kız özlem niye kalayladın bizi :))))
semracım sevim haklı vallaha bir sürü misyon yükledik garibime sende kocişinde tam provalısın haa doğuma gitmek için bu kaçıncı tatbikat inşallah canım hiç korktuğun kadar olmaz tereyağından kıl çeker gibi geçer inşallah doğumun
nbnh en kazıkçı doktorlara gittim ara kanamayı pek önemsemiyorlar pekte kurcalamıyorlar renkli doplerden tut biopsi hormon testleri 2 kere histeroskopi daha ne yaptırayımki bana enson 2007 de biyopsi yaptırdığım doktor içeride kan tutan bozuk yüzey vardı onları temizledim dedi o tarihten beri düzelmişti gene başladı kahverengi ara lekelenmeler
sevimcim yaptırdığım testlerde çıkardı heralde okadar çok test yaptırdımki yıllardır kapkalın bir dosyam var
nerdesiniz uuuuuuuulllllllllleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnklava:
merhaba kızlar sizi çok özledim ama burası yoğun
dün sabah geldik ve uyur uynık geçirdik bugünde gezmelere gittik
anca fırsatım oldu
nasılsınız umarım herkes iyidir
iyice biriktirdim ama
hepsini tek tek sonra okuyacağım
burda ne kadar kalırız bilmiyorum
izmirde hoş şeyler olmuyor
babamla gerildik ve evden taşınabiliriz
eşimin tayini çıktı istediğimiz yere yine izmirde bir aksilik olmazsa lojman isteyebiliriz
dönünce taşınma telaşı sarabilir beni
aslında hiç iyi değilim ama burda kargaşayla pek aklıma gelmiyor
çok doluyum ama şu anda paylaşacak durumda değilim
eşimin izni bitene kadar ihmal edebilirim sizi kusura bakmayın lütfen elimde olsa
ihmal etmeyeceğimi biliyorsunuz
kendinize çok dikkat edin semra nın kaç günü kaldı acaba dur faceden bakayım
semracım eğer görüşemezsek
allahım hayırlı doğumlar versin sağlıkla gelsin ada bebeğimiz:))şimdiden hayırlı olsun alalh analı babalı büyütsün inşallah..
kız özlem niye kalayladın bizi :))))
semracım sevim haklı vallaha bir sürü misyon yükledik garibime sende kocişinde tam provalısın haa doğuma gitmek için bu kaçıncı tatbikat inşallah canım hiç korktuğun kadar olmaz tereyağından kıl çeker gibi geçer inşallah doğumun
nbnh en kazıkçı doktorlara gittim ara kanamayı pek önemsemiyorlar pekte kurcalamıyorlar renkli doplerden tut biopsi hormon testleri 2 kere histeroskopi daha ne yaptırayımki bana enson 2007 de biyopsi yaptırdığım doktor içeride kan tutan bozuk yüzey vardı onları temizledim dedi o tarihten beri düzelmişti gene başladı kahverengi ara lekelenmeler
sevimcim yaptırdığım testlerde çıkardı heralde okadar çok test yaptırdımki yıllardır kapkalın bir dosyam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?