Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu aksam nerlerdesiniz yaaaa
canım sıkılıyor benim....
regl öncesi sendromu yasıyorum hadi yaaa sohbet edelim

dalia diye bir arkadasımız hep bizim sayfada görüyorum sanıırm yazdıklarımızı okuyor ama hiç katılmıyor yorum yapmıyor niye acaba bilmiyorumkismile

valla ben daha fazla sizi bekleyemicem bide face bakıp cıkıcam ama sizi orda yakalarsam yandınız ona göre.

valla tuanay facede.yakalandın yine simdi açıklaman ne sekerim.işteydimde cepten baktım sadece okudumda söyle de böylede kıvır sen kıvır....

valla tuanay facede.yakalandın yine simdi açıklaman ne sekerim.işteydimde cepten baktım sadece okudumda söyle de böylede kıvır sen kıvır....
Ya sen neden bu kadar tatlısın yaaa,çözemedim gitti.Facee girince çıkmak ne mümkün,yok üniv.den arkadaşın yok ilkokuldan acayip tutuyorlar.Neyse,zaten bir haftasonu eşimle karahayıta geleceğiz tatile.Sana da uğrayacağım haberin olsun.Kendimi ancak öyle affettirebilirm belki şeker tatlısı:1hug:

ne güzel canım ya demek iyi geçti çok sevindim inşallah 15 gün sonra güzel haberi alırız ...yalnız bizim dr 5 gün üstüste demişti ya hepsi ayrı telden çalıyor valla...

bu aksam nerlerdesiniz yaaaa
canım sıkılıyor benim....
regl öncesi sendromu yasıyorum hadi yaaa sohbet edelim

allah allah ya ara sıra giriyor basıyor kalyı valla ben hep burdaydım sen yoktun ... o sendromdan bende de var karışmam bakalsanaalsanasmile

dalia diye bir arkadasımız hep bizim sayfada görüyorum sanıırm yazdıklarımızı okuyor ama hiç katılmıyor yorum yapmıyor niye acaba bilmiyorumkismile

küçükken bir çizgi film vardı müfettiş bişey onu çok mu izledin sen ? alkisalkisalkis

sen tek kelime ile harikası rtık sözün bittiği yerdeyim ne diyeyim ... sadece ayakta alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım öyle söyleme beterin beteri var inşallah olurda başka sıkıntılar yaşamazsın ...

yemin ediyorum bu kadar olmaz tarhana çorbası yaptım fırında tavuk yaptım ama benimki kanat birde salatayla şekerpare..menü nerdeyse aynı tatlım ya bizim gönlümüz bir..

ne düşündün bakim bunlardan başka?

canımmm inşallah bu sefer olur da bizim çektiğimiz sıkıntıları yaşamak zorunda kalmazsın sizinle bu heyecanı yaşamak beklemek bile çok güzel..şu adetim bitsin dua edicem hep size:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…