Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevim nereye koydun resimleri kız? bakalım di mi? ayyyyyyyyy sac yakılmış ahanda bende geliyorummmmmmmmmm.......

iyiyim özlemcim sen nasılsın yormuşsun kendini mavi hamile kalsın da sana versin bütün testlerini bana göndermesi zor olur sen daha yakınsın

bebing yine mi mal geldi aha geliyorum mavişi de alırım nasıl olsa artık tatile az kaldı yardım ederiz ya :)))

ohhhhhh misssssssss gibi birşey koktu danki :)) NBNH REÇEL Mı YAPMIŞ BAYILIRIM ÇıLEĞEEEEEEEEE

ayy mavişim deme ya offffffff be ne bu böyle seneye ne değişecek hep böyle olacak en iyisi yolunu bulup gitmek:)))

300 puanlı nerden gelmiş ya? kaç yıllı bu yılı mı beklemiş saftirik ya... halk eğitimi ne yapacağız ya orada biz ne yapabiliriz kurdela nakışı mı:)))

bebingim yetttttttttttiiiiiiiiiimmmmmmmmm...
aman canım ya dediklerin doğru bazende böyle salıvermek en iyisi ohhhhhhh kafa rahat... annene de helal olsun pesssssssss........

semraaaaaaaaaaaa canım ya 9 gün mü kaldı ? ayyy adacık geliyor ... rabbim rahat ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah...

özlemcim cok buyuk sermayem olmadıgı için surekli
döndürmem lazım o yuzden cok sık geliyor mal canım

dugun fotosu görmedim ama ben tuanay bi tane sevimle eşinin fotosu vardı
ben kilolu beklem,iştim valla o kadar sac yaakılıyor d,ye

bende cilek receli isterimmmm

en dogrusu once doguda puan toplayıp batıya gecmek demekkiii
kız gidin halk egitimde yatın sizde cok yoruluyorsuunuz

burp nerdeeeeeeeeeeee

semraaaaaaaa hadi artık gelsin bebek

tosuncuk olacak yoksa

sevimmmmmmmm nihayet gördüm seni ... ay kızların dediği doğru nereye gidiyor bu yediklerin ya maşşallah gram fazlalık yok....

kızlar çok az kaldı,merak içindeyim:)karnım iyice aşağı düştü,zamanında gelicek sanırım ada.bu arada sevimle nasıl görüyorsunuz birbirinizi?bende merak ettim sevim seni.

canım ya demek çok az kaldı artık deminden onu düşündüm hangi sayılardan geriye saydık diye tabi bu arada geçen aylarımızı da hatırlayarak üzüldüm elde yine birşey yok inşallah ADAcık bizi unutmazz gelirken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…