Ya sen neden bu kadar tatlısın yaaa,çözemedim gitti.Facee girince çıkmak ne mümkün,yok üniv.den arkadaşın yok ilkokuldan acayip tutuyorlar.Neyse,zaten bir haftasonu eşimle karahayıta geleceğiz tatile.Sana da uğrayacağım haberin olsun.Kendimi ancak öyle affettirebilirm belki şeker tatlısı:1hug:valla tuanay facede.yakalandın yine simdi açıklaman ne sekerim.işteydimde cepten baktım sadece okudumda söyle de böylede kıvır sen kıvır....
ii akşamlar kızlar aşılamamı oldum geldim sonra da biraz yattım ancak girebildim benimde ilkinde canım çok yanmıştı gamzecim bunda canım yanmadı diyebilirim... şimdi hafif belim ağrıyo dün akşamad ağrıyodu zatem dr bu gece çalışın sonrası size kalmış dedi 15 gün sonrada test için gel dedi inş adet olmamda test için giderim....benide merak etmişsiniz çok hoşuma gitti canlarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu aksam nerlerdesiniz yaaaa
canım sıkılıyor benim....
regl öncesi sendromu yasıyorum hadi yaaa sohbet edelim
dalia diye bir arkadasımız hep bizim sayfada görüyorum sanıırm yazdıklarımızı okuyor ama hiç katılmıyor yorum yapmıyor niye acaba bilmiyorumkismile
valla tuanay facede.yakalandın yine simdi açıklaman ne sekerim.işteydimde cepten baktım sadece okudumda söyle de böylede kıvır sen kıvır....
Arkadaşlar ben bu gün saat 12.de aşılama oldum bana dua edin
çok cnm acıdı bu defa neden byle oldu bilmiyorum ne olur bana bol bol dua edin moralim çok bozuk bu kezde olmassa ne yaparım ben Allahım bize yardım et yarabbim
Denizcim, fırındaki tatlının kokusu buralara kadar geldi.Cnm çekti yaaa,ne güzel şeyler yapmışsındır sen şimdi.Ben de az önce geldim.Tarhana çorbası ve tavuk pirzola yapacağım.Kolay menü ne yapayım,çalışınca çok zor oluyor...Neyse bir gün tatlından yaparsın,ben de yemeğe gelirim:)
aşılamada hamile kalan arkadaşlarınız varmıı tanıdınız merak ettim kaçıncı aşılaması tutmuş genelde 2.tutuyo diyolar ne kadar doğru bilmiyorum
yine bugun aynı cocuk muhabbeti oldu ama canım anam korudu beni.siz daha bebek almıcakmısınız dedi bi yakınımız annemde atladı cok pahalıymıs cocuklar para biriktiiriyorlar napsınlar daha var dedi oh super oldu.aslında hakkaten pahalı ama onlar bilmiyorlar....
bi yakınımız doğum yaptı inanın elim tele gitmiyor hayırlı olsun demek için.ben cok kötü biriymişim gibi hissediyorum.duygusallaştım bugun ya deli gibi abuk subuk seyler dusundum
ii akşamlar kızlar aşılamamı oldum geldim sonra da biraz yattım ancak girebildim benimde ilkinde canım çok yanmıştı gamzecim bunda canım yanmadı diyebilirim... şimdi hafif belim ağrıyo dün akşamad ağrıyodu zatem dr bu gece çalışın sonrası size kalmış dedi 15 gün sonrada test için gel dedi inş adet olmamda test için giderim....benide merak etmişsiniz çok hoşuma gitti canlarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu aksam nerlerdesiniz yaaaa
canım sıkılıyor benim....
regl öncesi sendromu yasıyorum hadi yaaa sohbet edelim
denizcim napıyosun canım?kimseler kalmamış..sanırım herkes kocişinin yanında...)
selam deniz nasılsın.iyisin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?