melekcim döktürüdm valla ne yapayım sizsiz olmuyor... biz burada arkadaştan öte bir şey olduk sende aramıza katıldın yeni bir renk geldi bizde sana teşekkür ederiz canım benim....
melek gördüm seni beğendim maşallah
inşallah hamile kal da göbeğinin resmini de koy:))))
sermestcim fitil yazmışım inana mutlu oldum cirinino jel muhtemelen kullandığın benimkide öyleydi mutlu olma nedenim üst üste tedavilerden kendimi kadındoğumcu gibi hissetmiştim ama şimdi biraz uzak kaldığım bu gereksiz şeylerin adını yanlış yazmam hoşuma gitti vallaha
tedavine haksızlık etme tatlım emin ol daha kötüleride oldu bizzat yaşadım malesef
ilaç yan etkileride günden günede değişiyor tatlım bu ilaç bir başka gün hiç etki etmeyebilir ben surgam ağrı kesici ile yemek borumu parçalamıştım midemde köpürmüş köpürmüştü iş yerindeydim duramadım çöpe kusmuştum yemek borum parçalanmıştı bir hafta doğru dürüst bir şey yiyememiştim sıvı yutarken bile canım yanıyordu düşün basit bir ağrı kesici ve sonrasında hiç bir şey olmadan kullanabilmiştim doktorumun canına okumuştum bu nasıl ilaç diye oda şok olmuştu başıma gelene mide asiti ile birleşip zehir gibi olmuştu ilaç
ulun bey şuan benim planladığım merkez ve doktorların birinci sırasında yer alıyor inanamadım insanların memnuniyetine sanki düzenlenmiş gibi geldi sonra rumuzunu tanıdıklarım sıkıntısını bildiklerim sayesinde yazılanların düzmece değilde samimi olduğunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?