Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam şekerler,okuyorum sizleri ama pek yazamıyorum,malum ev kalabalık,laptopu aldığımda ata rahat bırakmıyor.nolur beni affetin,zaten sıcaklarda çok fenayım,çok halsizim,bebeğimiz geldikden sonra inşallah dönerim eskisi gibi aranıza.ama hepinizi çoookkkkkk seviyorum,yazamasamda hergün girip okuyorum kuşlarım sizi.allah hepimizin yardımcısı olsun.iyigeceler.

ben silahları hiiç sevmiyorum ((( tabi sen görev gereği muhattap olmak zorundasın ama bebişiniz doğunca (söylememe bile gerek yok eğitimini aldın aama) boş bulunup ortada bırakmayın tatlım

sevimin dediği gibi antibiyotiklerde yapabiliyor doğru mavim madem öyle preseedi aklayalım :)

ya gerçekten şimdiki çocukla felaket bence 90 lardan sonra doğanlar başka bir alemdenler

kolay gelsin tatlım

çok üzücü canım yaa şansızlık olmuş insanlara güven olmuyor malesef

canım benim bak bugün havalar serinledi birazdaha iyisindir inşallah

geç oldu ama sayfayı bugün ben açayım güüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaayyyyyyydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

selam kızlar
aksam azda olsa bi kıpırdanma olmuş sayfada
burp um keske hep böyle girebilsen.

sermestin cumleleri harika gercekten bi daha bi daha okuyorum.
ben esnaf olalı turkceyi katlediyorum bide burası.
ama su kucuk memleketteki en duzgun konusan esnafımdır yinede iddalıyım valla
sasırıyor musteriler zaten

semracım aklıma geldikçe heyecanlanıyorum
canım cok az kaldı artık bebişin kucagında olacak ne guzel yaa
sen hep bizim lesin biz biliyoruz fırsatın oluncada gelirsin onu da biliyoruz

özlemcim merak etmiştik seni
misafirin hoşgelmiş.

mavicim bu preseed ne ben bilmiyorum nasıl kullanılıyor ki mantar filan yapsın canım istemedigin ot dibinde biter yine doktor yoları göründü sana burp çok haklı bizler daha riskliyiz.git biran önce

benim eşim silah delisi daha dun temizledi silahlarını ben cok korkuyorum saklanıyorum valla
ayy cahil cuhela lar temizlerken vururlar ya birbirlerini o gibi
seyler aklıma geliyor.kesinlikle cesaret işi silah.
ama guven verdigi tartışılmaz.tenha bi yerde bile olsam korkmam eşimin belindeyse silahı ama topluluk içinde görülmesini sevmem
tabi nursimcim meslek dolayısıyla mecburisin Allah kullandırtmasın denir ya öyle işte

sevimcim biz kaynatalşım seninle

canım cok uzuldum işyerlerinin kapanmasına.maalesef işin basında olmayınca elemanlar kıymetini bilmiyor cok da guzelmiş.ama hayırlısı olsun artık nasip işte
daha guzel işleriniz olur inş.

bende alışveriş yapacaktım cıktım geri çagırdılar.
nasıl hava soğudu anlatamam size deli gibi yagmur yagıyor
mafya bozuntusu müşteriyi bekliyorum
aman gıcık oluyorum böyle seylere.

bugun erken cıkıp markete ugrayıp esime guzel bişiyler hazırlıyım diyordum sanırım olmıcak plan yapınca hep bozuluyor zaten
fırında patates cornflakesli tavuk hayalim var bakalım yapabilecekmiyim.

tek iş olsunda bu hafta cok durgunduk ödemeler yaklasıyor stresim artıyor sonra annemlerle ablamlar tatile gidiyor zaten feci kıskanclık durumları içindeyim.

sevim ekranın basında degilmisin kuzum....

tuanayım ne guzel keske bende gelebilseydim banada iyi gelirdi neyse sen faydalan maximumda bundan tamam bizede bulasır nasolsa
daha iyisin di miii

ya benimde sol kolum agrıyor böyle geriliyor desem daha dogru olacak niye kikasılıyor sanki bilemedim ki

evet sevimi büyük patron cagırdı sanırım

özlemcim misafirin gitmedi herhalde yoksa bu saate gelmiş olurdun

mavi sen nerdesin...

bayagı bi kendi kendime yazmısım yaaa
cok komik oluyordur eminim okurken.
neyse delidir ne yapsa yeridir diyorsunuz di miii

nerdesiniz kızlar sizin için sayfayı bile doldurdum ama inanın kendi kendime ancak bu kadar oluyor...
gelseniz bi el uzatsanız deli gibi doldurucam sayfalarıda konu yok elimde yazacak

denizin 15 gunu doldu mu sekerler ben tam tarihi hatırlayamadım da...
ay bi de o patlatsa nursimden sonra super olucak

nursimcim aklıma geldi bu arada gecmiş olsun canım.cilt kurulugu cok feci ama ALLAH başka dert vermesin boşver bol bol sur zararı olmayan kremleri.doktordan sonra hemen yaz tamam mı canım merak la bekliyoruz simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…