Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sorun degil canim olabilir ben cok kötü hastayim bide üstüne sol gözümde hava varmis sali günü ameliyat olacam

gözde hava ilk defa duydum tatlım küçük bir operasyon demişsin umarım çok kolay geçer
geçmiş olsun

teşekkür ederim tatlım

niye boşa gitsin yauv bebiş kendini gösterene kadar ilaçlardan etkilenmezmiş

mavicim sen preeseed kullandınmı bu ay aman alerji yapmış olmasın canım

melekcim şimdiden gecmiş olsun ameliyatın kolay gecer inş.

nbnh oh mis gibi otur canım misafir menüsü süper bende gelmek istiyorum.

burp um köpişin fotoları cok tatlı

saol bebingim bi bebişimiz olmadıki köpek kaprisi çekiyoruz :/

atacım gülücüklerle adımlasın o papişeriyle bizde maç başlangıcı ve bitişi düğüne gidip geldik yollar berbattı

sen köpekten korkmuşsun ama cesaret istiyen bir meslek seçmişsin birde cesaretli kişileri severim demişsin sen asıl kendine bak ben silah taşımaya bile korkarım popomda patlar diye :))))

geçmiş olsun sermest yazını okurken geri dönüp mesleğine baktım her kelimenden anlaşılıyor eğitimci olduğun biz burada kaynata kaynata ne cümlenin başına dikkat ediyoruz nede sonuna çoğu zaman ya kızlar anlıyormu acaba neler yazdığımı devrik devrik cümleler kuruyorum diye içimden geçiriyorum :)

simdi semracım sen dogurursan biz nerden bilicez...
onu düşünüyorum

tabiki bennnnnnndeeeeeeeeeen :)))))))))

heralde naz yapacaksın sen yapmazsan biz seni gaza getiririz

sakın 3-4 gün bekleme mavicim biliyorum çok bıktık ama bu tarz enfeksiyonlar kısırlık nedeni zati yeterince kısırız ekstra kısırlığa ihtiyacımız yok ben ilk tüp bebek tedavvimde mısırdan enfeksiyon kapmıştım da kanlı sistit olmuştum nasıl kötüydü biber gibi yanıyordu acile gitmiştim bir serum bir antibiyotik bir ağrı kesici iki günde kesmişti bu iltahabi ve mikrrobik duurumlar tehlikeli doğurganlık adına

ohh mis iki gün tatilim kızlar salı izin günüm çarşamba 19 mayıs yayaya şaşaşa

denedim bi kere preseed i ondan mı oldu ki acaba?????
kullanan kimse de bi yan etkisi olmamış ama dur bakıym bi kaç güne geçmezse doktora giderim tahlil mahlil ilaç derken anlaşılır
aklıma takıldı yaa preseed mi yaptı ki???????????
poooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

benim de çarşamba perşembe tatill oooooooooooohhhhhhhhhhhh
ama temizlik yapıcam

canım geçmiş olsun ne tür rahatsızlık varsa sanki gelip bizi buluyor mübarek
ihmal etme sakın önemli idrar yolları bir an evvel git doktora şifa bul inşallah

burpcum mesajını okurken tebessüm ettim şöyle bir
fazla kitabi yazmam aslında nette ben de serbest bırakıyorum kendimi
bir ara msn fazlaca alışkanlık yapmıştı kısalta kısalta özetleye özetleye
ne dedğim anlaşılmaz haldeydi benim de
nete ara verince dil de düzeliyor sanırım
ama işin özü yazışmalardaki rahatlık da samimyetin göstergesi
onda da bi ayrı sıcaklık var emin olyerimseniben
öğretmenlik kısa sürede tüm hayatına yayılan bir hastalık gibi
sadece konuşmada kalsa iyi bazen esnafa koca koca adamlara
durup düşünmeden çekiveriyorum azarı alışkanlık okuldan sanırıma.s

bu arada ne mutlu ki benim de iki gün tatilim var bu hafta:))

olabilir mavicim şimdiye kadar böyle birşey yaaşamadıysan durup dururken neden olsunki ama öyleysede önemli bir şey değildir alerjik bir durumdur tatlım kafana takma

