saymaz olurmuyuz semracım hemde nasıl sayarız inşallah herkez için olur bu geri sayım en kısa zamanda
bugün 2 de ablamın doğumu var kızlar inşallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir uraz'ımız çok heyecanlıyım sabah temizliğimi yapıp annemleri alıp öyle gideceğim hastaneye babam arabasını çıkarmasın şekerden dolayı saçma sapan kullanıyor zaten birde heyecanlı şu an aman mazallah kaza yapar
aslında bugün işte diploma töreni ile ilgili işlerim vardı izin günüm olmasına rağmen gitmem lazımdı ama izin aldım doğumdan dolayı
sevimcim benim adet günüm aybaşında tatlım ben müzmin kısırım kemikleşmiş benim durum artık siz benden ümidi kesin malesef içkileri kocişle birlikte iç türkiyede varmı bilmiyorum ama margarita sosu tavsiye ederim teqila ile karıştırıyorsun mükemmel bir içki tam kadın içkisi çok lezzetli birde baiyleys tam bir kadın içkisi çok lezzetli viskiyi ben kola ile karıştırıyorum biraz sert viski off ama bunlar tabi kilo yapıyor biz haftada en az iki kere içiyoruz malesef
ha bide aklıma gelmişken sevim aman haa perde kolonlara dikkat et işçilerin söylemesi ile duvar kırdırılırmı :) mazallah çöküverir ev tepenize :) taşıyıcı olmadığı sürece her duvar kırılabilir benim kociş iç mimar dünya kadar evi kırdırıp baştan yaptırdı sormak istediğin bir şey varsa ben kocişe iletirim tatlım
mavicim ben daha paketleri açmadım temmuzda kullanırım belki haziranda bir tatile çıkma planımız var ovulasyona denk gelebilir :)
denize okadar üzüldümki anlatamam tuanay keşke kendindende denizdende güzel haberler verebilseydin
((( urazla ada eli boş gelmez inşallah
bebingim senin yiğeninin ismi bellimi canım? cinsiyeti bellimi benmi kaçırdım ?
özlem mavi heyecan sarmış sizi bebingimin dediği gibi benimde kafa durdu vallaha ya terfi diyesim geliyor ama siz anladınız işte allah allaah off takıldı bir geri sayfaya bakarım ama şimdi siz anlayın işte off pis takıldı aklıma bir yerden bir yere ???????
yok çıkmadı
hah tayin allahım yaaa ilk defa böyle bişi geldi başıma yazarken hatırlayamamak :) inşallah istediğiniz yerler çıkar
bebingim çalışmaktan yemek yiyemedinki bütün kış girersin tabi pantolonlara