Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saymaz olurmuyuz semracım hemde nasıl sayarız inşallah herkez için olur bu geri sayım en kısa zamanda
bugün 2 de ablamın doğumu var kızlar inşallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir uraz'ımız çok heyecanlıyım sabah temizliğimi yapıp annemleri alıp öyle gideceğim hastaneye babam arabasını çıkarmasın şekerden dolayı saçma sapan kullanıyor zaten birde heyecanlı şu an aman mazallah kaza yapar
aslında bugün işte diploma töreni ile ilgili işlerim vardı izin günüm olmasına rağmen gitmem lazımdı ama izin aldım doğumdan dolayı
sevimcim benim adet günüm aybaşında tatlım ben müzmin kısırım kemikleşmiş benim durum artık siz benden ümidi kesin malesef içkileri kocişle birlikte iç türkiyede varmı bilmiyorum ama margarita sosu tavsiye ederim teqila ile karıştırıyorsun mükemmel bir içki tam kadın içkisi çok lezzetli birde baiyleys tam bir kadın içkisi çok lezzetli viskiyi ben kola ile karıştırıyorum biraz sert viski off ama bunlar tabi kilo yapıyor biz haftada en az iki kere içiyoruz malesef ha bide aklıma gelmişken sevim aman haa perde kolonlara dikkat et işçilerin söylemesi ile duvar kırdırılırmı :) mazallah çöküverir ev tepenize :) taşıyıcı olmadığı sürece her duvar kırılabilir benim kociş iç mimar dünya kadar evi kırdırıp baştan yaptırdı sormak istediğin bir şey varsa ben kocişe iletirim tatlım
mavicim ben daha paketleri açmadım temmuzda kullanırım belki haziranda bir tatile çıkma planımız var ovulasyona denk gelebilir :)
denize okadar üzüldümki anlatamam tuanay keşke kendindende denizdende güzel haberler verebilseydin ((( urazla ada eli boş gelmez inşallah
bebingim senin yiğeninin ismi bellimi canım? cinsiyeti bellimi benmi kaçırdım ?
özlem mavi heyecan sarmış sizi bebingimin dediği gibi benimde kafa durdu vallaha ya terfi diyesim geliyor ama siz anladınız işte allah allaah off takıldı bir geri sayfaya bakarım ama şimdi siz anlayın işte off pis takıldı aklıma bir yerden bir yere ???????
yok çıkmadı
hah tayin allahım yaaa ilk defa böyle bişi geldi başıma yazarken hatırlayamamak :) inşallah istediğiniz yerler çıkar
bebingim çalışmaktan yemek yiyemedinki bütün kış girersin tabi pantolonlara

kızlar haftasonu yurtdışından görümcem gelmişti ya gene deli etti beni görümcem beni çok kıskanır kendisi bildiğiniz dangalak davranışları ile okadar dandul bir kızki kayınvalidesi hoş geldine geldi ziyaretine buda uyu pozuna yattı sonra kalktı ayaklarını gözüne soka soka saçma sapan hareketlerle kadını uyuz etti bende bunun dangalaklığını kapatmak için yol yorgunu jetlug oldu tabi falan diye kurtarmaya çalıştım ama ne mümkün kadın birde benim zarifliğimi hanımefendiliğimi akıllılığımı övünce bu kudurdu kadının arkasından boktan bir mesele ile benimle zıtlaştı tabi bende hayatta papuç bırakmam tam yatacakken sinilendirdi beni gece sinirden uyku tutmadı uyku tutmayınca kocişide uyutmadım ablan sinir etti diye sonra kociş benim hatamdı müdahale edip konuyu uzatmasına engel olmalıydım diyerek sakinleştirdi beni. Görümcem dışardan baksanız beni çok sever şapır şupur öper ama her konuda kıskanır olmadık bir konudan beni sinir eder böyle eski sevgilileri her hareketimi örnek gösterirlerdi ve benim gibi olması gerektiği konusunda tenkitte bulunurlardı onu aslında düşünürsek haklı ama oda okadar dangalak olmasın birde ben zayıftım o hep kilolu zaten başka ne olsun dolayısı ile böyle kıskançlıklar oluyor ama benim hiiiç tahammülüm yok malesef

kızlar şimdi temizliğimi yapayım birşeyler atıştırıp çıkacağım evden inşallah başarılı gerçekleşir doğumda urazımızı sağlıkla alırız kucağımıza

günaydın fıstıklar ....denizimin sonucun açok üzüldüm ama bende çok ümitliydim...inş şu taşınma telaşınıda atlattıktan sonra diğer aşılamasında güzel sonuç alırsın tatlım....başka söyleyecek söz bulamıyorum malesef...burpcum gözün aydın yeni yeğenin geliyor bugün...

mavim özlemmim inş istediğiniz yere gidersiniz ama bu devirde istediğin yere gitmek çok zor malesef...

bebingim hayırlı işler sana tatlım....semracım çok az kaldı tabiki sayarız seninle birlikte 10dan geriye....

sevimcim sen ne zaman başlıyosun tedaviye...nbnh cim az kaldı sınava tuanayımda girecek inş çok güzel puanlar alırsınız şekerler...

kızlar şimdi temizliğimi yapayım birşeyler atıştırıp çıkacağım evden inşallah başarılı gerçekleşir doğumda urazımızı sağlıkla alırız kucağımıza

allah sağlıkla almayı nasip etsin burpum.dualarımız ablanla.bide gelirken teyzesininde meleğini getiricek gibime geliyor nedense.bu bebek uğurlu gelicek.ayy yazık şuan annesinin karnında geçirdiği son 2 saat.kıyamam..

