Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum maşşallah sayfaları doldurmuşsun iyide yapmışsın tatlım evet cesaret isteyen bi meslek ama silah zaten atıştan atışa kullanılıyor...ama yanında olunca insana çok cesaret veriyormuş bunu anladım....eşimin silahına dokunmaya korkardım kendi silahım olunca onunkinide ben temizliyorum artık...

mavicim çok telaş yapma tatlım malesef üstüne düştükçe kafaya taktıkça her olumsuızluk peş peşe geliyor...burpun dediği gibi bol bol su iç eğer geçmezsede hemen dr agidip bi tahlil yaptır canım...

yav ben zaten günde 4-5 litre su içerim elimden şişe düşmez anlamadım bu işi???

mantar nasıl olur kızlar sadece yanma mı dır belirtisi kaşıntı koku moku bişi yok sadece idrardan sonra yanma???
bekliym azcık ta giderim doktora bıktı benden adam???:)))))

benimde bu aralar var olan egzamam arttı bacaklarım çok kaşınıyor dra sorduk bi krem vermiş ama oda sürdüğün müddetçe ii 2 gün bırak hemen kaldığı yerden devam ediyor...valla ne ypacağımı şaşırdım mesleğin ilk başında stresten oldum sanırım ömür boyu miras kalacak bana...

malesef dedıklerıne hak vermemek mümkün değil
öyle çığrından çıkmış bir nesil var ki elimizde
ne utanmak biliyorlar ne sıkılmak
saygı ahlak çökmüş gitmiş zaten de
kendilerine geleceklerine ülkelerine yazık ediyorlar
ondan da bihaberler yazık ki
artık işlemek için geç kalınmış bir cevher gibiler
aradan birkaçını kurtarabilirsek ne ala
zor bu devirde eğitimci olmak valla

ay canım bilirim egzama ne ilett bişeydir
Allah şifa versin ama o içten olan bişeymiş
kanla karaciğerle falan ilgili genetik yönü de var hatta
geçce de tekrarlıyor ara ara illa
bin türlü de çeşidi var o zıkkımın
bende hafif bir çeşidi var ama kardeşiminki ağır türü
kaşıntı sulu yara şeklinde acır da o meret Allah sabır versin arkadasım
o kremleri de cok kullanma geneli kortizonludur egzama kremlerinin
bu arada hamilelik nasıl gidiyor alıştın mı o şahane duyguya arkadsım:CüvCüv:

canım benimkisi kuru egzama cildimin aşırı kuru olması sebepmiş çok şükürki hormon testlerim falan temiz çıktı bol bol nemlendirmem lazımmış her duş sonrası gün aşırı sürekli kremleniyorum ama nemlendirici vücut kremlerini daha çok kullanıyorum kaşıntım oluncada diğer kremlerden kullanıyorum mecburen yara yapmayayım diye tatlım...

bu arada çok fazla karın ve bel ağrısı yaşıyorum vallla çarşamba günü dra gitmeyi planladık eşimle o günden sonra daha çok hissedeceğim sanırım bebeğimi...rabbim inş herkese taddırır o duyguyu...

Kızlar,ben geldim,çok sessiz bir sokak olmuş burası.Ama olsun,düzelir,bahar rehaveti diyelim...Haftasonu Datça'da kamp harikaydı.Hergün sabah 05.45 te kalktık,bitkiçaylarını içtik ve güneşin doğuşunu selamlayıp 2 saat yoga yaptık.Ardından duş ve denize nazır organik mükemmel bir kahvaltı,ve atölye çalışması yaptık.Çamurla oynadık,seramik hocamız vardı bize çamurdan objeler yaptırdı.Rahatladık.Akşamüstü yine yoga,güneşin batışını selamladık,doğa,orman yürüyüşleri yaptık.gece 23.30 da yatış mecburiydi.Keşke hep orada kalsam,hiç gelmesem dedim,doğayla içiçe yaşasam...Tanımadığın insanlarla-hocam ve bir-iki kişi dışında-birşeyleri,daha doğrusu hayatı paylaşmak çok güzeldi,böyle bir deneyimi yaşamak çok güzeldi...

mavicimbol bol maydonoz ye idrar yollarını temizlesin antibiyotiklerde mantar yapıyo benim her ilaç kullanmadan sonra muhakak olur tatlım doktorumu diyorki biz zararlı bakterileri öldürürken bazen yararlı bakterilerde ölüyor ve vücut buyüzden mantar üretiyor diyor onun için sana dr krem ve hap verecektir ihmal etme canım

nursicim biz kuru ciltliler için malesef ekzama kaçılmaz bended zaman zaman oluyor hele tüp ve aşı tedavisinden sonra folik asit kullandıgımda sac diplerimdede çıkyorya beni deli ediyor ve sitres ekzamayı tetikliyor

kızlar dün elektrikler gün boyu yoktu bizde çankırıya gittik , beklenmedik bir misafirim var ama çok sevindim :)) bugünde bizde sanırım yarında aslında ben gitmesini hiç istemiyorum ama babası rahatsız o nedenle huzursuz buraya hastaneye gelmişler yeni haberimiz oldu akrabamız bizim... o nedenle zamanım yok öpülüdnüz....

bebingcim bizm caddede hem kebap salonumuz hemde maltepe bagdat caddesinde kasp ve şarküterimiz vardı ama malesef babanemin bi lafı vardır yüzümüzün yumuşaklıgından tımanımızın agı kurumaz babamın rahatsızlanmasında ve kardeşim askere gitti ben babamla ilgilenirken elemanlarda bizi yedi ve sonuç dükkanları kapatık sonrada oraları terk ettik

Pre~seed' in herhangi bir yan etkisi yada zararı var mı?
Pre~seed' in içerdiği doğal bitki şekeri Arabinogalaktan ve pH dengesi sayesinde herhangi bir yan etkisi yoktur. Çünkü, içerdiği doğal Arabinogalaktan bitki şekeri, bilinen gliserin şekeri moleküllerine göre, çok daha büyük moleküle sahiptir. Bu büyük moleküllü bitki şekeri, bakteriler tarafından sindirilemez. Bu nedenle, herhangi bir enfeksiyon, mantar, kaşınma gibi etkiler görülmez. Ayrıca, Amerika' da Pre~seed üzerine yapılan klinik çalışamlarda spermlere, vajina ve sevikse zarar vermediği kanıtlanmıştır. Hatta Pre~seed' in embriyo gelişimine bile zarar vermediğine ait klinik çalışmalar mevcuttur.

mantar yapmaz diyo preseed in sitesinde
ooooooooooofffffffffffffffffffffff kafam karıştı
antibiyotik kullanmıştım ya belki de ondan oldu preseed den olduğunu düşünmüyorum
ama bugün çok daha azz
aman bu konuyu kapatıciiimmm

özlemim bu ay aslında hep beklediğin ama sürpriz bi misafirin daha gelirr:))))))iinşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…