burpum maşşallah sayfaları doldurmuşsun iyide yapmışsın tatlım evet cesaret isteyen bi meslek ama silah zaten atıştan atışa kullanılıyor...ama yanında olunca insana çok cesaret veriyormuş bunu anladım....eşimin silahına dokunmaya korkardım kendi silahım olunca onunkinide ben temizliyorum artık...
yav ben zaten günde 4-5 litre su içerim elimden şişe düşmez anlamadım bu işi???
mantar nasıl olur kızlar sadece yanma mı dır belirtisi kaşıntı koku moku bişi yok sadece idrardan sonra yanma???
bekliym azcık ta giderim doktora bıktı benden adam???:)))))
malesef dedıklerıne hak vermemek mümkün değil
öyle çığrından çıkmış bir nesil var ki elimizde
ne utanmak biliyorlar ne sıkılmak
saygı ahlak çökmüş gitmiş zaten de
kendilerine geleceklerine ülkelerine yazık ediyorlar
ondan da bihaberler yazık ki
artık işlemek için geç kalınmış bir cevher gibiler
aradan birkaçını kurtarabilirsek ne ala
zor bu devirde eğitimci olmak valla
kızlar dün elektrikler gün boyu yoktu bizde çankırıya gittik , beklenmedik bir misafirim var ama çok sevindim :)) bugünde bizde sanırım yarında aslında ben gitmesini hiç istemiyorum ama babası rahatsız o nedenle huzursuz buraya hastaneye gelmişler yeni haberimiz oldu akrabamız bizim... o nedenle zamanım yok öpülüdnüz....
bebingcim bizm caddede hem kebap salonumuz hemde maltepe bagdat caddesinde kasp ve şarküterimiz vardı ama malesef babanemin bi lafı vardır yüzümüzün yumuşaklıgından tımanımızın agı kurumaz babamın rahatsızlanmasında ve kardeşim askere gitti ben babamla ilgilenirken elemanlarda bizi yedi ve sonuç dükkanları kapatık sonrada oraları terk ettik
selam şekerler,okuyorum sizleri ama pek yazamıyorum,malum ev kalabalık,laptopu aldığımda ata rahat bırakmıyor.nolur beni affetin,zaten sıcaklarda çok fenayım,çok halsizim,bebeğimiz geldikden sonra inşallah dönerim eskisi gibi aranıza.ama hepinizi çoookkkkkk seviyorum,yazamasamda hergün girip okuyorum kuşlarım sizi.allah hepimizin yardımcısı olsun.iyigeceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?