merhaba arkadaşlar tuanayımda yazmış ben dün adet oldum ama dua ettim hep bu telaşta hastaneye gidip test yaptırmak istemiyordum sabah adet olunca aradım hastaneyi gerek yok dediler teste..
2 ay ara veriyoruz
ağustos başına geliyor 2. aşılama zaten öyle olsun biraz kafamı toplamam lazım dün içim içimi yedi yazamadım size diye telefonlara bile bakamıyorum iş güçten cuma günü taşınıyorum ama öncesinde annemin ince işleri var onları yapıyoruz badana bitecek perşembe kadın girecek temizliğe cuma da rahat rahat taşınacağız..gece kabuslarım streslarım bitecek inşallah 3 gün sıkıntıdan burnum kanadı o durdu dudağım davul gibi şişti..manevi sıkıntılardan artık bitireceğim herşeyi bana sıkıntı veren herkes herşey çıkacak hayatımdan..sizi çok özledim inanın şu telaşım bitsin yine sizinleyim..aklıma başka birşey gelmiyor son sayfada okudum semracım safak 9 galiba bugünden sonra..allahım hayırlı doğumlar versin sağlıkla gelsin ada mız..
burpcum ablanı da yeğeninide allah sağlıkla kurtarsın
zaman ne çabuk geçiyor ama bizde hala birşey yok..bizimde yüzümüz gülsün artık hepimizin zor olacak ama inşallah burdan hepimizin hamile haberini almayı nasip etsin allahım..
nursimcim çiçeği burnunda annemiz şükürler olsun ki sen varsın semracı doğum yapıyor şimdi seninle uğraşacağız..ama böyle her doğum yapan dan sonra hamiş olursa topikte yandık valla kartlaşırız o zamana kadar..:))
bugün tembellik edip uyuduk biraz çok yorgunuz kaç gündür allahtan eşim izinde
tatile gidecektik ne planlar yapmıştık hepsini iptal ettik..sağlık olsun napalım
işler bizi bekler 2 güne kadar ev teli ve neti nakil ettireceğiz ama bağlandığı ilk fırsatta yazacağım
kendinize dikkat edin hepinizi öpüyorum

denizcim nasıl dua ediyorum hepinize bir bilsen.allah sizlerinde dualarını kabul etsin.ya ne diceğimi inan hiç bilmiyorum.

burpcum gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı semrama canım ümütüz konuşma ben neleri tanıyorum 18sene çoçugu olmayıp kısırlıkları tastikli onaylı ama 4kez tüp 3kez aşı yaptırıp sonra kendiliginiden hamile kalan ben inanıyorum hepimizin birer bebişleri olcak sonrada burda çoçuk nasıl büyütürüz ve onların sorunlarını konuşcaz görümcenide takma onlar abilerini hep kıskanır ve karılarını hiç çekemezler duvar yıkma konusuna gelince direkleri ve kirişleri güçlendirdim temelden iç duvarlarıda kırdırdım şimdi elektirigini ve suyu telefonu anten yerlerini ayarlatıyorum sıva yapılıp köpük döşeniyo sıtrafor yani kaynanam gıcıklık olsun diye hafta sonuna erteletti biletini banada burayı neden kırdırıyon yatak odasında televizyonun ne işvar ne kablosu çektiriyon amerikan mutfagı ne yapcan duvarı neden kırdırdın diye başıma mütayit kesildi gitsede kurtulsam şu kadından sanki para ondan çıkıyor ben senin projeni begensem zaten yıktırmam alışmışlar ahır gibi yerde oturmaya bazen üzülüyorum ama bazende aynı köy düzeni istiyolar sinir oluyorum yaşıycak olan benim beni rahat bırakın diye bagırmak istiyorum şimdide karton piyer neye yaptırıyon bi sıva vurdur tavana yeter diyo kadın ayyyyyyyyyyyy bunaltı

nursim aslında bugün hastaneye gidip ilaclarımı yazdırmam lazım ama işçilerden fırsatım olmadı haziranın 6sında adet olcam ozaman başlıycam ilaçlara inş tabi adetim haftasonuna denk gelmezse gelirse devlet hastanesi oldugu için bi dahaki aya kalır heralde sen bebişimize iyi bak

burp kocan fikirlerini verirse ne güzel olur vallaha benim beynim durmuş vaziyete her kafadan bi ses çıkyor ne yapcamıda şaşırdım 140 metre kare ev ama gel gelelimki plan proje salakça ne tarfa çevirsemde eve çevrisem diye kafam şişti

nbnh canım temizlik bittimi misafirler gitti ben hem ev hem temizlik hem işiler hemde hastane bu gün 2de dandavum var dişçide dolgu olcak tüpü yapmadan diş işlerimede hallatmem lazım hamile kalırsam onla ugraşamam amanınnnnnnnn ben sanki hemen pozitifi aldımda neler düşünüyorum baksanıza ya ne gatif alırsam

sermestcim kendini yorma canım sen bize umut verceksin güzel haberlerini bekliyoruz belkide arkadaşların haklıdır tutunuyodur bebegin inş öyledir semramın dogumuna gün sayıyoruz inş seninkinide digerr kızlarınkinide sayarız burdan

melekcim çok geçmiş olsun canım hadi şimdi sıra bebekte yazın gelceksin yaptıracaksın bebginle de geri dönersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…