Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sekerler geldim carsılardan butun sezon alısverisimi tamamladım ama bittim mahvoldum giy cıkar derken korkunç basım agrıyor dayanılcak gibi degil.yeme düzenmi çok bozuldu ondan sanırım bugun ilk öğünü 15 dk önce yedim eşim duysa kafamı kırar valla
gölzerim açılmıyor yaaa
yarın itibariyle yuruyuse baslıyorum kilo vermişim ama göbek kısmı iğrenç hiç böyle olmamıstı hayatımda
basenlerde var acil yürüyüş iyi gelicek

ohh bebingim ne güzel zayıf olunca herşey alınıyor valla ben 2-3 haftadır saldım diyet miyet yok ama yarın başlıyorum yormadan kendimi gözüm herşeyde kalıyor baharda açılıyor midem sanki:))) daha çok spo yapacağım bende.... güle güle giy cicilerini canım... yeme içmenede dikkat et öyle açlık olmaz azda olsa ye olur mu? dinlen sen keyfine bak şekerim...

eeeee ozaman ne olacak benim kızımın adı yaaaa
ne seviniyodum ben de melis ne güzel diyeeee
aslında tembel de doğru değilmi??bizim bebekler tembel değil de ne yaa????

sanki kızım olmuş ta bi ismi kalmış gibi araştırdım hep bal bal arısı gibi şeyler yazıyo
yunanca kökenliymiş
meliiiissssssssssss bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
tatlı kızıııım
bak kulağa ne hoş geliyo
melis bebeğim anneyi bekletme sağlıkla gel kuşuuum:))))))))))))))))))))
kafayı yedim sonundaaa

bebingim öyle günde bir öğün yersen kilo alırsın tabi düzenli olarak az ve 3 hatta 4-5 öğün az az sık sık yemelisin
cicilerini güle güle giy
özlem vallaha alemsin haa tüm kış rejim yaptın sen tut yaza yakın boz ama mazerretin vardı ben dünya üzerinde kilosundan memnun olan kadın görmedim zati :)))),
mavicim deşme sinirim şimdi alternatif isimler saydırma bana şerefsizin önde gideninden tutarım götünü kaldırıpta gelemeyene kadar varırım bilirsiniz potansiyelimi :)

burp kızma yauuu
o kadar saydık gelmediler bi de böyle deneyelim:)))))))
melliiiiiiiiisssssssssssssssssss
sen bi gel de ben bilirim sana yapacağımı:)))))))))))))))))))))
oğlum olursa da şimdilik efe
ama herkesin oğlu efe artık ama seviyorum napiym???
herkesin adıyla aynı diye sevdiğim ismi koymıym mi??????

anlaşıldıpı üzere benim bebeklerimin adı eksikti bi tek o da tamam olduuuu:))))))))))))))))))

bal arısı diyeceeeem kızım olursaa:))))
bu arada alakasız ama eşim arı sütü poleni yiyo ballı:)))))
bi de geçen hafta ankara dan gnc den arginmax diye bi ilaç aldık ama daha başlamadı kullandığı bitince başlıcak

kızlaaaar ayaklarım donuyo beniiiimmmm

burp um bilmezmiyiz senniin potansiyelini ama ben erkek ismi istemiştim kimse yazmadı
okumuyormusunuz gecmişi siz hıııım ceza veriririm bakın

nursim nerde yaw bugun girmedi mi

ben cok zayıf sayılmam be özlemcim arada kacamak yap canım boşver ya
eskiden ne guzeldii kıymetini bilememeişim o gunlerin.
sağolun sekerler daha guzelleri sizin olsun.
esimde begenir inş.
cok harcadım diye yiyebilir de beni
müşteri geldi cıkamadım aman tek gelsin müşteri ben yoruluyum hiç önemli değil ya

su ayaklarını sıcak tut mavi hastalıga davetiye cıkarıyorsun koçiş ısıtsın olmadı

ben denizi özledim yaaaaaaaaaaaa

kociş nerde ısıtacak???((((
9 dan önce gelemezmiş(((o zamana kadar donıym ben:)))))

dünden güveç var benim pilav yapacaktım ama kociş tok gelecek yapmadım ısıtır yerim az sonra bi de salata o kadar:)))çeşit yok bende

kızlar birkaç saat önce burdaydım hemen de doldurmuşsunuz sayfaları okudum ama yine kimse yok herkes Aşk-ı Memnu mu izlemeye gitti hadi ben de gideyim yavaş yavaş
mavicim melis güzel de efe çok var gerçekten ama sen bilirsin tabi bir olsunda düşünecek çok zamanın var doğana kadar bu arada abimlerin bebeğinin ismi de efe deniz
bebingcim sen de güle güle kullan aldıklarını

ii akşamlar fıstıklar bugün işyerinen giremedim şubeye eleman alınıyodu mülakat vardı çok kalabalıktı o yüzden giremedim ama kızlar düzenli hayat ne güzelmiş ya.....

aman ya olsun ne olacak sanki tembeller tabi adı melis olsun güzel ve kibar bir isim bence... seslen seslen duyar bu kez belki... ayy eşimde efe istiyordu :))) ne bu ya isimler ortak çıktı olmadı öyle yaparız melissssss diyince ikisi birden gelir:))) zorluk çekmeyiz.... kafayı bende yiyorum az kaldı...

tabi burpum senin manken gibi mikemmel bir vücudun var, ne kadannnnn övünsen azdır.... bende öyle olsam ne işim olur diyetle((

günaydın şekerler!!!uzun zamandır benn açıyorum sayfayı!!!!!!!!!!!!

bugün doktora gidicem,döndüğümde yazmaya çalışırım.

günaydın gelecegin güzel ve çıtır anneleri ben bütün işimi bitirdim evimi temizledim kahvaltımı yaptım işçilerin çayını verdim banyomu yaptım sarmamı pişirdim patlıcanlarımı soydum diger yemekleri yapcam ama size bakıyım bu gün daha fırsatım olmaz çünkü misafirler 4 kişi gelcekti 10 kişiye çıktı menüye eklemeler yapcam akşama kına var bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…