Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim Allah razı olsun inşallah bizlere de nasip olur
üst üste gelince insanoğluyuz haliyle çöküyorsun elde değil
bir de hiç beklemediğim bişeydi tek tesellim tedavi vesile oldu öğrenmeme
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım güzel sözlerin için teşekkür ederim inşallah katılmaya çalışacagım
bu ara üzüntüden biraz da eşim burda oldugundan giremedim
gözüm internet de görmedi açıkcası moral bozukluguyla
inşallah sorun teşkil etmez de hayırlısıyla biz de evlat sahibi oluruz
tedavi sürecinde böyle bişeyle yüzleşmek bir anda zor geldi beklemeyince haliyle
bu arada eşimle ayrı olmamızın sebebi mesleğim
bu ülkede eğitimci olunca malesef aile birliği de bozluyor
üstüne üstelik tam alışıp düzenimi kurmuşken şimdi yine tayin durumum var
eşimin yanına da gidemiyorum yazık ki nasip bakalım kader nereye sürecek
açıkcası şu tedavi sürecinde yer değiştirmek zorunda kalırsam o da ağır gelecek ya
kısmet nasip herşey Allah sonumuzu güzel eylesin
elimde oldugunca aranızda olucam inşallh canım tekrar tesekkrler

günaydın fıstıklar... bebingim ben cumartesi günü gideyim diyorum eşim bu hafta içi gideriz diyor sanırım bu hafta gidicem tatlım...

ben geldim ama kimseler gelememiş
gerçekten bi sıkılma durumumu var acaba topikte.dönem dönem bunu yasıyoruz.eger oyle bieşy varsa herkes acık olsun olur mu?
işimiz oldugun da elbette boşluyoruz ona bi lafı kimsenin olamaz.ama eger sıkılmışlık varsa yine burda paylasalım sekerler.sonucta kimse mecburi burda degil bunu biliyoruz.
ben cok yogundum cok farkedememiştim kızlar söylüyorlardı son bikaç gundur iyice farkettim.

face bakmaya gidiyorum sonra gelicem tekrar umarım gelen olur..
tarlaya devam eden var mı kızlar ben bırakalaı cok oldu merak ettim.

istersen telini ver istersen yeşime haber et o da bize haber etsin.
zaten hastaneye gelirse hemen foto çektirin tamam mı çok merak ediyorum.
nasılsın canım..
son zamanlar nasıl geciyor

melekcim öncelikle geçmiş olsun canım ameliyatın inşallah kolay geçer sonrasında da çok dikkat et evet canım yapmayı seviyorum da kendim çok yemiyorum sana da aşılayayım istersen yemek yapmayı

bebingcim gel sen de beklerim bugün den hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum yoruldum bir kahve yapıp kendime bilgisayarın başına geçtim mutfağa doğru gideyim de işlerimi bitireyim akşama tekrar gelmeye çalışırım

çok yoruldum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar dünden beri giremedim kahve molası verdim bi bakıyım dedim mavicim umudunu yitirme canım bikez kaldın gene kalırsın melekcim geçmiş olsun sermest pkolu olupta hamile kalanları bende duydum senide aramızda görmek hepimizin hoşuna gitcek burpcum köpeginizi komşularında sevmesi çok güzel olmuş zamanla size alışcak sizde ona hayırlı olsun bebingingim biraz sitem etmişsin busaate girebilecekler var isim vermiyim demişsin biliyorum bunların içinde bende varım ama inan benim patron beni 1dakka bile boş bırakmıyor istifada edemiyorum annem çünkü parada vermiyo bi yemek onuda kaşıkla veriyo kepçeyle alıyo vallaha ama az kaldı ev pırıl pırıl oldu banyo wc ciflencek camlar kapılar perdeler koltuklar dolaplar bitti şimdi mutfakdolabını siliyorum yemek var ondan sonrada yarın daha çok girerim inş semracım hadi azkaldı tatlım evt haber et bize hangi hastanede dogum yapcan acıbademdemi bagdat caddesini bende özledim orda büyüdüm dükkanı kapattıktan sonrada hiç gitmedim galiba denizicim gelmemeiş onuntest günü 24de ydi galiba nursicim sen hamileligin keyfini çıkar ben bi hamile kalıyım su bile almıycam onlar getircek hayatımda naz yapmadım ama ozaman yapcam hıncımı alcam ohhhhhhh özlem hanım yok tuanayda tatilde oh keyfini çıkarsın hadi ben kaçtım hepinizi öptüm kocaman

nbhn seni unuttum galiba canım sende benim gibi pırıl prıl olmuşsun oh bizaman bizi idare eder kolay gelsin canım

herkes bi kahve molası vermiş.afiyet olsun hamarat kızlar...
kıyamam sana sevimcim hemen alınmısın üstüne.napıyım sitem etmesen olmuyor
ne dukkanınız vardı sevimcim caddede...

nbnh yaptıklarından yemezsen olmaz bizim için bari ye birazcık.hamile kalında kahve içemeyin şekeerler..

ben geldiiiiim

idrar yollarımı üşütttüm sanırım ya da yine enfeksiyon idrarımı yaptıktan sonra 3-4 sn süren bi yanma oluyo
bi arkadaşım kiraz sapı getirdi kaynat iç diye o iyi geliyomuş
ben de doktora gitmek istemediğim için yaptım içtim bugün idrar söktürür böbrekleri temizlermiş
3-4 güne geçmezse doktor yolu görünüyo inşallah geçer

bebingim valla ben artık çok rahatım ya piko yu öğrenince çok hafiflemiştim
şimdi de takmıyorum kafama işim gücüm yoğun bu aralar ama bırakmadı peşimi işte
geçer inşallah doktora gitmek istemiyorum

sevimcim ellerine sağlık mis gibi olmuş evin
ben de 19 mayısta salon 20 mayısta yatak odamı temizleyip temizlik sezonunu kapatıyorum

az dolanıym gelirim yine öptüm sevim ve bebing

gidicem bebingim ama düne göre çok daha az
şiddetli değil
normal zamanda bi sorun yok idrar yapınca bittikten sonra azcık yanıyo
bekliym bakıym geçmezse gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…