Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldim ikinci oturumu da atlattık geldik
şükür ki erken bitirdi öğrenciler de erken çıkabildik
bakınıyım buralara rastlaşırım birileriyle dedim
ama herkesler gezmelerde sanırım e haftasonu
ev koca gezme tozma işleri derken yogundur normal
benim de artık oturup adam akıllı tercihlerime karar verme zamanım
pazartesi son güne kaldım yarına kadar bitmeli bu iş
ne stresli iş ya hala karar veremiyorum
hayırla yerleri seçmek nasip olsun inşallah

iç sesine güven o halde bindebir konuşan o sesler genelde yanlıtmaz insanı
ah canım benim üst üste harcamışsın enerjini ara vermek iyi gelecektir
insanın ruhen yorulması gibi bir yorgunluk yok zaten
hem belki de bebeğinin gelmesi için ruhen arınması gerekiyordur anneciğinin
dilerim o ara da hamile kalırsın kendiliğinden

sevimcim hiç bu acıdan düşünmemiştim dogrusu ne güzel olurdu
adacık gelirken ayagını sürtmüş olurdu kardeşinin müjdesini bana getirerek
inşallah diyorum sadece ama kendime bakıyorum hergün bir belirti de bulamıyorum açıkcası hayırlısı nasipten öte köy yok sonuçta Rabbim ne derse o ..

nursimcim alışmıssındır artık zorlu maratonun esas kısmındasın şimdi
ne kadar zor olsa da sonundaki vuslat güç verecek sana
sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir gebeliğin ve akabinde hayırlı bir doğumun olsun inşallah

selam kızlar.şuan gayet iyiyim.kayınvalidemde geldi,işler yoğun.evde acayip bir hareket var.şuanda ada gelmedi.gelirse size haber gelicek siz merak etmeyin.

semracım kızımız pek söz dinliyor masallah vaktinde üzmeden gelecek hayırlısıyla
evdeki tatlı telaş da başkadır şimdi herkeste ayrı bir heyecan
Rabbim yardımcın olsun hayırla kurtarsın inşallah
doğuma girince aklına gelrse dua et bizlere ki eminim edeceksindir zaten
bu arada normal mi sezeryan miydi dogumun hatırlayamadım
gün saydıgına göre sezaryan olması muhtemel gibi
hayırla saglıkla gelsın kuzucuk

herbikeslere tekrardan kucak dolusu sevgilerimi sunup
kendi girdabıma doğru kaçıyorum izninizleopuyorumnanaktan

mavi keşke yakın olsan vallahi gelir senin saçını başını ayyyyyyyyyyyy sen ne felaket tellelı gı yapıyosun kız olumlu düşün bende senin gibi her gün ay buram agryo ay şuram agrıyo gene idrar yollarımı üşüttüm diyodum hep bütün belaları ve hastalıkları üstüme çekiyodum adımı belali sevim bile koymuştum ama artık öyle degilim gülüm nasıl etkilen digini biliyorum ama hastalık hastası olursun benim gibi sonrada kurtulmaya çalışırsın burpa katılıyorum bu arada bende tüp bebk yaptırırken iğnelerdenmi bilemem idrarımdan kan geliyordu hemde nasıl kan taş düşürüyormuşum ve o şekilde yaptılar tüp bebegi sende pekala hamile kalabilirsin hem benim arkadaşım 9aya boyunca idrar yolunda yanma vardı dogurana kadar onun vajen hasasmış ve bzen hamileligin belirtisi oluyomuş yanmam inş hamiledirsin de bizide sevindirirsin sana bedduam ikizlerin olsun inş

inş sermestcim allah sana bizim çektiklerimizi yaşatmasın semra gibi sende ilk aşıdan hamile kalırsın inş zor bi süreç canım ama hemen belirti vermez zaten fazla bi belirtisi yok adet olcakmışsın gibi olcak okadar ki adet sancındaolmuyosa anlamazsın zaten bide ilaç kullanıyorsunya arad kaynar gider ama sonuç güzel olsun inş pozitif diye burdan bagırısın bizde oleyyyyyyyyyyy deriz nekadar hamile arkadaş o kadar sevinç bizde

bebingim havalardandır canım bi açıyo bi kapıyo bunaltıcı bi hava var ağlamayı becerebiliyosan ağla ben onu pek beceremiyorum sonrada kendimi acilde buluyorum babamın ölümünden ve dükkanları kaybatmemizden sonra benim damarlarım tutuluyor ağlamak ne kadar güzel bişey inan çok faydası oluyor ama ben onuda beceremiyorum ancak iğneyle

evt özlemcim aynen dedgin gibi yapılıyor açıyosun yaglıyosun katlıyosun tekrar açıp yaglıyosun milföy gibi sacın üstünde kabarıp duruyo kat kat oluyo o yüzden bizde ona katmer deniliyo baklava konusuna gelince ben her bi haltı beceriyomda bi hamile kalmayı bide kadınlıgı beceremiyom adam adımı derin dondurucu koydu cilveli bi kadından ders almam gerekiyo şu direksiyon dersinden önce bayanssulusmile

:Saruboceq:
selam kızlar.şuan gayet iyiyim.kayınvalidemde geldi,işler yoğun.evde acayip bir hareket var.şuanda ada gelmedi.gelirse size haber gelicek siz merak etmeyin.

