Sermest,cnm sakinliğini ve pozitifliğini koruduğun sürece olumlu sonucu almaya daha da yakın olacaksın...Rabbim istesin yeter ki,gerisi gerçekten teferruat...Bence herşey güzel olacak....
valla mavi bende ne yapacağımı şaşırdım ya koca şehirde 1 açık olur mu ya? hiç mi yok ulen emekli olacak!!! valla sen 150 olursan bende 149 falan olurum:))) ayyy bayılacağım ben ya kafam şişti düşünmekten ....
sermest o uyku hamişlikten olmasın sakın:))) olsun olsunnnnnnnnnn inşallahhhh....
bu arada abiye kuzu bile hamileeeeeeeeeeeeeeee
bi o eksikti:))))))
bize de bulaşsın inşallah
valla sermestcim sen daha yolun başında bıkmışsın ben doğuda muşta 5 yıl çalıştım en güzel çağlarım orada geçti derken buraya geldik hoş buranın da oradan pek farkı yok eee şimdi bu mu mükafatı herkese ara tayin deyip sözde öğretmen atıyorlar oluşan boşluklar muhakkak olacak acaba oralara kimler atanacak çok merak ediyorum... istanbul da hayat zordur ama en azından okula benzer bir yerde öğretmelik yaparsın:)))
inşallah hamişliktendir canım ....
o dediğin isyanı çoğu kez bende yapıyorum ben neden hak etmedim ondan da mı kötüyüm ne suç işledim diyorum, hatta geçen yıl doğum yapan köpeğimizi bile kıskandım bir batında 10 yavru doğurdu ama hiç biri şu an yaşamıyor bazen kendime kızıyorum göze mi getirdim diye:)))
sermeeest kesinlikle istanbul derim:))))))
ilkokul ortaokul lise üniversite heeeep istanbul da okudum:)))))
sonra paaaaaat şırnak(((((
ama şimdi özlüyorum bazen
biz de kısmetse 3 sene sonra istanbul a gidiceez bebişimizle inşallah
sermest canım senin işinde zor ama bir seçim yapacaksın malesef içi acısada seçiyorsun işte ve gidiyorsun o yaban ellere ... valla muştan ayrılmakta ban zor gelmişti ama oldu işte burayada alıştık ya da alıştırıldık zorunlukluktan:))) istanbul iyi tabi eşin orada mı sen neredesin kuzum ? sözleşmeli misin sen canım? ay hayır bizleride böldüler ya sonunda pes yok kadrolu, yok sözleşmeli ,yok ücretli vs . neyse bu o da yetmedi uzman muzman ne buldularsa ayırdılar pesssssss... hala seçimlerde bunlara çıkıyor ya ben şok falan geçirmiyorum artık bizim gibi salaklara ancak bunlar çobanlık eder .... geldi geleli ne yaptılar öğretmeni ezmekten başka aman neyse canım ya sen yenisin üzmeyeyim şimdiden:)))
selam kızlar nbhn cim ovulasyon testi vardır eczanelerde ama netten daha uygun fiyata alabilirsin
ya da bekle ben bu ay hamile kalıym:)))sonra da sana yollıym preseedimi ve testlerimi:))))))))))))))))))))
yatıyorum ben kızlar bi tüttüriym doooğru yatak yoruldum bugün
not kitap bişiyim kalmadı özlem bitirdim ben sezonu
en zoru da hala okula gitmek(((
kızlar nasılsınız ben biraz geçmişi okuyayım geliyorum
nbnh canım temizlik bittimi misafirler gitti ben hem ev hem temizlik hem işiler hemde hastane bu gün 2de dandavum var dişçide dolgu olcak tüpü yapmadan diş işlerimede hallatmem lazım hamile kalırsam onla ugraşamam amanınnnnnnnn ben sanki hemen pozitifi aldımda neler düşünüyorum baksanıza ya ne gatif alırsam
kendi adıma cevap verirsem iyi olmaya çalııyorum
bekleyiş stresini yaşamayacak kadar yogun geçiyor Allahtan günler
iş ev denkleminde yuvarlanıyoruz işte
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?