.

denizim keşek daha cok girebilsen eminim bize ihtiyacın var izmirde olsan tuanayla görüşürdün.o da yoga kampında arınıyordur
eşinin tayinine sevindim canım.hayırlı olsun.babanı takma diyemiyorum ama tek taraflı düşünme hiç bir zaman.tabi biz bilemeyiz yasanaları ama biran önce gecsin butun sıkıntıların.bebişindde gelir inş.

mavinin kızkardesii mi gelmiş oh guzel gezsinler onlarda.

özlemcim sen nereye gidicektin haftasonu

zasa hanım koçişi iyi yordun sen dogum tatbikatlarıyla bi daha kinde inanmayacaklar ona göre.
cok az kaldı sabret canım ama korkutma bizi.
dün arkadasım dogum yaptı hemen gittim ay içim bi hoş oldu.
2. bebeğini doğurdu hastaneler süslenmiş şekerler kurabiyeler pek güzeldi.sanada rahat dogum yasatsın ALLAH

sevimcim bu ananı ben zopalıcam evlilik programına yolla sen onu ne bu iş iş işş
bana geldiler valla yakın olsam gelirdim.

burp um köpiş aldınız demek kokunuzun oldugu bi tşört verin belki korkuyordur yavrucak işe yaraabilir

baska kalan var mı bilemiyorum ama doğum tebiriğine gidicem biryere epeydir ertelemeiştim ufff hiç içimden gelmiyor

Geçmişi okudum,iyi kaynatmışsınız,en iyisi her dakika girmemek gün aşırı girince en azından bişeyler okuyoruz.geceleri hiç uyuyamıyorum,istanbul çok sıcak,benim evimde dahada sıcak..o yüzden sabaha karşı kestirebiliyorum.burpumun dediği gibi hastane konusunda gerçekden antreman yaptık,perş. günü eşim hastaneye giderken bütün kırmızı ışıklardan geçti.malum ceza bekliyoruz bakalım o gün bize kaça patlıcakkızlar ata çok tatlı olmuş,anlatama size,bide koşuyo,minik adam:)ada'nın herşeyini karıştırıyor,odaya sokmayıncada ağlıyor.canı sağolsun napalım artık.çok sık giremem,ama okuyorum sizleri.2-3 gün ardarda girmezsem bilin doğurmuşumdur.bana dua edin kızlar,içime afakanlar basıyor.hepinizi çok öptüm.

evet ya valla.ama yok kociş çok korkuyor,benden önce çantayı almış,bi görseniz heryeri ayağa kaldırdı:)inşallah canım çok dua edin bana.lütfen!!çok ihtiyacım var şu aralar.

baska kalan var mı bilemiyorum ama doğum tebiriğine gidicem biryere epeydir ertelemeiştim ufff hiç içimden gelmiyor

canım en yakın zamanda sana gelcekler inş dogum tebrigine belki bizde geliriz bellimi olur sen bi hamiş kal anama gelince bu kadın iş kolik bahçeden eve evden bahçeye kaynanamı aratuyo bazen o tam aksi sadece yesin içsin yatsın temizlik yemekten anlamaz onun işini hep büyük eltim yapmış kız kardeşinin kızı çünkü evlenmiş kaynanam eltim gelmiş işlerini yapmış çoçuguna bakmış sonrada büyüttü çoçukla evlemiş işler gene ona kalmış eltim kaynımdan 10yaş büyük türkan şoray hesabı oyüzden eşim annesini degil eltimi daha çok sever anlıgı o yapmış çünkü ooo gemne fazla gevezelik yaptım bu arada halılar ıslak bi vaziyette dışarda yagmur yagcak diye bıraktım ama ütüye giriştim bizimki dışarda madımak toplamış dogruyo bi görse beni pcnin başındayım vay geldi halime zemuszemus

sevimcim vallaha dikkat et canım tedavi öncesi hasta olucaksın...yağmur yağarsa halılar ne olacak...

özlemcim benim cildimde çok kuru ama hiç bu kadar uzun süre pul pul olmamıştı yüzüm arkadaşımda 3 ay önce doğum yaptı onun cildi aşırı yağlı onunda hamileliğinde inanılmaz kurumuş...semracım hayırlı doğumlar canım sana...bebingim inş sanada böyle en kısa zamanda bebek hayırlamaya gelirler...

NBNH canım ne güzel bahar temizlikleri başalamış misafirde var ohhhhhhh ne güzel ... bende geleceğim ya:)))
sağol canım ya evet allah kimseye vermesin ....

gel Özlemcim beklerim herzaman

bak sevimcim sen halılarını güzelce yıka , çay ve kek faslında beni çaldır gelirim ben:)))cokacimcoook
ya hem burada hava yağmurlu orası nasıl ki?

sevimcim çay ve kek faslında ben de gelebilirim
canım kendini de yorma o kadar hasta olacaksın valla

semracım inşallaaaahhhhhh kolay bir doğum geçireceksiinnnnnn dualarımız seninle

denizcim sen babana hiç üzülme sen kendine bak bu sıralar belki bebiş geliyordur eşinin tayini de hayırlı olsun canım

nursimcim senin de gündüz çalışmaya başladığına çok sevindim bebiş düzen getirecek size

kızlar bana da bugün kadın geldi temizliğe ben çok iş yapmadım ama yoruldum birkaç perde kaldı takacağım

işler bitti kızlar ama bende bittim halılar ütü yemek derken sabh 7den beri canım çıktı yagmur yagarsa halılar bidaha yıkanır rüzgar çıktı çayı demliyorum kek kaldı artık nbhn çay faslına tabi gelebilirsin canım ne demek sende çok yorulmuşsun anlaşılan perdeleri kocişe taktır ben her zaman öyle yapıyorum perde takarken boynum agrıyor diyorum hem sigaryı sen içiyon tak bakalım diyorum eli makum ayaklar gardiyan takıyo yoksa başına gelecekleri biliyo 15gün yalvartırım vallahi

sevimcim ikimiz varız...
ben böyle arada asamları geliyorum ama kimseler olmuyor ya

nursimcim bu devirde bilgisayar olmayan masa bası işler de mi var..
çok şasırdım vallahi

sevimcim kafam karıstı okurken cıkamadım işin içinden kendiniden 10 yas kucuk adamla evli olmak nasıl ya düşünsene cok komik geldi kusura bakma.kaynanan cok akıllıymış valla.

bugun gördügüm bebek o kadar sakindi ki nş sizede öyle nasip eder Allah nursim cim semracım
korkma guzelim kurtulucan cok yakında.yalnız herkes gunasırı girerse grup sagılır hiç yazan olmayınca canım.

su gamze hanımın bahanelerini çok merak ediyorum onun gibi boşlayan yok di mi

sevmcim seni görünce sevindim ama sen sanırım yoksun..

bende cıkıyorum o zaman gelen olurmu bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…