Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah öyledir canım ya darısı bizimde başımıza...
melis adını bende severim .... ama anlamı sadece o değil.... o kadar soğuk mu ya?

semracım süpersin güzelim maşallah yeni annemize daha şimdiden sabretmeyi öğrenmiş.... sen doğur zayıflada görsün o tombiş kocişin:)))

ayyy sevim bende gelsem o sarmaları yesem nasıl olur, ne dersin:)) bak hem yüksek puanlarında var kesin güzeldir senin elin.... oooo iyiymiş herkes yapsın yesin müthiş valla....

bence sütlaççççççççççççç........ soğuk soğuk bolllllllllllll fındıklııııııı ohhhhhhhhh

ya aşağıda benden başka 3 kişi daha var ama sadece deli gibi tek başına yazan benim oldu mu şimdi:))

uykucu şirine gel sana sarmada sütlaçta feda olsun bi yandan yaprakları haşlıyom biyandanda size bakıyom ben meşkul çalışkan bi kadınım

öncelikle: seviiiiiiiiiiiiiim bende geliyorum sana:)))))))))))))))
bebingim babasının evleneceğini biliyordum ancak terfinin gerçekleştiğini bilmiyordum umarım hayırlısı olur uğur getirir denizden şöyle güzel haberler almanın vaktidir
özlemcim yaaa kıskandım bizim öğrenciler genç değilmi niye bize bir gün size iki gün tatil (((

şu an atölyedeyim ve takı tasarım hocası bizi patlatmak üzere şalomayla ejderha gibbi alevler çıkartıyor bir yandanda oksijen tüpünde kaçak var ben kızdığımdada hocam bişi olmaz olmaz sen merak etme diyor kat görevlisi atölyeye ikinci yangın tüpünü getirdi

oohh ohhh sevim menüne bayıldım ben de gelmek istiyorum tatlı ikisi de güzel olur canım ama ben pastayı tercih ederdim istersen sana pastanın keki için tarif verebilirim kolay gelsin sana
mavicim iyileşmene sevindim canım demek ki üşütmüşsün havalarda bir garip gerçekten ben de hırka çorap giydim üşüyorum dikkat et sende
burpcum köpeği verdiğiniz iyi olmuş canım eldiven falan giydim deyince zaten zor bakarsın diye düşünmüştüm de yorum yapmamıştım inşallah bebişinin altını temizlersin bol bol en yakın zamanda
denizcim taşınmak çok zor canım Allah kolaylık versin ama tebdili mekanda ferahlık vardır derler inşallah iyi olur sizin içinde umarım bebiş de geliyordur da bir bayram daha yaparız
sermest senin yazılarını ben de hayranlıkla okuyorum şiir gibi yazıyorsun gerçekten umarım senin yumiş de büyür de bebişe bile dönüşür
semracım canım dua ederken senin için de mutlaka dua ediyorum kolay bir doğum olsun diye kendimiz için de hamile kalalım diye
özlemcim ütüleneceklerini almamayım mümkünse yeterince var senin yıkamadıkların varmış istersen ben yıkanmışlarımı vereyim sana
nursimcim ay mucize gibi 5 mm den kocaman bebek olacak inşallah sağlıkla doğurduğun günleri de görücez
bebingcim senin de dükkanın müşteriyle dolsun taşsın inşallah

nerdesiniz kııııııızzzzzzzzzz
bi ara çıkıyorum herkes o ara girmiş oluyo
özlem başka anlamı neymiş ki melis in
bal arısı bal gibi tatlı diye biliyorum
dün nasıl sevindim isim bulduğuma sanki kız hazır da bi ismi eksikmiş gibi:))))))))))

uykucu şirine gel sana sarmada sütlaçta feda olsun bi yandan yaprakları haşlıyom biyandanda size bakıyom ben meşkul çalışkan bi kadınım

sağol canım benim ellerine sağlık... yok ya uyumadım çamaşırlar varya onlarla uğraşıyorum... bende meşgulüm bu aralar:)))

eeeee herzaman deli gibi tek başına bebingle ben yazıyom birazda sen yaz bakıyım hahah abana sıfırı basrsan ben de sadece yazdıklarını okurum işte hahayt

olur mu, aynı şey mi? bak senin karşında bebing varmış bende kimse yok asıl deli benim laelaelaelaelae sıfırıda basarım ona göre!!!!!!!aklinialirimsmile

burpum sizin öğrenciler kartlaşmış genç :))) bizimkiler ilk gençlikteler körpeler daha....

ama NBNH (( ben onları yıkıyorum zaten ütü lazım....

son ütücü aranıyor diye ilan mı versem ki? işverende olurum böyle giderse....

canım benim inşallah olur mavişim.... bende melisi çok seviyordum bir ara araştırdım o sırada yine bu kulüpte bir sayfada asıl anlamı yanlış bilinen isimler gibi birşey vardı ve orada melis için tembel anlamına gelir diyordu yoksa bende sen gibi biliyordum ve tatlım balım ne güzel olur kızıma diyordum sanki olmuş gibi:))) demekki sende benim gibi düşünmüşsün .... sende araştır bak istersen dur bakayım belki bulurum....

melis: şişman ve tembel kişi, bir şeyi şiddetle tutmak demekmiş sözde...

han şu bebişlere isim koyanların sayfsı varya orada 2. sayfada kötü isimler mi ne öyle bir başlık var...

bende melisi bal, sevgili , bal arısı diye biliyordum meğer böyleymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…