Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum canımcım sende atlatırsın merak etme , sen ne sergileri atlattın bu mu zor geldi ... seni yılın en koşturan kadını seçiyorum:)))

melekcim döktürüdm valla ne yapayım sizsiz olmuyor... biz burada arkadaştan öte bir şey olduk sende aramıza katıldın yeni bir renk geldi bizde sana teşekkür ederiz canım benim....

ayy nursimcim ya 7. haftanın içindesin ha ne güzel... tabi canım bir şey kalmamış ne kalmışki 33 hafta falan:))) sanırım seninki adadan öncede gelir:)))
hımm ilaçlar o yüzden demekki neyse sen ihmal etme kullan fıstıkım.... kendini de yorma ilk 3 ayda yorgunluk gerçekten çok fazla oluyor dinlenmeye bak canım....

nbnh madem face hesabın var bizim için aktive edeceksin artık başka çare yok :)))))
semracım vallaha gamzeye bende kızdım öyle damdan çat kapı gir çat kapı çık en azından arkadaşlar içim kaldırmıyor benim kafam çok karışık teşekkür ederim bana müsade yapsaymış değilmi
özlemcim cadım benim ben asıl eski iş yerimde yoğundum çok yoğun bir üniversiteydi aktivitesi angaryası bitmezdi sabah 4 de eve gelip 8:30 da işte olduğum çok olmuştur cumartesi pazarıda cabası üstelik şimdi bu yoğunluk bana çerez geliyor insan her türlü duruma alıştırıyor kendini

yaa benim koca çok ters adam yaa ne zaman erken gelmesi lazımsa işi uzuyor yaa ona söylemedim işini bitirmeden gelmesin diye ama fırına patates atmıştım süreyide onun gelmesine yakın ayarlamıştım ama geç gelecek şimdi patates ısın soğu pörsiyecek. Ha bu arada patatesler kumpir için koca manyak kumpir yapar deyme kumpircilere taş çıkarır off mis gibide koktu nasıl bekleyeceğim o gelene kadar :)

burpum ya sen ne zaman üniversiteyi değiştirdin yeni mi ? olsun her nasıl olursa olsun sen üstesinden gelirsin bence ...
offfffff kumpir mi deme ama yaaaaaaa.... senin bu kociş bizimkilere ders mi verse acep...

kumpir sevmem ben
içli köfte istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
ama burda yok heralde arın bi dolanıymm:))))
bu arada eşim 2 gün yoktu ama program iptal olmuş evde:))))))))))))
sürpriz yapmış bana dememiş geleceğini kapıyı bi açtım şok geri kapatıyodum rüya sandım
öptüm kızlaar
yine bel,im ağrıyo beniiim((((((((((((((((((((((

sermest kıız belkide yerleşme kanaması canım hadi inşallah
melek aynen bende düşük yaptıktan sonra burayla rahatladıııım iyi ki varız hepimiz

yok be güzelim ilaçın etkisinden mahvetti vajinamı zaten normal kanama gibi değil su gibiydi resmen berrak renkli renksiz..zaten jel bu tip kanama yapabilirmiş ondan yani tekrarlamadı zaten

canım ben umutta yaptırdım aşılamamı doktorum ulun beydi memnun kaldım ben hem merkezden hem doktorumdan ki benim uzun aksiliklerle dolu bir aşılama sürecim oldu
her aşamada ulun bey kendisi ilgilendi benimle dertlendi strese girdi tavsiye ederim yani ben memnun kaldım sonuc ne olursa olsun orada devam edecegım nasipse

sermestcim bende yumurta toplandı 2 gün crinone jel kullandım aynen bendede kaşıntı ve hassasiyet yaptı sonra banada kalçadan haftada 2 gün iğne verdiler...ama o jel daha kötüydü...

sorma canım bana da ilkin iğne verdi jel kötü yapınca ama her gün çift iğne sabah aksam
benim de gücüme gitti yine on gün iğne olacam derken tekrar aradı doktorum da ilaca geçelim iğneyle zorlamayalım seni dediler şükür
şükrümü fazlaca mı etmişim ne bugün de haptan çekmediğim kalmadı :)

canım aşılama sürecinde ilaç iğneden başka ben de kullanmadın folik asidi saymazsak
ama benim yumurta büyütme sürecim çok uzun sürdüğünden iğnelerim çok fazla oldu
zor bir tedavi oldugundan mı ne aşılama sornası verilen porgesteron jelin de dozu yuksekti o yaramayınca hapa geçtik onu da günde üç defa ikişer tane yine yüksek dozda verdiler test gününe kadar o da
yani ortada bi yanlıs yok ilaç dediğimiz progesteron onda da doz kişiye göre ayarlanıyor sanırım içini karartma sakın

sermestcim senin aşının kaçıncı günüki bugün ayın 6sında degilmi sonuç günün bişey olmamıştır dimi aman dikkat et

bugün aşılama gününü de sayarsam yedinci gündü bişey olduğundan değil canım ilaçların yan etkisiymiş benimki doktorumla görüştüm böyle söyledi dikkat etme konusunda hiç yorum yapamıyorum bizim işte dikkat etmek çok zor kendine

benim fitil değildi bir tüpten vajene sıkılan jel şeklindeydi ama resmen vajen girşini tıkamıştı birike birike içinde ki uyyguladıkta sonra da bir saat hafif yürü dediler bacaklardan emiliyormus ona ragmen nasıl katılastı kapladı vajına gırısını anlamadım kasıntı yanma derken kanma da olunca cabası iğneye gecırcektı beni de igne de zor tabıkı ignenın acısından zıyade hergun klınıge gıtme ınsanlarla muhatp olma pskoljısı benı daha cok acıtıyordu neysekı ondan tablete terfı ettık

hakkında hayırlısı hakkımızda hayırlısı olur umarım

bu arada mavişim ve sermestim ikinizinde nikah günü aynıymış kutlarım, bir ömür boyu ilk günün heyecanıyla kalın inşallahhhhhhh.... bebişlerde aynı gün gelir belki:)))

ayyy inşallahh ne güzel olur

dogru diyorsun sermestcigim ama bazan zor oluyor hayati dalgaya almak. canim senin tam olarak tedavin ne?

