Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boşver canım ya normal olsun da bağışlarsın birine ilaçları yine doğunca tohumuna para verdim dersin

kız beynimi okuyosun vallaha eşimle arabada gelirken aynısını söyledim ben dedim eger ilaclar zaten fazla gelir eger tutarsa ben kızlara veririm ilacları diye

semracım sayarız tabi ki hadi bakalım çok az kaldı

mavicim ve özlemcim inşallah tayin işiniz de iyi olur inşallah

burpcum ablanın bebişi de güle güle büyüsün

denizcim valla ben de çok üzüldüm canım ama yapıcak birşey yok maalesef inşallah bu taşınma döneminde gelir tembel bebiş

melekcim geçmiş olsun canım

kız beynimi okuyosun vallaha eşimle arabada gelirken aynısını söyledim ben dedim eger ilaclar zaten fazla gelir eger tutarsa ben kızlara veririm ilacları diye

inşallah sevimcim dağıtırsın valla
hadi şekerim ben çıkıyorum iyi geceler

acaip uykum var ve karnım ağrıyor bugün akşam olsunda eve gidip yatıyım..
esnemekten çenem ayrılacak valla...

tünaydın arkadaşlar ilaçlarıa aldım 850 tuttu gonalf 5kutu cetrotide1kutu ovvıtrelle 1kutu ama içinde bunların 18tane de şiringa var bide evde 2tane purogonum vardı bu ilaçlar beni gene mahvetcek anlaşıldı

uyusunda büyüsün nenni nursim semram canım bu hafta doguma gideceksin sen 9günü falan beklemiycen bebek iyice büyüdü hadisana bolca dua ediyorum allah agrısız sancısız dogum nasip etsin

deniz bende seni merak etmiştim. üzüldüm ahyırlısı olsun. benimde negatif ara verdim. düşüneceğim 2.aşılamamı yoksa tüp bebek mi.

özlem tuanay albümlere resim koya bildim 3tane oda bilgisayarda ne varsa artık begenirsiniz begenmezsiniz bilmemem ama beni alan almış satan satan başından savmış nasıl olsa beni almıycaksınız begenmesenizde olur faceye gelince yeni bi face acamadım eskiside zaten abuksubuk insanlarla dolu girmiyorum bile

köyden eşimin akrabsı geldi dedimya şimdi sacı yakdediler allatan kömürlük gibi biyerimiz var sac herzaman kurulu katmer gözleme çökelikli yapalım dediler ben hamur yugurmaya gidiyom herkez gelebilir buyrun beklerim yanına da organik bahceden kıvırcık salatası ve köy ayranı hadi alın biletleri

günaydın kızlar
hamilelerimiz açmış bugün topiğimizi
hadi az kaldı semracım bugün 9 bana da daha erken olur gibi geliyor
nursimcim sen de dinlen diyeceğim ama işyerinde de zor akşama gidince uzanırsın dinlenirsin artık
sevimcim yine döktürüyorsun valla ben gelebilirim sen böyle bahsettikçe canım gözleme istiyor
ben de sabah ders çalıştım biraz çiftliğime baktım gidip biraz daha çalışayım yarın bizde misafir çağırmayı düşünüyoruz bugün temizlik de yapabilirim

aren senin için de üzüldüm canım sıkma canını hayırlısı olsun her deneme bir ümit bizim için

slm arkadaslar ben geldim hepinize cok tsk ederim bugün cok iyim agrimda yok.

denizcim sana cok gecmis olsun gercekten cok üzüldüm insallah bidahiki sefer muradina erersin.

özlem ve mavis: insallah tahinleriniz istediginiz yere cikar.

semracigim: safak 9

sevimcim: allah yardimcin olsun ve insallah emeklerin bosa gitmez

nursim: hamileligin yan etkileri olsa gerek (uyku)

aren: gecmis olsun insalla allah en kisa zamanda gönlüne göre verir

burp: yigenin allah anali babali büyütsün

selam kızlar bugun yogunum malum mal geldi cok ta basım agrıyor regl halsizlik yapıyor TABı
herkes iyi olsun sonra döktürürüm.

sevimcim herkesten önce gördüm fotoları sanırım
fotoların cekildigi yer cok guzel sende burdaki kızlar gibi cok guzelsin kilo filan da yok for super oo katmerler guzel yemekler nereye gidiyor bilmiyorum

semracım safak 9...
hadi cok cok az kaldı

nursimcim bi hafta rapor alsan da evde dinlensen enerji toplarsın canım

ben geldim tekrar ama pek kimse yazmamış bebing de uğramış çıkmış
ben de bazanın içindekileri havalandırıyorum bir de çilek reçeli yaptım ama son anda taştı ocağım mahvoldu tekrar gelmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…