amn iyi ol admızda iyi olsun bırak işleri 2kaynana beraber yapsın dualarım seninle hayırlısıyla gelsin adamız annesine babasına mutlukla beraber berekette getirsin teyzelerinide unutmasın :Saruboceq:

nbnh ve tuanay ders çalışıyolar heralde denizdende ses yok morali düzelmiştir inş nursimde anneliğin tadını çıkarsın önüne gelene naz yap bu şansı zor elde ettin canım darısı bizeeeeeeeeeeeeeee

kimselerin gelmeye niyeti yok bende çıkıyım ütü yapıyım yarına gene dügün var ne var biz evlendikte ne oldu bu gençler yaz gelince kuduruyo bi de sünnet dügünü var teyzemin torununun en sinir oldugum şey oglumun pipisini kestirdim buyrun ne düğünü yapıyon kestirdinse kestirdin

mavis kiizzzz suyla test yapsana ondanda beli oluyor hamile olup olmadigin plastik bardaga biraz idrarini et ondan sonra üzerine biraz soguk su koy eger top top pir pir olursa hamilesin demek eskiler öyle yaparmis testini annem söylemisti dene istersen insallah hamilesindir ayyyy heycanlandim kizzzz

kızlar dayanamadım belimin yan tarafı da ağrıyınca
acil e gittim idrar ve kan tahlili yapıldı
size bi iyi bi kötü haber var
iyi: bhcg 340.84 kızlaaaarrrrr hamileyiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

çok şaşkınım ne ara oldu nasıl oldu bilemedim Allahıma binlerce kez şükürler olsun

kötü haber:idrar tahlilinde 6-7 lökosit çıktı
acil doktoru da kadın doğumcuyu aradı sınırda bi değermiş
üreme var mı yok mu bakılmalıymış
şikayetlerimi söyleyince tek kullanımlık bi ilaç vardi ama içmicem dayanırım yanmaya napıym

yani idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş olmayabilirmiş te önemli olan üreme olmamasıymış

dua edin arkadaşlarım noluuurrr
çok korkuyorum doğru düzgün sevinemedim bilee
bu bebeğimi kucaklamak istiyorum sağlıkla enfeksiyonum olmasınnn dua edin

enfeksiyon düşüğe erken doğuma neden olabilirmiş
bol su iç dedi şiştim içe içe

seviniym mi üziliym mi bilemediiiimmmm

melleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk
gerek kalmadı idrar testine
arkadaşlarım darısı hepinizin başınaaaaa
çok şaşkınım salak gibi oldum

Allah tamamına erdirir bu defa inşallahhh

bi daha ki hafta sonu doğum günüm hediyem oldu heralde
inşallah değerlerim güzel artar ve idrar yolunda enfeksiyon yoktur

kızlar yaaa hadi geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bişi diyin bana geçer bişi yoktur deyin korkuyoruuuuummmm
Allah korusun

mavi,mavim,tatlım,canım,güzel mavim,şaşkınlıktan ve heyecandan ne yazacağımı şaşırdım.Ya elim ayağım dolandı.Rabbime şükürler olsun mavim,bu ne güzel bir haberdir yaaaaa,çok şükür Allahıma,ben demiştim sana,bir kere olduysa yine olur diye,çok ama çok tebrik ediyorum seni,Allah sonuna kadar mutlu ve sağlıklı bir şekilde götürsün,süper bir haber yaaa,ağlattın beni,çok şükür,çok şükür:Saruboceq:

Mavicim,bol bol su iç,lökositten korkma,bebeğine hiçbir şey olmaz,olmayacakta...Bu sefer çok mutlu olacaksın...Gebeliğin ilk dönemlerinde görülebilir böyle şeyler...

HOBAREYYYYYkaydirigubbakcemile3hihoyyytMAVıMMMM HAMıLEhihoyyytYAŞASINhihoyyytMAVıM HAMıLEalkisalkisalkis

inşallah tuanaaayy 6-7 lökosit varmış
pazartesi gidicem üreme var mı yok mu bakıcaklar

darısı burdaki herkesin başınaaa
çok sağol ben şok geçiriyodum
sen de beni ağlattın

kızlar ben preseed kullanmıştım alın nolur sizde denemekten bişi çıkmaaazzzz
hatta ben vericektim özleme dimi???????????

hanaaaaaaaaaaaaaam tüylerim diken diken inanamıyorum
vallaha inanamıyorum faceye öylesine girdim
bir baktım tuanay hobarey demiş nasıl girdim anlatamam allahım maviiiiiiiiiiiiiiiiim hobareeeeeeeeeeeeeeeey yaa eşim bile çok sevindi
preseeed saolsun haağ :))))))))))))))

yaaa çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum maviiiiiiiiiiiiiim kızlar dananın kuyruğu koptu şeytanın bacağı kırıldı kedinin kuyruğu koptu herneyse yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,

bana bak mavim morartırım seni üç beş lökositten bi bok olmaz sakın üzülme tadını çıkar hamileliğinin hamilesin o bir iki güne düzelir sana nediyorum kanlı sistitte bende bir alay lökosit görülmüştü geçti ilaçlarını kullan verdiklerine göre hamilelikte kullanılır ilk ay bir zararı olmaz ben kullanır kullanmaz geçmişti allahım hayat kelebek etkisi kaynanam aradı preseed dedi bende sana dedim kızlar hepiniz edinin denemeyye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…