Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dokuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sanki bugün doğuracakmışsın gibi gelmişti okuldayken
ama doğmamış yanlış alarm demekki:)))))

nbhn cim ben ebay diye bi siteden aldım
one step ovulasyon testi 20 tane
5 gebelik testi bi de
preseed hepsi 50 tuttu
ama dolara göre değişiyo canım

kızlar iyi dilekleriniz için sağolun ama benim tayin çıkmaz puanım az
sadece benim tanıdığım ve puanı benden yüksk olan 9-10kişi var aynı yeri yazacak mecburen
tek okul açık çünkü((
bunlardan biri de özlem:))))
ama onun da olmaz benim de olmaz 300 puanlılar bile var malesef((((

özlem kııız halkeğitim de açıkmış yazalım da yatalım mıı?????????
onu da bize düşürmezler anacım:))))

bu puan neye göre mavicim hiç anlamadım
hayırlısı olsun sizin için.

nbnh canım istedi valla ama ocak temizlemeyi hiç sevmem
pek hamarat bizim su kısırköy kızları valla

bebigcim teşekür ederim canım ama beni üzmemk için söylüyosun kilo konusunu biliyorum almama konusuna gelince ben biraz hiper aktivim galiba hiç işm olmasa ken dime iş çıkarıyorumormalde dünyanın yemegini yerim kilo almazdım bu tedaviye başladıgımdan buyana 12kilo aldım 52 idim 64 çıktım zorla 60 şa düştüm bu başlayacagım tedavi ne yapar beni bilmiyorum gelin kızlar çay içelim yoruldum katmeri bile yiyemedim dahada arkadaşım aradı sevim bende un getiriyorum banada yapcaz dedi onu bekliyorum hem bende bi ana varki kaşıkla veriyo kepçeyle alıyo erkeksen kilo al benim yedigimi başkası yese vallaha 150 kilo olur

o kadar calısmaya yemen lazım canım kızlarda bana katılacaktır bu tedaviler maalesef vucudu degistiriyor mesela ben göbegi dumduz biriydim hiç kilo almazdı karnım simdi öyle degil tedaviden sonra oldu
tutsaydı bişey demezdim ama neyseee ya

bu arada annem benim yerime arastırma yapıyor cok guldum iistanbulda iyi bi doktor la görüsmüş o tüp yapmıyor o yuzden daha dogru konusur diye bu devirde nerdeyse mikansız demiş oyle zordakilerin bile oluyor ki demiş cok uumutlu konuşmuş annemmde vırvır basımın etini yiyior simdi
kafam cok karısık ya tutmazsa diye tedaviden bile kacıyorum biliyorum kendimi ama gecicek biliyorum
biraz daha zamana ihtiyacım var herhalde

zaman cok iyi geliyor insana baska seye yonelbilmek
hiç aklımdan cıkmaz diyordum mumkun degil diyordum ama cıktı gercekten simdi rahatım
uzulmuyor degilim arada ben de duygusallaşıyorum ama eskisi gibi degilim en azından bir az daha iyiyim şimdi geercekten cok feci olmuştum son dönemlerde

kafada bitiyor bu iş kafandan cıkarınca olacak diyenlere de bi çift lafım var artık oyle de olmuoyrmuş bu ne denesen boş olucaksa o zaman geldiğinde olacak
bazı seylerin olmasını biz sagalyamıyoruz işte kader bu demekki.engel olamadıkların

Sevim,tatlım,bence çok hoşsun ve yemin ediyorum ki,tahmin ettiğim gibi çıktın.Gözlerin çok güzel,eşinle yakışmışsınız diyeceğim ama adamın düğün fotosundan sonra ki fotosuyla kıyaslayınca adamı göçürmüşsün be güzelim,oh valla sen fıstık gibi,adam saç-sakal bembeyaz....Onada yedir biraz,bak adamına:)

nerde gördünüz kız siz sevim i?????
sevimcim hayırlı ossun tedavin bi bebbek daha eklensin topiğimize inşallah

bebingim puan çalıştığın il ve çalıştığın süreyle alakalı
her ilin bi hizmet puanı var 1 yıl dolunca o puanı alıyosun
batı illeri düşük puanda doğu illeri ve köyler daha yüksek puan
ben 6.yılımı çalışıyorum puan 100:))

kızlarrrrrrrrr çok yorgunummm... camları sildim evi sildim süpürdüm valla belim inanılmaz ağrıyor ama evim misssssssss........ kocişte yemek yapıyor eee bugünde onda olalım değil mi:)))

ohhhhhh mavişm e güzel notlar girilmiş bitmiş bende hafta sonu falan girerim gecikmemek lazım...

sermestim ya kıyamam sana işiniz zor ne diyeyim bizi böyle gruplandırıp üzermizde her türlü oyunu oynayıp egosunu şişirenler utansın ... sanırım zamanında öğretmenlerinden çok çektiler....... ahhhhhhhh ATAM ah senden başka çıkmadı bize değer veren.... inşallah olur canım benim ...

nbhn cim ben ebay diye bi siteden aldım
one step ovulasyon testi 20 tane
5 gebelik testi bi de
preseed hepsi 50 tuttu
ama dolara göre değişiyo canım

sağol mavicim bir bakayım ben de o siteye gerçi internetten alışverişe pek güvenemiyorum ama fikir edinmiş olurum

kızlarrrrrrrrr çok yorgunummm... camları sildim evi sildim süpürdüm valla belim inanılmaz ağrıyor ama evim misssssssss........ kocişte yemek yapıyor eee bugünde onda olalım değil mi:)))

ohhh özlemcim güle güle otur insanın evi temiz olunca acaip iyi hissediyor değil mi

sevimcim ama biz seni çok merak ediyoruz ama:))
tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah olacak inanmaya devam edelim.... tohumuna sayalım bakalım ,bakalım ilerde o yanıp tutuştuğumuz veletler bizi sayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…