Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pelitözümü neyse odur
bi de benim salak köyPPPPPPPP
mecbur açık olacak ya olmasa da il içinde yer değiştirme hakkı olmayacak mı kimsenin??
belki il dışına farklı gösteceklerdir iiiinnnşaaalllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

zaten öyleymiş il dışına 2 açık verilmiş bak memurlarnette oku ne yorumlar var :))) evet senin köy açık geleyimmi yanına:))) ha benimkide açık bu arada:))) sen cumhuriyeti mi yazacaksın?

pelitözü benim salak köy bi de senin tobb açık
evet ben yazıcam cumhuriyeti ama eminim çıkmaz benim 100 puan((

ohhh mis gibi oturuyorum ama evimin işi çok nevresimleri attım annemlerim geldiği gün ütü yapacaktım bir yığın onlar var ,pencereler bana bakıyor ama hava izin vermedi evimi silip süpürmem lazım ben missssssssssss ama evim pissssssss :)))

hanaaaaaaaa tobb açık mı bende yazayım bari:))) eee senin cumhuriyet açık değilse nasıl yazacaksın sen... ya refik saydam olsaydı aslında mehmetçik falanda olur ha.. kuzum senin puan kaç 100 deyip duruyorsun sanki benimki 500 mü:)))

yazmıcam demekki ama nasıl olacak ya burdan il dışına giden öğretmenlerin yeri nolacak
sıra falan olusturulmaz mı???????????????
geçen yıl bizim okula 170-190 la geldiler
pooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

eşim geldi kaynanam kadayıf göndermiş onu pişiricem inşallah yapabilirim
çıkıyorum şekerim beynim bulandı((((((((
ağlayasım var
ben buraya 3-5 km köy de isticektim noldu şimdi(((((((((

gelecek bal arısı inşallah özleeeeemmm
bi size bi bizeeee
aynı dönemlerde iiinşallaaaahhhhh
gelecek melislerimiz

bebingim fotoğrafçıyı arıyorsun sancın tutuğu zaman oda doktor gibi geliyor doğuma.işleri bu onların.gece-gündüz farketmiyor yani.zaten anlaştığım kişi bizim yakada.ablamada numarasını verdim,öyle bir anda arınacaklar listesinde 2. sırada:)

melekcim yok daha doğuramadım canım.

bebingim okuyup okuyup kaçıyorum,evde temizlik vardı.annem,ablam,kadın...offfffff çok kalabalık!!!!!!!!!!

ayy mavişim ben bir bilsem ne bu anlamadım ya zorunlu kölelik gibi... tayin zamanı geldi yer yok ya nasıl iş bu anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar valla bu bakanda kof çıktı ya ... zaten ne bekliyoruz ki!!!

inşallah mavişim ya gelsin tabi ballarımız bal arılarımız yerim ben o tatlıları ama....

ya mavi daha ayın 4 üne çok var belki yeni bildirip açılanlar olur çünkü ben buraya gelince görevlendirme oldum sözde en son gün tayin istedim eş durumundan her nasılsa artık!!! 2 hafta sonra birisi çıktı geldi nasıl olduysa valla var bir işlerde ben çözemedim ha çözdüğümde nerede olurum bilemiyorum yer beğenirim sanırım:)))

ayy mavişim ben bir bilsem ne bu anlamadım ya zorunlu kölelik gibi... tayin zamanı geldi yer yok ya nasıl iş bu anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar valla bu bakanda kof çıktı ya ... zaten ne bekliyoruz ki!!!

özlemcim bişey sorucam sana?tayinler nezamana kadar yapılıyor?bide internetten nasıl yapılıyor?babam tayin isticekmiş,nereye istediğini falanda söylemicekmiş,bize süpriz yapıcakmış.biz internetten nasıl takip edebiliriz?tc kimlik numarasını falan yazsak,yada nebiliyim nasıl öğrenebiliriz neler yaptığını?hafiyeliğe başladık:)

meslektaşımı korurum ben :))) söylemem süpriz olsun tabi haklı adamcağız.....
ama sizin öğrenmeniz sadece t.c ile zor hatta imkansız bizim kullanıcı adımız ve şifremiz var okulun verdiği işte onları keşferdersen herşey değişir:)))

sermest hiç yazmadı nasıl gidiyor acaba ? merak ettim ben şimdi...

ben geldiimmm
yazamadım yine gündüz iş akşamları da seminerler var çok yoğunum şu sıra
artık yatış pozisyonundan da terfi ettik bugün günlük hayatın akışına karıştık
beni merak etmişin canım valla nasıl gidiyor konusunda bişey anladıgım yok
bi değişim belirti yok vajenden progesteron kullanıyorum sabah aksam işte
bugün işyerindekiler yüzün şişmiş falan dediler hamilemisn diye ağız aradılar
içimden dedim acaba ilaçlardan şiştim mi sahiden ama bence ağız arıyor millet
yem atıyorlar laf olsun torba olsun işte baska bişey oldugundan değil bence

sanırım meslektaslarımın da yer degıstırme dönemi tayinler falan he?
bizim de atama dönemi kadroya basvurcam ondan stresliyim kafam karmakarısık
işin kötüsü atama sonucumla aşılama sonucumu peşpeşe öğrencem
artık ikisine de mi ağlar ikisine de mi gülerim hiçbir fikrim yok
ama üst üste gelmesi oldukca sinir bozucu gergin bir dönem yasatıyor bana

denizin sonucunu merak ediyordum cok umutluydum ondan ben
kendi mesajını göremedim ama sanırım negatif ıns ben yanılıyorumdur
Allahım bu mesakkatli yolda emeğimiz zayi etmesin aratmadan versin meleklerimizi

güzel hamişlerimiz için hersey yolundadır umarım
zasa heyecanla mutlu sonu bekliyorken
nursim tadını cıkartıyor olmalı önündeki tatlı yolculugun
ayy Allahım herkeslere nasip et

hepinizi öpüyor ve kacıyorum
yarın sabah erkenciyiz gene pöfff
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…