Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tunaydın sekerler..

tuanayım serdin sandım sınavı calısıyorsun demek inş. kazanırsın canım.kurtulursun emeklerin boşa gitmez.

burp ve nbnh yi görüyorum canım asagıda.

valla burda butun magazalar olsun istiyorum napıyım giyinip kusanmak gerekiyor dukkanda ben rezil dolaşıyorum maalesef
izmir yakın oldugu için burda pek sıkır mıkır giyiniyor müşteriler

biraz carsılara cıkıcam bugun işler hiç bitmiyor

özlemcim yoklugunu aratmadım yoksa bunlar cok boşlıcaktı ama dön artık tammaam mııı

tuanayım gecmiş olsun kayınvalidene iyi gelin yap yemekleri tabi kide

mavicim iyi gecti gitti üsüttün demekki dikat et bundan sonra koru kendini tamam mı?

kızlar bayağı döktürmüşsünüz oku oku bitiremedim bitirince unutmazsam yorumlarımı yazıcam
ben de günümü atlattım güzel oldu bahçede oturduk 13 kişi falandık yaptıklarım yetmeyecek diye korktum baya ama yetti çok şükür gelmeyenlerde vardı onlarda gelse yetmeyebilirdi o gün de hava yağmurlu gösteriyordu burası ama yağmadı günlükgüneşlikti iyi oldu benim için yoksa evde çoluk çocuk çok zor oluyor halıları da yıkamaya vermiştim bir tek salonun halısı vardı evde yapsam iyi olmayacaktı yaptıklarımı da beğendiler ben de memnun oldum büyük bir yükten kurtulmuş gibi hissediyorum kendimi bundan sonra bir süre sadece çamaşır ütü işlerim var onları da yavaş yavaş yaparım artık dün de eşim evdeydi onun için pek giremedim kusura bakmayın şimdilik böyle sonra görüşürüz

slm kızlaar

özlemciiim klomenle denizin tarifini bi arada yapma ikisi de aynı işe yarıyo zaten
kist falan olur Allah korusun bi de onla uğraşma
okul tavsiyesine gelince ikisi de iyi okul ama refik sayddam da açık yok sanırım bi arkadaşım orda çalışıyo boşuna yazma bizim okulda boşluk var ama yazmak istermisin bnilmem:))))))
ben de isticem ama boşuna çıkmaz benim tayinim puanım düşük((((
kiraz sapı da idrar söktürücüymüş canım yanma oluyodu bende kullandım geçti böbrekleri temizliyomuş

kızlar iki gün boyunca deli gibi misafirimiz vardı kayınvalidemlerden tutun arkadaşlardan komşulara kadar hepsi köpüşe geldi ama sonunda köpüşü iiyi bir aileye verdim :) bahçeye çit yaptırdık bir yandan inşaatla uğraştık bir yandan arkadaşlara ev baktık bizim oralardan zaten emlakçıya döndük herkez geliyor bizim oralarda ev gezdiriyoruz
şu an iş yerimdeyim yazdıklarım gelirmi bilmem kahverengiler devam ediyor gelecek ay soğan kürü yapacağım
mavi geçmiş olsun canım sevindim iyileştiğine
özlemcim bayram şekeri kırmızılarmı ben senden ümitliyim
bebingim sen tavuk çok seviyorsun yerim seni canım benim :)))))))))
semracım kulağım hep telefonda bir ablamdan bir senden haber bekliyorum :))))
nursim mercimeğini yerim ben maşallah
sevimcim malesef bizi isyana sürükleyen olaylar bunlar ama yapacak birşey yok az öncede bir arkadaşımızın yeni bebek fotoları geldi maille onlara baktım ben kabullendim artık durumu böyle bebeksiz karıkoca yaşama devam

az önce bi arkadaşım aradı
2 aydır bebek istiyolardı adeti geçmiş 2 gün test yap dedim az daha bekliym çıkmaz diyo
sanırım hamile sevindim onun adına ama ben de hamile kalmak istiyorum((((

bu arada kendime yeni kız ismi buldum
melis
anlamı da bal arısı demek miş:)))))
kızım olsun melis olsun:)))))

sizlerden naber kıslaaar
bebingim 2 kat çorapla geziyorum valla:))))

nbnh canım 13 kişi ağırlamışsın kabbus gibi helal olsun vallaha :))
ya kızlar detaylı okuyamadım ama denizim niye taşınıyor canım benim yaa terfi beklemiyorlarmıydı onlar

burp um atladın mı denizin babası yeniden evleniyormus o yuzden arası bozulmus babasıyla
ondan tasınıyor eşinin tayinide istediği yere cıkmış...

