sermest, mavi, özlem vallaha sizin işiniz benden daha zor bizimkilerin ödleri patlıyor en ufak bir aptal hareketlerinde burası üniversite diye hatırlatıyorsun çok utanıyorlar ama şimdiki çocuklar felaket siz nası başa çıkıyorsunuz allah kolaylık versin sizin elinizdeyken daha gelişim aşamasında oldukları için asi oluyorlar işiniz bir okadar daha zor biz yönü belirlenmiş öğrenciyi alıyoruz siz öğrenciye yön veriyorsunuz bir şekilde sizinki daha sorumluluk istiyor ben çalışmayan adama seni bırakırım meslekte sana kimse öğretmez bu öğrettiklerimi keyfin bilir deme lüksüne sahibim ama sizin o şansınız yok çünkü bu bilinç onlarda henüz oluşmamış yani sizin iş daha zor bizimkinin zor yanı sürekli yayın kongre sınav uygulama sergi konferans kitap yazmak idari işler vb. şeylerden sorumluyuz ama eğitimde biz anlatırız almak isteyen alır almak istemeyen meslekte çökmeye mahkumdur
benimde bu aralar var olan egzamam arttı bacaklarım çok kaşınıyor dra sorduk bi krem vermiş ama oda sürdüğün müddetçe ii 2 gün bırak hemen kaldığı yerden devam ediyor...valla ne ypacağımı şaşırdım mesleğin ilk başında stresten oldum sanırım ömür boyu miras kalacak bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?