Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akaşmdan akşama geliyor bide bize zopa gösteriyor uyanık biz fırçalamayalım diye bizden önce davranıyor alsanaalsanasmile

bak baaaaaaaaaak benden başka hergün düzenli giren kim var artık söyle bakalım? eee o saatlerde girmem normal sonuçta okuldan eve gelmem 4ü buluyor gelir gelmez girdiğim çoğunlukta dikkat edersen ... siz mi beni fırçalayacaksınız hangi yüzle şekerim?

hani o çok girenler hala göremiyorum ...... örneğin SEVİM nerdesin kuzum? taktım sana kesin sıfırı basacağım çok yakın!!!!

denizcim sen izinlisin san kızmayız sen kendini düşün morelini yüksek tut eşinle güzel güzel gez babanıda düşünme herkez kendi hayatını yaşar tatlım dualarım seninle inş bebişin seninledir

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr....canlarım artık herşeyim düzenli olacak en önemlisi her akşam evimde uyuyup evimde kalkıcam...beni dün akşam bürodan aradılar idari büroya almışlar yazışmalara bakacakmışım...belirtilerimi sormuşsunuz ama canlarım yazdıklarımdan başka bişey yok şimdilik şuan hafiften bel ağrım var kabızlık yaşamadım şimdiye kadar ama karnım çok ağrıyo...belirtimi bilmem ama yüzüm inanılmaz kurudu acaip gergin resmen pul pul oldu en yağlı kremleri sürüyorum banamısın demiyor hemen emiyor kremi bide yüzümü duru suyla yıkamamma rağmen çok kötü...

yarın felekten gün çalcan dimi kaçak gelde bana yardım et halı yıkayalım bak ondan sonra sana semavarde bahcede çay demlerim yanınada kek yaparım

bak sevimcim sen halılarını güzelce yıka , çay ve kek faslında beni çaldır gelirim ben:)))cokacimcoook
ya hem burada hava yağmurlu orası nasıl ki?

nursimcim senin adına çok sevindim canım iyi olmuş ya... cildin kuruması bende de var pul pul her tarafım ama mevsimsel olur bende senin daha önce olmaz mıydı? cilt losyonları falan kullanıyorum ben sende dene istersen ....

kızlar dün akşam köpüşümüzü aldık 25 inde 2 aylık olacak ama çok ağlıyor bahçede şu an ama ortalığı yıkıyor böyle giderse ona yol gözüktü ama nasıl tatlı anlatamam kuki yavru golden suratını ısırasınız gelir birde çenesi dursa

ah canım nekadar güzel benimde vardı bi köpegim alman cinsi 14sene baktım aslında obana baktı sabah beni iişyerine kadar takip ediyodu akşam çıkmasaatimi biliyor o saate beni almaya geliyodu servisle geldigimde takip ediyodu ona çok alışmıştım babm vefat ettikten 40gün sonra onu da kaybettik ben ona çok baglanmıştım çok üzüldüm bu yüzden bidaha hayvan almamya karar verdim çok tatlıydı kasap oldugumuz için et sorunumuz yok tu her akşam abimin yolunu gözlüyor bizi kolluyordu bazen onun resimlerine bakıyorum hala çok üzülüyorum adı toniydi şimdi senin köpegini okuyunca onun küçüklügü geldi aklıma bizde 2aylıkken almıştık ah gene çok üzüldüm inş seninkide sana alışır inş gitmez yanında kalır köpekler en azından insanlardan daha sadık ben kedileri hiç sevmem ama köpekler bi başka

aaa semra bu gün günaydın dememiş ilk o açardı annesigil geldi ondanmı yoksa sancılarımı tuttu ah canım inş dogumu kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…