Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim kafam karıstı okurken cıkamadım işin içinden kendiniden 10 yas kucuk adamla evli olmak nasıl ya düşünsene cok komik geldi kusura bakma.kaynanan cok akıllıymış valla.

evt canım eltim kaynımdan 10 yaş büyük kaynanam kurnaz kadın oglum evde kalcak zannedip adamı 15 yaşındayken 25yaşındaki bacısının kızıyla evlendirmiş işleri yapar bende keyfime bakarım demiş öylede olmuş zaten zavllı eltim büyük oglanı büyütmüş kendine koca yapmış sonraki kayınlarınıda büyütmüş

sevimcim eşim yoktu bugün olsa da takmaz ya zaten bende beklemeden takıyorum hemen ama bir kısmını kadına takdırdım ama çoğunu ben taktım yine de yorulmuşum yorgunluğum yarın iyice çıkacak gibi inşallah sizin orda da yağmur yağmaz da tekrar halı işi çıkmaz sana

bebingcim de uğramış ama gitmiş kimse olmayınca

ya cok özendim bende bahar temizliği istiyorum sekerler...
çok pis hissettim şimdi evimi

bebingcim sen de yaparsın birara zor oluyor temizlik ama mis gibi oldu heryer ğzt si de ikramlarla uğraşıcam o gün de bir geçse çok mutlu olucam

inş yagmaz canım yoksa halim harap

vay sevimcim akıllıymış kaynanan eltin de yazık kocasını mı büyütmüş evlenip de

kızlar size yapacağım menüyü vereyim
-havuçlu taze soğanlı patates salatası
-zeytinyağlı biber dolması
-sigara böreği
-etimekli pasta
-muzlu pasta
ayrıca yetiştirebilirsem portakallı kurabiye

aşagıda 3 kişi var ama kimse yazmıyor ben de oyun oynıyayım biraz sonra gelirim yine

kızlar bu köpüş bütün gün bizi oyaladı yaa eve alışması gerekiyor kapı komşum ablamın alt katında şimdilik gündüzleride bahçede ama çok ağlıyor annesini kardeşlerini özlüyor bebingim ben çok titiz olduğum için çok fazla kucaklamadım anca el teması yapıyorum oda cerrah eldiveni ile :))) yani benim kokumdan bir haber olan t-shirtüme olur şimdi kara kara düşünüyorum bu geceyi nasıl çıkartıcağız diye pazar günü birde bugün viiv viiiiv ağlıyor birde acıklı ağlıyorki öff bebeği olan var insanlar rahatsız olacak sıkıntısı beni daha çok rahatsız ediyor
sevim sen kaynananla annene aynı evi tut takılsınlar birlikte ne bu yaaa aa sen evlisin bitti geçti artık karışmasınlar herşeyine ya canım bu senin hayatın verme taviz nekadar taviz verirsen karşı taraf okadar taviz alır annen mannen ama herkezin sınırlarını bilmesi lazım senin yerine bana sıkıntı geldi vallaha
semracım senin ev çatıydı dimi canım çok sıcak olur tabi olsun ada gelsin annenlerle dalyana gidersin tatlım benim eski evim çok sıcaktı kışın ısınma faturası kadar yazın klima ile soğuma faturası öderdim nerdeyse

sevim senin köpekte çok akıllıymış tatlım 14 sene dilekolay çok alışmışsındır biz bile bir günde alıştık ama biraz daaha çalçene devam ederse dayanamayabilirim ne bu ya vuuuv vuuuv vuuuv off yarında pazar şimdi komşularıda uuyutmayacak bahçedede ağlıyor bahçeyede bırakamadık henüz klübede almadık ne bileyim ben hala dahaemin olmadığım için acele etmedim

ah canım ben bu yüzden müstakil evi seviyorum işte komşular falan ses çıkaramıyor kaynanmla anama gelince ikisinide yakında köylerine birini tokata birini sivasa göndercem 3ay rahat etcem ama bu sferde almanyadakilerle viyanadakiler gelir biz tatile geldik derler her yeri batırırlar onlar gidincede sil bastan ev tepeden tırnaga temizlenir gene kızlar bu arada yazında kızşında bizim ev buz gibi

canım ya yazık annesini özlüyodur onun içinde zor olcak ortama alışmak komşularda çok sevrler ve anlayış gösterirler umarım

ben geldiiim kızlaaarrr
hemen geçmişi unutmadan yazıym
sevim raporun çıkmış gözünaydın çorap söküğü gibi gelsin gerisi inşallah
ben de haziranda hamile kalıp temmuz a hamile girmeyi çok istiyorumm:)))))

denizim kafanı dağıtmaya çalış herşeyin hayırlısı:)))gez bol bol biz de ankaradaydık dün
semracım odaya şimdi bakız-cam yorumlarımı yazarım

özlem gittiniz mi konsere biz dün gece geç geldik 23.30 gibi evde olduk geberdim yorgunluktan geçerken gördük çok kalabalıktı

burpcum köpüşünüz hayırlı olsunnn

nursim ben hamileyken göğüsler bomba olmuştu:))))sızlıyodu da bel ağrım falan çok değildi

tuanay kampa kaçmışşş oooh arınsın da gelsin inşallah

beb,ngim kardeşim gelmişti ondan giremedim dün de ankaraya onu bırakmaya gittik yoksa girmezmiyim

öptüm herkesiii

kızlar bu arada ben dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ne dandik testmiş yaa
şimdi bu ben yumurtladım demek mi yoksa yumurtlamadım mı????
aay bu ay bi bitse de önümüzdeki ay hamile kalsam

güle güle büyüsün ada odadsında çok beğendim
Allah ım bizlere de böyle odalar hazırlamak nasip etsin

mavicim hoşgeldin tatlım
semracım 19 günmü beni bile helecan sardı inanamıyorum ama çaabuk geçti diyemeyeceğim her aşamayı kısmende olsa seninle yaşadık bizde sizi çok seviyoruz ve umarım bir avazda kurtulursun tatlım
sevim o almanyadan viyanadan gelenlere bir yalan uydur ne bu yaa otelmi senin evin ben kişisel alanıma çok düşkünümdür hiç tahammülüm yoktur böyle şeylere ( anacım nezaman böyle büyük konuşsam başıma gelir amerikadan görümcem geliyor haftaya cumartesi oda postu atarmış bize birde arabama tadanırsa alllaaah sinirden köpürürüm)
köpüş gece özellikle eşimi hiç uyutmadı oda çok hassastır insanlar rahatsız oluyor diye aldı köpüşü tam 4 saat bahçede sabahladı garibiim tabi biz hemen geri vermeye yeltendik komşular engel oldu onlar çok sevdi bahçemize insanlar turlar düzenliyor köpek için hemen pazartesi tel panel yaptırmamız gerekecek içeri giremesinler diye şimdiye kadar yaptırmamıştık çünkü yanımızdaki inşaat bitince belki onlar yapacak diye düşündüm ama adam rezidens diye bildiğin normal apartman dairesini faiş fiyata satmaya cebelleştiği için hala bir şey yok ortada ee gene iş başa düştü daha köpek kulübesi alacağız tasması yemek kabı maması aşıları ooooooooooooo

akşama düğün var kızlar eşim nikah şahidi önce nikah sonra yemek bir alay kıyafet ütüledim ama hangisini giyeceğime bir türkü karar veremedim ve işin komik yanı hepside siyah :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…