hemde nasıl yerleşiyor birde benim hitap ettiğim insanlar koca koca insanlar benden büyük annem yaşında bile öğrencim var ve çoğu zaman emir kipi ile konuştuğumda eşim hemen bak gene öğrencilerinle karıştırıyorsun beni diyor
ayrıca akademik dil kullana kullana içim kalktı artık makale yazarken eskisi kadar süslemiyorum cümlelerimi mümkün olduğunca samimi ve anlaşılır yapmaya gayret ediyorum birde işin içinde yıllardır olunca çoğu makalede hele sanatla ilgili tanımlamalarda koca bir cümlenin süslü püslü olduğu bakıncaa hağğ entellektüel cümle beni aştı diyenlerin aslında laf bla blasından başka birşeyle karşı karşıya olmadıklarını gördükçe bende duru bir dil kullanıyorum ne günlük nede bohem ikisinin arasında anlaşılır

evet yaaa
preseed den mi ki
şimdiye kadar benim hiç böyle bi sorunum olmadı
ama cumartesi çok üşüdüm ondan önceki günlerde de artık kaloriferler yanmıyo çorap giymek de huyum değildir
ben üşüttüm sandım ama belki de preseed den
kimsede bişi olmazken niye ben de oluyo acaba???????????????
pooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
daraldım yaaaa yineeeeeeee
özleeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

en güzelini yapıyorsun canım çok da kasmaya gerek yok orta karar en iyisi
benim eşim de aynısını diyor gene öğrencilerinle karıştırdın beni diye
adamlar da bıkıyor demek ki biyerden sonra

hanaaaam mavim kıllandım araştırdım hassas bünyelerde mantar yapabiliyormuş eee benimkileri ne yapacağım ben
benim zımbırtı mimden mum kapar çok hassas kesin banada alerji yapar bu meret

sermest bi tötümüz kalkıyorki sorma birde meslekten dolayı çevredende el hürmet görünce şımarıyormuyuz neyiz :))))

mantardan mı olur ki bu yanma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben olmadım hiç mantar ne hassas bünyeymiş yaaaaa
bak canım sıkıldı şimdi ne güzel kiraz sapı içecektim geçecekti

sermest bi tötümüz kalkıyorki sorma birde meslekten dolayı çevredende el hürmet görünce şımarıyormuyuz neyiz :))))

bilmem ya açıkcası biz artık çok hürmet görmüyoruz öğrenciler bizden çok öğretmen kesildiğinden olsa gerek
ama senin konum bize göre daha kıyaktır orası kesin:))

mavicim bol bol su iç enfeksiyonsa su iyi gelir ama mantara anca antibiyotik tedavisi iyi geliyor onun içinde doktora gitmek kaçınılmaz canım biliyorsun biz zati kekovayız böyle şeylerde hassas davranmamız gerekiyor

sermest, mavi, özlem vallaha sizin işiniz benden daha zor bizimkilerin ödleri patlıyor en ufak bir aptal hareketlerinde burası üniversite diye hatırlatıyorsun çok utanıyorlar ama şimdiki çocuklar felaket siz nası başa çıkıyorsunuz allah kolaylık versin sizin elinizdeyken daha gelişim aşamasında oldukları için asi oluyorlar işiniz bir okadar daha zor biz yönü belirlenmiş öğrenciyi alıyoruz siz öğrenciye yön veriyorsunuz bir şekilde sizinki daha sorumluluk istiyor ben çalışmayan adama seni bırakırım meslekte sana kimse öğretmez bu öğrettiklerimi keyfin bilir deme lüksüne sahibim ama sizin o şansınız yok çünkü bu bilinç onlarda henüz oluşmamış yani sizin iş daha zor bizimkinin zor yanı sürekli yayın kongre sınav uygulama sergi konferans kitap yazmak idari işler vb. şeylerden sorumluyuz ama eğitimde biz anlatırız almak isteyen alır almak istemeyen meslekte çökmeye mahkumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…