sermest kıız belkide yerleşme kanaması canım hadi inşallah
melek aynen bende düşük yaptıktan sonra burayla rahatladıııım iyi ki varız hepimiz
sermet şimdi hemen düşünmüyorum eylül gibi düşünüyorum ama merkezleri dolaşırken sanada rastladım sen umut tüp bebektemi yaptırdın aşılamanı tatlım ben bahçeci yada alman hastanesini düşünüyordum ikiside aynıymış hatta umut tüpbebekte mustafa bahçecininmiş en mantıklısı bana en yakın umut tüp bebek görünüyor ama bizim iş yerinde bir kadında son negatifini bahçeciden almış daha vakit var nasılsa senin doktorun ulun beymiydi canım
sermestcim bende yumurta toplandı 2 gün crinone jel kullandım aynen bendede kaşıntı ve hassasiyet yaptı sonra banada kalçadan haftada 2 gün iğne verdiler...ama o jel daha kötüydü...
arkadaslar ben bu sayfaya gireli sizlerle konusali kafam cok rahatladi bana morel oldunuz eskisi gibi artik cok üzülmüyorum hepinize cok TESEKKÜR ederim.
haaa bu arada bana ilginc gelen asilma tedavisinde bir sürü ilac kullanmaniz bana sadece 5 günlük tablet verdi o bittikten sonra kontrol edip asilamayi yapti ne düsünüyorsun canlarim bana acaba yanlis yöntemlemi yaptilar(((
sermestcim senin aşının kaçıncı günüki bugün ayın 6sında degilmi sonuç günün bişey olmamıştır dimi aman dikkat et
sermest çok zordur o fitilleri kullanmak inşallah adet olmazsında oluncada iğrenç iğrenç geri gelir tam dediğin gibi lor peyniri gibi ama o bir dert iğnesi daha bir dert
seninkisi yerleşme kanamasıdır inşallah tatlım geçmiş olsun ama sadece kaşıntın geçsin hamileliğin geçmesin bir 9 ay :)
sermest canım teşekkür ederim ama tayin hayal gibi puanımız o kadar yüksek değil benim 147-148 puanım var sadece(( maviş 300den bahsetti şaşkoloz bizi beklemiş bunca yıl :)) seninde herşey inşallah gönlüne göre olur....
bu arada mavişim ve sermestim ikinizinde nikah günü aynıymış kutlarım, bir ömür boyu ilk günün heyecanıyla kalın inşallahhhhhhh.... bebişlerde aynı gün gelir belki:)))
dogru diyorsun sermestcigim ama bazan zor oluyor hayati dalgaya almak. canim senin tam olarak tedavin ne?
semracım kızına bir de toka mı götürüyorsun ben doğum yapıcak olsam hayatta aklıma gelmezdi herhalde komik olur ama bir tutam saçına takmak
kıslaar geldim dün sular yoktu duş aldım yatıcam şimdi
bugün çocukları sinemaya götürdük çok sıcaktı yolda piştim:)))
nöbetçiydim valla gözlerim yanıyo uyumam lazım
eşim 2 gün şehir dışında kaldım bi başıma(((
az uyıym da gece beyazı izlerim
sermest kıız belkide yerleşme kanaması canım hadi inşallah
melek aynen bende düşük yaptıktan sonra burayla rahatladıııım iyi ki varız hepimiz
gamze ve denizi özlediiiiim((((
kızlar çok öptüm herkesi yatıyorum ben hava da çok sıcak ama yağdı yağacak tam uyku zamanı:))))
melekd ben de gördüm seni kızların dediği gibi çıtırsın valla
kızlar ben de sizleri görmek istiyorum nasıl göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?