Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aklına ne takılırsa, ne sormak istersen her zaman bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz bunu asla unutma ... canın sıkılsada paylaş çok sevinsende biz öyle yapıyoruz:)) artık yemek menülerimizi , izlenilen tv programlarını bile paylaşır olduk sende ne istersen paylaşabilirsin tatlım... rahat ol sende bizdensin artık...

sekerler ben geldim.tuanayım su topikte en cok senle ugrasıyorum yokluğunda merak ediyorum ama sen bana iki satır yazmıyorsun.aşkolsun yaaa.
sanada hayırlı olsun yeni kararın.inşallah kafan dagılınca bebeginde gelir süpriz bir şekilde.heralde sen tedaviye ara verdin hiç bahsetmiyorsun çünki.

yine bugun aynı cocuk muhabbeti oldu ama canım anam korudu beni.siz daha bebek almıcakmısınız dedi bi yakınımız annemde atladı cok pahalıymıs cocuklar para biriktiiriyorlar napsınlar daha var dedi oh super oldu.aslında hakkaten pahalı ama onlar bilmiyorlar....
bi yakınımız doğum yaptı inanın elim tele gitmiyor hayırlı olsun demek için.ben cok kötü biriymişim gibi hissediyorum.duygusallaştım bugun ya deli gibi abuk subuk seyler dusundum

bupcum canım valla kardeşim inanılmaz tatlı,inşallah benimkide dayısına benzicekşimdiden çok akıllı..ada nerde diyolar karnıma bakıyo hemen.onu çok seviyorum.allah hepimize onun gibi akıllı bir bebek nasip etsin inşallah..

tuanaycım canım ben çok iyiyim sağol.sende iyisindir umarım.bebeğimizdeb genelde çok sert tekme yemiyorum.sürekli kımıldanıyor ama genelde yemek veya tatlı yedikden sonra sanki dizlerini vuruyo gibi hissediyorum bazende sol tarafımda çok sertlik oluyo oda kafası veya poposu oluyomuş

gamzecim canım aşılaman hayırlı olsun.inşallah tutunmuştur bebeğin sana.bu işlerde birinci ikinci diye bişey yok canım bence kendini fazla yorma.dinlen, ağır bişey kaldırma,uzanıp bişeyler alma.dikkat et.

cnm yaa herşeyin hayırlısını istiyoruz yaa biraz sıkıntıyla istedimiz oluyor iştee ne güzel hamile kalmışın sen bence bu kez ki aşılamada kesin hamile kalırsın
anlamadığım bişey var kontrole diye gittin çatlatma iğnesi vurmadan sana nasıl aşılama yapmışlar doktorun hatasına bak doktor çok önemli valla inş bu sene bebişine kavuşursun hayırlısıynan cnm dua ediyorum hepimize Allahım elbet birimizin sesini duyacak duamızı kabul edecek inşşşş:Saruboceq:

özlem sor dedin soruyorum cnm sen yumurtanı gonal f iğnesiylemi büyütüyosun hep cnm? o iğnenin ne kadar tüp yeterli?

canım burdayım yok ben puregon kullandım... ilk 75 ti 1 yumurta gelişti , sonra 200 yaptık bir sürü gelişince iptal edildi...

aslında 2 gün önce gitmiştim ve çok büyümemişti tekrar son kontrolü yaparız ve saatini belirleriz dedi ve ayrıldık ... muayene gittiğimde dr da bende çok şaşırdım çatlatmaya gerek kalmadan çatlamış benim minik yumiş ama dr o gün çatlamış olamaz ( o gün15-16mm ancak vardı) ya dün yada gece çatlamış dedi hesaba göre aslında dr dan değil bizden kaynaklanan gecikmeler oldu sabah 10da yapayım dedi 8 de gitmiştim ama eşim sayesinde bu öğleden sonra 3 oldu ee yumurtanında süresi belli olmadı işte eşimde hep dr u suçluyor bence onunhatası yoksorun bizdeydi... inşallah RABBİM bizimde sesmizi duyacak.... inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız...opuyorumnanaktan

ama yok aşağıda görüyorum seni... gamze pabucu yarım çık dışarıya oynayalım....

ii akşamlar kızlar aşılamamı oldum geldim sonra da biraz yattım ancak girebildim benimde ilkinde canım çok yanmıştı gamzecim bunda canım yanmadı diyebilirim... şimdi hafif belim ağrıyo dün akşamad ağrıyodu zatem dr bu gece çalışın sonrası size kalmış dedi 15 gün sonrada test için gel dedi inş adet olmamda test için giderim....benide merak etmişsiniz çok hoşuma gitti canlarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nursim cim senden haber aldıgıma sevindim yoksa meraklanacaktım.bu doktorlarda hep farklı seyler söylüyor bizimkide asılamanın ertesi 3 gün calısın demişti.Allah yüzünü güldürsün inşallah.senini için içime güzel şeyler doğuyor hadi bakalım geri sayım baslasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…