siz atasehirde sanırım en cok revacta olan yerdesiniz
herkes size geliyor
köpişe yeni ailesi iyi bakar inş.

tünaydın herkese!!naber kızlar?biz iyiyiz,sabahdan beri ütü yapıyorum,ooff bay geldi yani.istanbulda serin bir bahar günü var.herşey yolunda,bugün kendimi iyi hissediyorum.sabah kociş karşıya geçti,kendine yazlık alış-veriş yapıcakmış,banada al bişeyler dedim,oda sena göre bişey bulamam dedi,ona bile canım sıkılmadı,hatta bugün kötü görünüyosun,sakın doğurma,1 gün daha bekle dei(hafta sonuna geliyormuş ya!!)ona bile canım sıkılmadı.bugün kendimi çok iyi hissediyorum,neden acaba??

aşağıda kontess2000 diye bir arkadaş görüyorum bu aralar bizi sürekli okuyor ama katılmıyor.buyurmazmısın evimize kontescim:)

kızlar şaka gibi ama 15 günüm kaldı.inanamıyorum hala.yarın doktora gidicem.yarın 38. haftamızıda devirmiş olucaz allahın izniyle.nasıl geçti hiç anlamadım valla.

burpcum valla bizimki assolist herkesden sonra gelicekmiş.teyzesi öyle diyo,ilk haberi ablandan alıcaksın gibime geliyor,tabi yinede belli olmaz.

nursincim çok güzel bir süreç yaşıcaksın,tadını çıkar.

özlemcim valla az kaldı.nasıl geçti bilmiyorum:)

kızlar ben geldim semracım kontes agır agır gelcek bugün çok iyiyim diyosunya bi bakmışsın akşama sana süpriz yapar nbnh misafir agırlamak zor iş bizde gün yapıyoruz teyzekızları amca kızları sırf birbirimiz daha sık görelim diye bu işe kalkıştık ama bizde yemekleri gittigimiz arkadşımız degil her kez bişey yapıyor bu yüzden ev sahibine yük olmuyoruz hemde çeşidimiz bol oluyor ondan sonra oturup yok senin kekin güzel olmuş senin sarman muhteşem diyoz puan veriyoz tabi herzaman en yüksek puanı ben alıyom hahahabebingim yine dükkanda esnaf olmanın ne kadar zor oldugunu bilirim ne cumartesin ne pazarın nede bayramın oluyor

yarına misafirim var bahceden tokat yapragı topladım onları haşladım menümü yazıyım belki sonra degiştirebilirimde

sarımsaklı küçük küçük elde kesme makarnayla yogurt nane sarımsaklı soguk çorba
yaprak sarma
istim kebabı
piriç pilavı
salata her zaman sonframda bulunması gereken tek şey vazgeçilmezim
çig börek
hazır pandispanyayla yapılmış çikolatalı pasta belki degiştirip başka tatlıda yapa bilirim

NBNH canım ya hadi geçmiş olsun diyelim neyse şansın yaver gitmiş... ayy bendede ütü var onlarıda göndersem olur mu:))) ama daha yıkanacak br sürü şey var ....

aman canım ya bende kist mist olmaz zaten büyümüyor salak yumişler o nedenle ancak fayda eder... valla biz o tarafta oturduk o mahalleyi seviyorum gelirsem yine orası olsun istiyorum aman ya açık yok mu şimdi(( neyse önce tobbu yazarım sizin okul mu aman allah korusun senin anlattıklarından sonra zor biraz:))) hımm kiraz sapı böbrekelre iyi yani neyse aklımda olsunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…