sorun degil canim olabilir ben cok kötü hastayim bide üstüne sol gözümde hava varmis sali günü ameliyat olacam
sevimcigim allaha sana annen ve kaynanan icin sabir ve kolaylik versin ne bu ya böyle hep is is her ne olursa olsun kendini ezdirme canim
burpcugum köpisin hayirli ugurlu olsun güzel güzel büyütürsünüz insallah
semracigim allah sana dogumunda kolaylik versin canim dogumuda fazla düsünüp kendine stress yapma güzelim
nbnh canim sen yemek yapmasini cok seviyorsun galiba menü güzeldi su yemek yapmasini biri bana asilasa cok iyi olacak yemek yapmasini hic sevmiyorum genelde hep esim yapiyor bizde
arkadaslar dün giremedigim icin kusura bakmayin cok hastayim heryerim agriyor atesim var sali günü kücük bir ameliyatim var gözden bu ay ne güzel ovulasyon testi yapmistim calismalarimizda yapmistik olur diye ümitleniyorduk ama bu hastaliktan kullandigim ilaclar yüzden bosa gidecek malesef
melekcim geçmiş olsun canım
benim ovulasyon bi tuhaf ya silik çıktı falan dün değerlendirdik
bu sabah ta peçeteyle silince çok az kan geldi açık renk
sanki idrarımı yaparken de yanma oldu gibi
tam emin değilim şimdi kan falan yok
bakıym gün içinde idrar yaparken yanma olursa bi de bunla uğraşşşş
oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu ay zaten hiç umudum yok ta bi an önce düzenli adet olsam yeter bu ay
sen de dert etme bi daha ki aya gelir inşallah bebeğin
melekcim şimdiden gecmiş olsun ameliyatın kolay gecer inş.
nbnh oh mis gibi otur canım misafir menüsü süper bende gelmek istiyorum.
burp um köpişin fotoları cok tatlı
selam şekerler.bugün ist. yine yanıyor..sabahdan bağdat caddesine gitiik,ataya ayakkabı aldık,dolaştık geldik,çok kalabalıkdı,kendimizi nasıl eve attık bilmiyorum,annemler bir tencere yaprak sardılar,birazdan akşam yemeği yicezz..ben artık eskisi gibi pazarları gezmeyi unuttum,bitti artık tam anlamıyla ev kanı oldum:)akşama maç var,çok heycanlıyız:)
ii akşamlar kızlar... semram çok az kalmış tatlım inş kolaycacık doğurursun adacığını...melekcim çok geçmiş olsun canım ameliyat sonrasıda dikkat et gözüne çünkü enfelksiyon kapmaya çok meyiilli çok hassas bi organ...sevim ve nbnh mis gibi tertemiz oldular darısı benim başıma inş benimde dün eşim heryeri süpürdü sildi güzelce ellerine sağlık aşkımın...bebingim beni önce santrale verdiler tatlım sonra vermeden idari büroya almışlar santralde çalışıcam diye biliyodum yerim değişmiş şimdiki yerimde var tatlım artık yazarım güzdüzleri...burpcum köğeğin hayırlı olsun tatlım nedende ben köpekten çok korkarım bana çok korkunç gelir ama cesaretli kişileride severim....mavicim sende çalışmaya devam tatlım kan geldi demişsin ama inş enfeksiyon falan yoktur gerçi birsürü antibiyotik kullanmıştın dimi canım...
canım gelip gidip okuyorum hep yazdıklarınızı
ama açıkcası hem üzüntülü haleti ruhiyemden ötürü
hem de aranızdaki güzel dostluga kaynak yapmamak için yazamadım kaç gündür
açıkcası ismimi hatırlayan birilerini görmek cesaret verdi tekrardan yazmak için
benim tedavide işler değişti erkek infertilitesityle girdiğim bu yolda
etken öznelerden birinin hatta esas etken öznenin kendim olduğunu öğrendim
ilk yedi günlük evrede gayet iyi gidiyordu yumurtaların büyümesi
sonra aşılama muhtemel tarihi cuma demiştim hatta size de
eşimle iş dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz o da geldi aşılama günü için
son kontrol diye gittiğimizde yumurtaların hiç büyümediğini gördük
ancak yumurta sayısının da iki kat arttıgını
tekrar iğne verildi doz yükseldi üç gün sonra tekrar kontrol
bu kez yine ümitle tarih alıcaz derken hayal kırıklıgı
yine hiç büyüme yok sadece sayı artımı küçük küçük bisürü yumurta
doktorum da şaşırdı adetlerim düzenlidir genelde sadece son üç ay içinde
o da hayatımda ilk kez iki kez gecikme yasamıştım
hormon testlerimde de görünen bir sorun yoktu
tedaviye de eşimden kaynaklı başlamştık ki
pko denen zıkkım süpriz yaptı oturdu hayatımın orta yerine
bu şekilde görülen yumurtlama ve rahmin görüntüsü
son üç yılda aldıgım kilolar ve son iki gecikmeyi birleştirince
teşhis pko olarak kondu doktorum bile çetin çıktın dedi
şimdi tam bitti diye her seferinde vedalaştıgım hemşireye
elimde yeni ignelerle gidiyorum
doz düştü tekrar sayıyı arttırmamak için küçük dozda uzun süre
en büyük olan iki yumurtayı buyutmeye ugrasıyoruz şimdi
bu kadar ilaçtan sonra bırakmak olmaz diyince doktorum
zorlu mücadeleye devam dedik kaldıgımız yerden
anlıycagınız karmakarısık ruh halleri içinde moralmen çökmüş durumdayım
üzerine bir de tayinimin çıkma ihtimali söz konusu
hersey biribirne girmiş vaziyette öyle durumu hazmetmeye calısıyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
hayat her yeni gün yeni bir süpriziyle göz kırpsa da..
