olumun
olumunekankayizsmile öyle cnm burdayım
canım ben geçen yıl eylül ayında doğal yoldan hamile kaldım ancak bebişimi 3 aylıkken kaybettim ... sonra toparlanmak için bekledim 4-5 ay zaten adetlerim de düzensizleşmişti moralimde sıfırdı derken seminer döneminde bir arkadaş aşılamadan bahsetti hiç duymamıştım ilk yolculuğum böyle başladı ve kk ile tanışmam bu günlere denke gelir:)) ilk burpla tanıştım başlıklar hep değişti ama buradaki arkadaşlar hep aynı kaldı o nedenle bizim kader birliğimiz çok uzun zamandır birlikteyiz... neyse aşılamam olumsuz sonuçlandı ama aslında başından belliydi yumişim erken çatlamıştı kontrole diye gittiğim gün süpriz şekilde aşılama olmak zorunda kaldım tabi birşey bilmeyen ben kabul ettim şimdiki aklım olsa o acıyı çeker miydim? çekerdimde bilmeden daha iyi olurdu şimdi biliyorum... ağustosta oldu bu olay çünkü temmuzda klomenle yumiş gelişmedi:)) puregon iğne kullandım... eylüldede gelişmedi iğneye rağmen hemen kestik tedaviyi... ekimdede hepsinin yerine gelişti:)) çok fazla olduğu için ohss riskine karşı iptal edildiekim kasım adet görmedim derken aralık geldi eşim ameliyat oldu şimdi onun iyileşmesini bekliyoruz inşallah bizde sayımız iyi çıkarsa mart-nisan gibi aşılama düşünüyoruz.. ALLAHtan ümit kesilmez dua ediyoruz bu arada bundan sonra senide ekleyeceğiz tabi devam edersen yoksa hemen sileriz ona göreopuyorumnanaktan
cnm yaa herşeyin hayırlısını istiyoruz yaa biraz sıkıntıyla istedimiz oluyor iştee ne güzel hamile kalmışın sen bence bu kez ki aşılamada kesin hamile kalırsın
anlamadığım bişey var kontrole diye gittin çatlatma iğnesi vurmadan sana nasıl aşılama yapmışlar doktorun hatasına bak doktor çok önemli valla inş bu sene bebişine kavuşursun hayırlısıynan cnm dua ediyorum hepimize Allahım elbet birimizin sesini duyacak duamızı kabul edecek inşşşş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?