Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben kaçıyım kaynanamın valizini hazırlıyım bide ona köye yiyecek bişeyler alıyım kendinize nenemin demesiyle mukayet olun

sağol canıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben de kaçtım gelirim yine

Merhaba arkadaslar ben geldim kusura bakmayin uzun süre giremedim hastanedeydim gözümden ameliyat oldum ve kücük iyi huylu tümor buldular bu yüzden 1 hafta kaldim hastenede.

sizler nasilsiniz? Ben yokken iyi döktürmüsünüz.

Semracigim dogurdunmu? ada geldimi?

Nursimcigim hamileligin nasil gidiyor canim?

melekcim canım benim çok ama çok geçmiş olsun önemli bişey olmadığına sevindim canım ... hamilelik şimdilik ii tatlım sadece çok halsizim o kadar ...kendine ii bak gözüne de çok dikkat et tatlım...

Arkadaşlar,işten geldim şimdi.Nasıl yorgunum anlatamam.Evde yemek te yok zatii.Bu yorgunluğa çok moralim bozuldu.Denizle konuştuk,sabah adet olmuş.Bizler,burpunda dediği gibi kısırköyün daimi sakinleriyiz.Allahım,hayırlısıyla ne zaman bitecek bu bekleyiş,asla isyan eden bir kul olmadım.Ama çok gücüme gidiyor artık.Böyle nasıl anlatsam içim burkuluyor.Çok doluyum,çokkkkk......

bebingim maşallah mangallar yakılmış kilolar verilmiş ohhhhhh ne güzel... bende son zamanlarda hiç dikkat edemiyorum nedense ve bu duruma çok üzülüyorum ((

sevimcim ve mavişim kaynanalardan kurtuluş günü ilan edin bari bizde yararlanırız gerçi benimkinin gelip gitmesi çoooooooook zor elazığ nire çankırı nire:))) kırdır duvarları aç ohhhhhh geniş geniş ..... mavişim sende şu presed midir her ne haltsa bana da gönder yahu!!!

tamam özlemcim hamile kalıym kendim getiricem evine:))))
şekerim şu tayin açılmış mı linki var ama iller görünmüyo yoğunluktan mı ki??
yoksa açılmadı mı???
heyecan bastı 100 puanla nereye gideceksem?????????

oyyy bebingim kıyamam ben sana okuldan gelince komşumda çay keyfi yaptım o nedenle geciktim canım benim kıyamam ben sana...
erkek ismini ne yapacaksın sen ya ha bana sorarsan çok isim var :tuna, doruk, berk,onur, rüzgar, sarp, kerem, görkem, eymen, erge, aytuğ, göktuğ, efe, barkın, eren, kaan,....
evet annemlerin gelmesiyle gitmesi bir oldu:)))
hımm seninkiler geldi demek neyse hayırlısı olsun bakalım ne yapalım...
burp salı mı boştu sanki bende öyle hatırladım ama ...
valla bende karşılıklı yazışmayı yetişememyi özledim ama nerdeeeeeeeeeeeee

denize de çok üzüldüüüm(((((((((((((((
nursimden sonra durulduk yine biiiizzzz(((((((((((
melekcim geçmiş olsun canım
inşallah sermest le yolumuz açılır tekrar

sevim hiç öyle deme canım maviş çok haklı olamayan bilir hele ben çok çektim bu yüzden (( tabi mavişim keşke hamişim desede sadece isim kalsa ama o da lazım işte....

ayyy mavişim inşallah 9 ay sonra gelir bebişin de o zaman adet olursun :)) ha bu arada presedimi unutma:)))

ay mavişim bende uğraştım açamadım ya görünen bir yer yok zaten memurlardaki yorumlarada kafam bozuk sonunda bulacam birini attırmasınlar tepemin tasını ya... bazı akıllı meslektaşlarımız okul beğeniyormuş o nedenle açılmamış çoğu yer öyle diyorlar.... bende isteyeceğim bakalım ...

aaa denizimin olmamış mı kıyamam ben ona ya canım benim ... tuanayım ne olur o köyün sakinleri olmayalım evet artık benimde gücüme gidiyor ağlamak istiyorum nedir bu başımızda dönen ya...

eşim bakmıştı da demişti oradan biliyorum merkezde yok köyleri açmışlar eeee merkez hep dolu mu yani yok canım daha neler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…