yokkkk kendiliginden olmasın okadar ilaç parası verdim dogunca ben ona diycem tohumuna para verdim velettttttttttttttt diye
boşver canım ya normal olsun da bağışlarsın birine ilaçları yine doğunca tohumuna para verdim dersin
kız beynimi okuyosun vallaha eşimle arabada gelirken aynısını söyledim ben dedim eger ilaclar zaten fazla gelir eger tutarsa ben kızlara veririm ilacları diye
merhaba arkadaşlar tuanayımda yazmış ben dün adet oldum ama dua ettim hep bu telaşta hastaneye gidip test yaptırmak istemiyordum sabah adet olunca aradım hastaneyi gerek yok dediler teste..
2 ay ara veriyoruz
ağustos başına geliyor 2. aşılama zaten öyle olsun biraz kafamı toplamam lazım dün içim içimi yedi yazamadım size diye telefonlara bile bakamıyorum iş güçten cuma günü taşınıyorum ama öncesinde annemin ince işleri var onları yapıyoruz badana bitecek perşembe kadın girecek temizliğe cuma da rahat rahat taşınacağız..gece kabuslarım streslarım bitecek inşallah 3 gün sıkıntıdan burnum kanadı o durdu dudağım davul gibi şişti..manevi sıkıntılardan artık bitireceğim herşeyi bana sıkıntı veren herkes herşey çıkacak hayatımdan..sizi çok özledim inanın şu telaşım bitsin yine sizinleyim..aklıma başka birşey gelmiyor son sayfada okudum semracım safak 9 galiba bugünden sonra..allahım hayırlı doğumlar versin sağlıkla gelsin ada mız..
burpcum ablanı da yeğeninide allah sağlıkla kurtarsın
zaman ne çabuk geçiyor ama bizde hala birşey yok..bizimde yüzümüz gülsün artık hepimizin zor olacak ama inşallah burdan hepimizin hamile haberini almayı nasip etsin allahım..
nursimcim çiçeği burnunda annemiz şükürler olsun ki sen varsın semracı doğum yapıyor şimdi seninle uğraşacağız..ama böyle her doğum yapan dan sonra hamiş olursa topikte yandık valla kartlaşırız o zamana kadar..:))
bugün tembellik edip uyuduk biraz çok yorgunuz kaç gündür allahtan eşim izinde
tatile gidecektik ne planlar yapmıştık hepsini iptal ettik..sağlık olsun napalım
işler bizi bekler 2 güne kadar ev teli ve neti nakil ettireceğiz ama bağlandığı ilk fırsatta yazacağım
kendinize dikkat edin hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?