akaşmdan akşama geliyor bide bize zopa gösteriyor uyanık biz fırçalamayalım diye bizden önce davranıyor alsanaalsanasmile
bu arada hadi yine iyisiniz bende yarın yokum:))) size kızacak kimsede doğal olarak yok ...
geldimmmmmmmmmm basma bana sıfırı hocam
yarın felekten gün çalcan dimi kaçak gelde bana yardım et halı yıkayalım bak ondan sonra sana semavarde bahcede çay demlerim yanınada kek yaparım
bak sevimcim sen halılarını güzelce yıka , çay ve kek faslında beni çaldır gelirim ben:)))cokacimcoook
ya hem burada hava yağmurlu orası nasıl ki?[/Qhalıları ısladım hava bozdu ama bende bi ana var iş hastası ben ne yapıyım dedim anne hava bozcak işten kaçyıyosun dedi ya bu kadın beni hiç düşünmüyo ben tedaviye gidiyorum suya sokmasa beni olmaz bide üşütürsem gene iptal olur haziranda tüp bebbek offffffff denizcim bide babnın evlenmesine üzülüyosun bi ady bulsam ben hemen vercem anamı ama evlenmezki ne yapçak bu yaştan sonra kocayı ununu elemiş elegini asmış maşı var evide var ogulları kızlarıda yurt dışında bitek ben yanındayım oda onların hıncını benden çıkarıyor
kızlar dün akşam köpüşümüzü aldık 25 inde 2 aylık olacak ama çok ağlıyor bahçede şu an ama ortalığı yıkıyor böyle giderse ona yol gözüktü ama nasıl tatlı anlatamam kuki yavru golden suratını ısırasınız gelir birde çenesi dursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?