yazamadıgım günler ve soramadgım isimler için affola arkadslar
Allah hepmızın yardımcısı olsun
simdi semracım sen dogurursan biz nerden bilicez...
onu düşünüyorum
çok yoruldum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar dünden beri giremedim kahve molası verdim bi bakıyım dedim mavicim umudunu yitirme canım bikez kaldın gene kalırsın melekcim geçmiş olsun sermest pkolu olupta hamile kalanları bende duydum senide aramızda görmek hepimizin hoşuna gitcek burpcum köpeginizi komşularında sevmesi çok güzel olmuş zamanla size alışcak sizde ona hayırlı olsun bebingingim biraz sitem etmişsin busaate girebilecekler var isim vermiyim demişsin biliyorum bunların içinde bende varım ama inan benim patron beni 1dakka bile boş bırakmıyor istifada edemiyorum annem çünkü parada vermiyo bi yemek onuda kaşıkla veriyo kepçeyle alıyo vallaha ama az kaldı ev pırıl pırıl oldu banyo wc ciflencek camlar kapılar perdeler koltuklar dolaplar bitti şimdi mutfakdolabını siliyorum yemek var ondan sonrada yarın daha çok girerim inş semracım hadi azkaldı tatlım evt haber et bize hangi hastanede dogum yapcan acıbademdemi bagdat caddesini bende özledim orda büyüdüm dükkanı kapattıktan sonrada hiç gitmedim galiba denizicim gelmemeiş onuntest günü 24de ydi galiba nursicim sen hamileligin keyfini çıkar ben bi hamile kalıyım su bile almıycam onlar getircek hayatımda naz yapmadım ama ozaman yapcam hıncımı alcam ohhhhhhh özlem hanım yok tuanayda tatilde oh keyfini çıkarsın hadi ben kaçtım hepinizi öptüm kocaman
ben geldiiiiim
idrar yollarımı üşütttüm sanırım ya da yine enfeksiyon idrarımı yaptıktan sonra 3-4 sn süren bi yanma oluyo
bi arkadaşım kiraz sapı getirdi kaynat iç diye o iyi geliyomuş
ben de doktora gitmek istemediğim için yaptım içtim bugün idrar söktürür böbrekleri temizlermiş
3-4 güne geçmezse doktor yolu görünüyo inşallah geçer
ben geldiiiiim
idrar yollarımı üşütttüm sanırım ya da yine enfeksiyon idrarımı yaptıktan sonra 3-4 sn süren bi yanma oluyo
bi arkadaşım kiraz sapı getirdi kaynat iç diye o iyi geliyomuş
ben de doktora gitmek istemediğim için yaptım içtim bugün idrar söktürür böbrekleri temizlermiş
3-4 güne geçmezse doktor yolu görünüyo inşallah geçer
geçmiş olsun sermest yazını okurken geri dönüp mesleğine baktım her kelimenden anlaşılıyor eğitimci olduğun biz burada kaynata kaynata ne cümlenin başına dikkat ediyoruz nede sonuna çoğu zaman ya kızlar anlıyormu acaba neler yazdığımı devrik devrik cümleler kuruyorum diye içimden geçiriyorum :)
hemde nasıl yerleşiyor birde benim hitap ettiğim insanlar koca koca insanlar benden büyük annem yaşında bile öğrencim var ve çoğu zaman emir kipi ile konuştuğumda eşim hemen bak gene öğrencilerinle karıştırıyorsun beni diyor
ayrıca akademik dil kullana kullana içim kalktı artık makale yazarken eskisi kadar süslemiyorum cümlelerimi mümkün olduğunca samimi ve anlaşılır yapmaya gayret ediyorum birde işin içinde yıllardır olunca çoğu makalede hele sanatla ilgili tanımlamalarda koca bir cümlenin süslü püslü olduğu bakıncaa hağğ entellektüel cümle beni aştı diyenlerin aslında laf bla blasından başka birşeyle karşı karşıya olmadıklarını gördükçe bende duru bir dil kullanıyorum ne günlük nede bohem ikisinin arasında anlaşılır
sermest bi tötümüz kalkıyorki sorma birde meslekten dolayı çevredende el hürmet görünce şımarıyormuyuz neyiz :))))
benim ki de hassamış demekki
dur geçsin de bi daha deniym bakıym ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?