Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
giremediğimin yerine yazayımda kızdırmayayayım kızları

sevimcim kurtulmuşssun oh dugun dernek te btitti
kaynana yı yolla da bi sefa yap bahcede
bırak su inşaat işlerini canıım ya muteahait olacan yakında

semracım doğum fotoğrafı çektirmek güzel fikir canım ama kızlarında dediği gibi normal doğumda zor olur herhalde
denizin bugün belli olcaktı değil mi gelse de güzel bir haber verse keşke
özlemcim gözün aydın yine annenlere kavuşmuşsun
mavicim şu ovulasyon testleri eczane de satılıyor mu ben de denesem mi diyorum
sevimcim ohhh iyi yapmışsın canım kurtlarını dökmüşsün
kızlar ben de bugün ders çalışmaya başladım artık bebek den ümidimizi kestik artık bari iyi bir puan alsam da çalışmaya başlasam

selam kızlar nbhn cim ovulasyon testi vardır eczanelerde ama netten daha uygun fiyata alabilirsin
ya da bekle ben bu ay hamile kalıym:)))sonra da sana yollıym preseedimi ve testlerimi:))))))))))))))))))))

slm kızlar oh nbnh ve mavim aşagıda gözüküyo bebingcim dükkanda inş allah bol kazançlar versin bende alış verişe gittim nevresimleri makinaya attım anamdan fırçamı yedim marketten geç gelmişim işçilere baktım adamlar abla bu duvarıda kıralımmı dediler bende yok yarın kırarsınız kaynanam gitsindede dedim şimdi onada söylenir durur ne kırdırıyon benim yaptıgım evin neyini begenmiyon diye başıma mühendis kesilir çekemem vallaha bugün dünün yorguluvar ama iyiyim

bebingim senin adet günün bugün yarın ama olmasın inşallah
yemekteyizde bi kadın var bebeği olmamış 14 sene (((tedaviler gördüm olmadı ama devam edicem diyo
onun yanında sabırsızlığımdan utandım(((

seviim benim kaynanam da gitti:)))
bişi çıkmamış eşim evine götürüyo şimdi:)))
az dolanıym diğer topiklere bakınıym gelicem şekerler

burp um bugun izin li değil di mi salı ları mı izinliydi...

benim kırmızılar tesrif buyurdular guzel bi sancı eşliğinde,
zati bi beklentim yoktu biliyorsunuz.
erkek isimleri konusunda bayagı yalnız bıraktınız beni ya
herkes kız istiyor ben biliyorum ama hepimizin erkek olabilir bu durumda naparız

asagıda görunmuyorsunuz ama herkes de bi kıpırdanma oldu birdenbire
cok mutlu oldum bende
sevimcim çok alemsin valla

mavişim gitme baska topiklere ya
sohbet edelim işte
ben de cıkıcam birazdan

özlemc,m ailen gelmiş gözün aydın dicem ama gitmişlerdir allah kavustursun diyeyim ne guzel bu aralar doya doya görüşebiliyorsunuz.

keşke birileri olsaydıda biraz yazısıp gitseydim yaaaa
içimde kaldı vallaha
cok sohbet edesim vardı özledim sizi ben yaaa

yettim bebiiing geldim anacım arkadaşlar var oralara takılıyom azcık
önce buraya girip uzatırsam öbür taraflar kalıyo:))))
efe derim ben erkek ismi ama çok vae etrafta arda iyi ata iyi
öyle ben önceden hep oğlum olsun isterdim böyle zor bulunca belki bi daha olmaz diye kızım olmasını isterim tabi önce sağlıklı olsun
ama herkesin kızı olmalı dimi???

kırmızılar bizi terk etmiyo zatı bok var her ay geliyo beklesek belki gelmez uyuzlar ben bile sinir oldum şimdi ya zamnaında gel bizi ümütlendirme her ay yada hiç gelme dimiya ama takma kafana ne yapalım kaderimiz ben kaderede pek inanmıyom galibaya of denizde haber vermedi sermestin ki ve denizinki tutar inş bu ay

sevim dur kııız ölee deme valla adet olamamak çok zooor
şimdi benimki gelmezse bebek te yoksa da gecikirsem sorarım sana

ben ne zaman adet oluıcam acep????
yoksa 9 ay sonra mı???:=))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…