Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim bebingim teşekkürler canlarım allah ailesine sabır arkadaşımızada sağlık versin inşallah...
nursimcim demek başladı ağrılar tutunsun sıkı sıkı annesine ayy anneler günü süprizi oldu senin için kendine dikkat et...
bebing canım sende haberleri izleyecek hal mı kalıyor allah aşkına koşturmaktan ... mavişi sormuşsun kız kardeşi geldi onun izinli yani:)))

NBNH canım ne güzel bahar temizlikleri başalamış misafirde var ohhhhhhh ne güzel ... bende geleceğim ya:)))
sağol canım ya evet allah kimseye vermesin ....

burpcum bizim çocukların geldiği yurt oldukça korunaklıydı hem her sınıfın ayrı bir öğretmeni vardı yani onlara orada yardımcı olan öğretmenler her sınıftan öğrencilere yardım ediyorlardı bize form falan getirip her ay bilgi alıyorlardı ve buna göre bir yol izliyorlardı ... her gün gelip onları getirip götürüyorlardı bayağı sıkı idi onlar yani hem psikologları onu bırak diyetisyenleri bile vardı sağlıklı ve dengeli beslensinler diye..
evet ya çok üzüldük allah acil şifalar versin...

burpcum ya nedir bu illet peşini bırakmadı bir türlü inşallah düzelirsin canım benim...
ohhhhhhhh simit keyfi yapılmış bayılırım bende :)))

semracım geçmiş olsun canım hayırlısı ne ise o olsun ne diyelim... adacık geldikten sonra herşeyi unutursun canım benim ... gözün aydın annenler gelmiş dayıcıkta gelmiş ohhh değme adanın keyfine...

benim gebeliğimde sadece sırt ve bel ağrısı olmuştu ana ne ağrı , göğüslerim öyle çok değişmedi ağrı sızı falanda olmadı bence herkesin farklı....

semracım geçmiş olsun canım ada zaten inatçı daha öncedende yüzünü göstermiyodu utanıyodu şimdide kanala girmeye inat ediyo anlaşılan tabi çoçuk korktu daha dünyaya gelmedn büsürü sorumluluk yükledik zavallıya yok ayagını sürü yok bize de gelirken bebişler getir çoçuk korktu bukadar çatlak teyze var birza gec gelcek ama tam gelcek

burp gecmiş olsun canım pkodan olabilir belki benim kuzenimdede böyle sorun vardı pko çıkmıştı adet aralarında kahverengi lekelenmeli oluyodu onunda tekrar gecmiş olsun canım inş sorunların biter bebiş süpriz yapar

kız özlem niye kalayladın bizi :))))
semracım sevim haklı vallaha bir sürü misyon yükledik garibime sende kocişinde tam provalısın haa doğuma gitmek için bu kaçıncı tatbikat inşallah canım hiç korktuğun kadar olmaz tereyağından kıl çeker gibi geçer inşallah doğumun
nbnh en kazıkçı doktorlara gittim ara kanamayı pek önemsemiyorlar pekte kurcalamıyorlar renkli doplerden tut biopsi hormon testleri 2 kere histeroskopi daha ne yaptırayımki bana enson 2007 de biyopsi yaptırdığım doktor içeride kan tutan bozuk yüzey vardı onları temizledim dedi o tarihten beri düzelmişti gene başladı kahverengi ara lekelenmeler
sevimcim yaptırdığım testlerde çıkardı heralde okadar çok test yaptırdımki yıllardır kapkalın bir dosyam var

nursimcim teşekkür ederim tatlım gündüz çalışman harika olmuş en azından gıdanın düzeninide şaşırmamış olursun özellikle yemen gerekenler var sonuçta bebek için

canım ya sende benim gibi çok ugraşmışsın anlaşılan bende ist bulda ne kadar kazıkçı dr varsa gittim ama nafile ne cinsel isteksizligime nede sancılarıma çare bulamadılar yapmadıkları test çekmedikleri rongen kalmadı demekki bizm kadirimizde bu inş düzelir tatlım rabbim büyük kuzenimede dr bişey yok deyip durdular kahverengi lekelenmeler için en sonunda ist cerahideki dr pko var dedi ilaç kullandıktan sonra geçti ama oda bizim gibi anne olmak için çabalıyor inş olur tabiz bizde oluruz gerçi bizm spermler nanay ama hayırlısı haktan

ben çok yorgunum belim koptu evin içinde inşaat ne kadar zor moloz taşımaktan canım çıktı bizim uyanık işçiler molazları çatının içine boşaltmışlar bende hastneye gittigim için çatıya bakmamıştım adamlar işi bitirdik dedi parasını alıp gitti sabah 8.30dan beri çatı temizliyorum her yerim dökülüyo yemekte yok hazır yesinler artık yarında halıları yıkıycam sonrada yataklar yorganlar yıkanacakmış bizim baş patron emir verdiler artık hazirana kadar ne isterse yapcaz ondan sonra zaten hi bişeye dokunmam

merhaba kızlar sizi çok özledim ama burası yoğun
dün sabah geldik ve uyur uynık geçirdik bugünde gezmelere gittik
anca fırsatım oldu
nasılsınız umarım herkes iyidir
iyice biriktirdim ama
hepsini tek tek sonra okuyacağım
burda ne kadar kalırız bilmiyorum
izmirde hoş şeyler olmuyor
babamla gerildik ve evden taşınabiliriz
eşimin tayini çıktı istediğimiz yere yine izmirde bir aksilik olmazsa lojman isteyebiliriz
dönünce taşınma telaşı sarabilir beni
aslında hiç iyi değilim ama burda kargaşayla pek aklıma gelmiyor
çok doluyum ama şu anda paylaşacak durumda değilim
eşimin izni bitene kadar ihmal edebilirim sizi kusura bakmayın lütfen elimde olsa
ihmal etmeyeceğimi biliyorsunuz
kendinize çok dikkat edin semra nın kaç günü kaldı acaba dur faceden bakayım
semracım eğer görüşemezsek
allahım hayırlı doğumlar versin sağlıkla gelsin ada bebeğimiz:))şimdiden hayırlı olsun alalh analı babalı büyütsün inşallah..

denizicin canim benim her ne olursa olsun morelini bozma sen cünkü deymiyorum bunu hepimizde biliyoruz bak hayirli bir ise basvurdun asilamani yaptirdin insallahda tutacak kendini fazla yorma buarda kocisinle tadini cikar gezmenin

burpcugum bu kahverenglerle beraber karninda sancilaniyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…