inşallah burp um göğüsler şişti o düşündürüyo biraz hamileyken de dokunamıyodum
ama bilemedim şimdi bu yanma varken hamilelik olur mu olsa da sağlıklı olur mu???
doktora gitmek istemiyorum hiiiç
gelsin adet bebiş yoksa geçsin şu yanma
çok korkuyorum yaaa
evde test yok olsa da erken zaten ama görseniz göğüsler bombaaaaa:)))))))))))))))hep böyle olsa ama acımasa
belim ağrıyo yan tarafı sol belim nasıl tuhaf anlamadım böbrek mi enfeksiyon oldu noldu????????????
evde test yok preseedle gelen dandikleri bile yaptım meraktan birini ilk geldiği gün:))))daha yumurtlama günüm bile değildi:))))))
hamilelik yokr-tur da belki kist falan oldu ya da ne biliym tuhaf ya belden aşağım sakat benim yaaa töbeee töbeeeeee
nursimcim zaman gecicek hiç anlamıcaksın unutucaksın iğne acıları nı tek dert bu olsun hamileliğin boyunca canım.haftasonu dinlen bol bol ben keyifsizim bilemiyorum neyim var düşünmekte istemiyorum acıkcası.
burp um iyi gezmeler canikom daha yüzmek için erken guzelim ya.
içine sinen merkezde yaptır tabiki en dogrusu
burpum iş yerinde mutluluk çok öenmli eğer sen mutluysan verimlisin demektir bence:)))
ama yaaaaaaaa ADAcık sana mı önce teyze diyecek(( neyse fotoları çekte koy bari face e semradan önce:)))
katmerin içinde birşey olmuyor azcık yağlı benim bildiğim ama çoooooooooook lezzetli... yağ ile açıyorsun yani ananem öyle yapıyordu:)))
ohhhhhhh deniz keyfi başlamış sen benim facee baktın mı gıcıklığına mı yapıyorsn yoksa burnıma deniz kokusu geliyor resmsn denizi aşeriyorum:)))
bebingim şimdilik evdeyim ama az sonra çankırıya gideceğiz azcık kıl tüy işim var:)))
ayy sabahtan beri yoruldum artık balkon sezonunu açayım dedim masa ve sandalyeleri yıkadım, apartman sırası kocişle bendeydi birde onu yıkadım , evi sildim süpürdüm ve banyo yaptım şimdi ancak geçebildim pc başına.... sen neler yaptın kuşum?
selam kızlar.şuan gayet iyiyim.kayınvalidemde geldi,işler yoğun.evde acayip bir hareket var.şuanda ada gelmedi.gelirse size haber gelicek siz merak etmeyin.