sevimcim kafam karıstı okurken cıkamadım işin içinden kendiniden 10 yas kucuk adamla evli olmak nasıl ya düşünsene cok komik geldi kusura bakma.kaynanan cok akıllıymış valla.
işler bitti kızlar ama bende bittim halılar ütü yemek derken sabh 7den beri canım çıktı yagmur yagarsa halılar bidaha yıkanır rüzgar çıktı çayı demliyorum kek kaldı artık nbhn çay faslına tabi gelebilirsin canım ne demek sende çok yorulmuşsun anlaşılan perdeleri kocişe taktır ben her zaman öyle yapıyorum perde takarken boynum agrıyor diyorum hem sigaryı sen içiyon tak bakalım diyorum eli makum ayaklar gardiyan takıyo yoksa başına gelecekleri biliyo 15gün yalvartırım vallahi
ya cok özendim bende bahar temizliği istiyorum sekerler...
çok pis hissettim şimdi evimi
sevimcim eşim yoktu bugün olsa da takmaz ya zaten bende beklemeden takıyorum hemen ama bir kısmını kadına takdırdım ama çoğunu ben taktım yine de yorulmuşum yorgunluğum yarın iyice çıkacak gibi inşallah sizin orda da yağmur yağmaz da tekrar halı işi çıkmaz sana
bebingcim de uğramış ama gitmiş kimse olmayınca
evt canım eltim kaynımdan 10 yaş büyük kaynanam kurnaz kadın oglum evde kalcak zannedip adamı 15 yaşındayken 25yaşındaki bacısının kızıyla evlendirmiş işleri yapar bende keyfime bakarım demiş öylede olmuş zaten zavllı eltim büyük oglanı büyütmüş kendine koca yapmış sonraki kayınlarınıda büyütmüş
kızlar bu köpüş bütün gün bizi oyaladı yaa eve alışması gerekiyor kapı komşum ablamın alt katında şimdilik gündüzleride bahçede ama çok ağlıyor annesini kardeşlerini özlüyor bebingim ben çok titiz olduğum için çok fazla kucaklamadım anca el teması yapıyorum oda cerrah eldiveni ile :))) yani benim kokumdan bir haber olan t-shirtüme olur şimdi kara kara düşünüyorum bu geceyi nasıl çıkartıcağız diye pazar günü birde bugün viiv viiiiv ağlıyor birde acıklı ağlıyorki öff bebeği olan var insanlar rahatsız olacak sıkıntısı beni daha çok rahatsız ediyor
sevim sen kaynananla annene aynı evi tut takılsınlar birlikte ne bu yaaa aa sen evlisin bitti geçti artık karışmasınlar herşeyine ya canım bu senin hayatın verme taviz nekadar taviz verirsen karşı taraf okadar taviz alır annen mannen ama herkezin sınırlarını bilmesi lazım senin yerine bana sıkıntı geldi vallaha
semracım senin ev çatıydı dimi canım çok sıcak olur tabi olsun ada gelsin annenlerle dalyana gidersin tatlım benim eski evim çok sıcaktı kışın ısınma faturası kadar yazın klima ile soğuma faturası öderdim nerdeyse
sevim senin köpekte çok akıllıymış tatlım 14 sene dilekolay çok alışmışsındır biz bile bir günde alıştık ama biraz daaha çalçene devam ederse dayanamayabilirim ne bu ya vuuuv vuuuv vuuuv off yarında pazar şimdi komşularıda uuyutmayacak bahçedede ağlıyor bahçeyede bırakamadık henüz klübede almadık ne bileyim ben hala dahaemin olmadığım için acele etmedim
meleğimçok geç gördüm canım kusura bakma iyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?