aynen dediğin gibi benimde iç sesim ne alakaysa ulun bey diyor sermestcim
düşünmeye gelince ağustos ve eylülde birer aşılama kasımda ve şubatta birer yüksek dozlu micro denemesinin ardından yani 7 aya 4 tedavi bir histeroskopi sokmuş bedenime daha fazla eziyet etmeyi düşünmüyorum tatlım zaten kafamda kaldırmaz biraz mola ondan canım hatta bu mola gelecek seneyi yada sömestr arasınıda bulabilir
ooo sermeste burp coşmuş sermestcim inş güzel haberler alacagız senden bu arad eger semrama 6gün kaldıysa senin müjdenle semranın dogum müjdesi aynı olcak canım burpcum katmer sana feda olsun hayatım şileye giderken ugra zaten yolunun üstü benim sacım hep kurulu hemen yaparım evet gözleme işte ama dışarda satan yufkayla yapıyo ben tek tek açıyorum yaglıyı yorum bugün çok işi,m var çok yumurtlama konusuna gelince bu ay ben yumurtlamadım galiba normalde hissederim kasık agrısı ve akıntı olurdu bu ay tık yok inş adet zamanında ve hafta içi gelirde hemen iğnelere başlarım zaten buda tutmazsa en az 2sene ara vercem belkide bidaha denemiycem demekki taktir böyleymiş diyip hayatıma devam edecegim olanların başı göge mi erdi takmıycam artık allah sevdiklerimi bana bagışlasın istemedigimden degil olsa çok güzel olur küçücük bir yürek minnacık bir fidan eve şenlik ama her şey nasip işi nasipse gelir finden yemenden nasip degilse ne gelir elden
özlemcim ben az kaldı derken 12. haftaya az kaldı demiek istemiştim yanlış anlamışsın tatlım ama su gibi akıyor zaman inş doğduğu günleride görrüz tabi o zamana kadar burdan çok kişide hamiş kalacak yürekten inanıyor ve dua ediyorum tatlım...
selam kızlar.şuan gayet iyiyim.kayınvalidemde geldi,işler yoğun.evde acayip bir hareket var.şuanda ada gelmedi.gelirse size haber gelicek siz merak etmeyin.
evt özlemcim aynen dedgin gibi yapılıyor açıyosun yaglıyosun katlıyosun tekrar açıp yaglıyosun milföy gibi sacın üstünde kabarıp duruyo kat kat oluyo o yüzden bizde ona katmer deniliyo baklava konusuna gelince ben her bi haltı beceriyomda bi hamile kalmayı bide kadınlıgı beceremiyom adam adımı derin dondurucu koydu cilveli bi kadından ders almam gerekiyo şu direksiyon dersinden önce bayanssulusmileburpum iş yerinde mutluluk çok öenmli eğer sen mutluysan verimlisin demektir bence:)))
ama yaaaaaaaa ADAcık sana mı önce teyze diyecek(( neyse fotoları çekte koy bari face e semradan önce:)))
katmerin içinde birşey olmuyor azcık yağlı benim bildiğim ama çoooooooooook lezzetli... yağ ile açıyorsun yani ananem öyle yapıyordu:)))
ohhhhhhh deniz keyfi başlamış sen benim facee baktın mı gıcıklığına mı yapıyorsn yoksa burnıma deniz kokusu geliyor resmsn denizi aşeriyorum:)))
selam kızlar.şuan gayet iyiyim.kayınvalidemde geldi,işler yoğun.evde acayip bir hareket var.şuanda ada gelmedi.gelirse size haber gelicek siz merak etmeyin.
HOBAREYYYYYkaydirigubbakcemile3hihoyyytMAVİMMMM HAMİLEhihoyyytYAŞASINhihoyyytMAVİM HAMİLEalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?