benim aşılamaydı canım
dogru dıyorsun hayat başlıbaşına zorken dalgaya almak da zor
Allah sabırmızın meyvesını verır umarım

NBNH bayağı döktürmüşsün şekercim...Evet tatlım,ben de hazırlanıyorum kpss'ye.Çok zor oluyor ama hem çalışmak,hem ders çalışmak...Çok az zaman kaldı zaten,strese girdim...

bu sıralar yoğunluktan anca bu saatlerde yazmak zorunda kalıyorum
haliyle kimselere denk gelemiyorum affedin en azından yazayım haberdar edeyim
sizlerden haber alayım cevap vereyim istiyorum hayata yetişmek zor şu günlerde

jelin yan etkilerinden ötürü dün itibariyle progestan tablete geçmiştim
gece jele devam etmek istememediğim için tabletleri içmeye basladm
günde üç defa ikişer tane almamı söylemişlerdi
içtim ilacı oturdum bilgisayar basına
okul seminer atama derken epey yorgundum
birden gözlerim kaymaya başladı kafamı tutamaz hale geldim
yatayım uykusuzluktandır dedim yastıga koyamadan kafamı
düşüverdi boynum sızmış kalmışım
tabi ben yorgunluktan sanıyorm
sabah tekrar iki tablet aldım işe gitmeden
bugün de nöbetim vardı aman yarabbim nasıl bir gün geçirdim anlatamam
daha ilk derstten bana bişeyler olmaya basladı
baş ağrısı gözlerde kayma başım dönüyor ama durmadan dönüyor
ayagımın altından yer çekiliyor sankı öyle garip bir hissiyat
öğrencilerin ne dediğini anlamıyorum algılamam kapandı resmen zihnim uyuştu
nöbette oturuyorum artık o denli ders mers işlemeyi geç ayakta duramadım
doktora da ulaşamayınca öğleyi de geçirmemek adına tekrar içtim ilaçları öğlen için
aldık mı silbaştan durumu..dönüyor dünya dönüyor :))
bir de midem dönmeye başladı üstüne tam evlere şenlik
bayrak töreninde az kalsın yere yığılıyordum o denli fenalastım
ıkındı de doktora ulasamasam da hemsıreme ulastım da saolsun dozu dusurduler
gecelerı ıcıcem sımdı yalnız ıkıser tablet hala devam ederse sanırım kacınılmaz son iğne
ama bugün yasadıklarım hayatımda basıma gelmedik şeydi dogrusu
hala sarhoş gibiyim..içmeden sarhoş olmanın tarifini gördüm az bucuk
berbat bişeymiş yahu ayık kafa gibisi yok sağlıuk ne menem bişey ya RAbbim
tedavinin basından beri basıma gelmedik aksilik kalmadı mübarek vardır elbet hikmeti
ilaçların tüm yan etkileri geldi toplandı başıma bir anda:)
napalım amaç kutsal olunca çekilen çile de mübah oluyor zannımca

sizde de benzer durumlar olmuşmuydu kızlar
normal bir uyku ağırlık halinden çok öte bişeydi yasadıgım
bu kadar ileri tepkimeleri yaşayan var mı aranızda?

siz yarın okursunuz yine yazdıklarımı ben de yine gece bir basıma cevaplarım bu gidişle:))
sağlık olsun önümüz bir hafta on gün böyle benim için hayat
sonradan yetişirim peşinize ben de
herbikeslere selam eder bol bebişli gelecek güzel günler dilerim
semracım her an dogurma ihtimalini de göze alırsak sana da iyi dogumlar tabiki:))
iyi geceler güzel hanımlar

sermestcim ben 2kezaşı yaptırdım ama aşılama dan sonra hiç bir iac vermedi dr tüpten sonra pregestoronnun fitilini ve bi kaç ilac daha vermişti mantarve iltihap yapmasın diye transferden sonra ama tutmadı zaten bu sfer ne verir bilmiyorum ama fitil istemedigimi söylüycem dra kızlar bu arada dr busfer bana folik asit yazmamış acaba neden ben kendim eczaneden alsammı devlet hastanei oldugu için önem vermiyorlarmı acaba gerçi devlet mevlet gene bana 2500 tl patlıyo memoroille ist cerahide eger yapmak istersem daha önce orda yaptıgım için yüzde 10 indirim yaparız dediler

semracım kızına bir de toka mı götürüyorsun ben doğum yapıcak olsam hayatta aklıma gelmezdi herhalde komik olur ama bir tutam saçına takmak

tokamız saç toplamak amaçlı değil canım,aksesuar amaçlı.fot. çekiminde falan kullanmak için:)

evet canim ya burasi ilac gibi geliyor insana rahatliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…