Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim döktürüdm valla ne yapayım sizsiz olmuyor... biz burada arkadaştan öte bir şey olduk sende aramıza katıldın yeni bir renk geldi bizde sana teşekkür ederiz canım benim....

böyle düsündügün icin tesekkür ederim canim beni cok mutlu ettin ve ayrica dün bana güzel morel verdin hic öyle düsünmemistim adet olmak demek yine yeni yumurtlama olacak diye

Son düzenleme:
özlemcim 2001 de bu çalıştığım üniversitenin mühendislik fakültesindeydim sonra başka bir üniversiteye gittim 2002 de orada kabus dolu çalışma yılları yaşadıktan ve tecrübeler edindikten sonra 2008 de tekrar geriye ancak güzel sanatlar fakültesine döndüm ve burayı seviyorum

sermestcim fitil yazmışım inana mutlu oldum cirinino jel muhtemelen kullandığın benimkide öyleydi mutlu olma nedenim üst üste tedavilerden kendimi kadındoğumcu gibi hissetmiştim ama şimdi biraz uzak kaldığım bu gereksiz şeylerin adını yanlış yazmam hoşuma gitti vallaha
tedavine haksızlık etme tatlım emin ol daha kötüleride oldu bizzat yaşadım malesef
ilaç yan etkileride günden günede değişiyor tatlım bu ilaç bir başka gün hiç etki etmeyebilir ben surgam ağrı kesici ile yemek borumu parçalamıştım midemde köpürmüş köpürmüştü iş yerindeydim duramadım çöpe kusmuştum yemek borum parçalanmıştı bir hafta doğru dürüst bir şey yiyememiştim sıvı yutarken bile canım yanıyordu düşün basit bir ağrı kesici ve sonrasında hiç bir şey olmadan kullanabilmiştim doktorumun canına okumuştum bu nasıl ilaç diye oda şok olmuştu başıma gelene mide asiti ile birleşip zehir gibi olmuştu ilaç
ulun bey şuan benim planladığım merkez ve doktorların birinci sırasında yer alıyor inanamadım insanların memnuniyetine sanki düzenlenmiş gibi geldi sonra rumuzunu tanıdıklarım sıkıntısını bildiklerim sayesinde yazılanların düzmece değilde samimi olduğunu gördüm
birde preseedin forumunda çok olumlu şeyler var ancak 100 lerce kişinin kullandığını düşünürsek 10-20 kişinin ilk yada 2. denemede hamile kalması okadar da başarı sayılmaz ama denemekte fayda var
mavi dün benimde canım içli köfte istedi yemekteyize bakmıştım 5 dk. orada kızın teki yoğuruyordu bende yapacağım cevizli mevizli ama bu hafta değil varsa sağlam tarifi olan isterim yapacağım zaman :)
sevimcim gel anacım yapsın sanada kumpir ama karşılığğında sende katmer yapacaksın ne olduğunu bilmesemde gözleme tarzı birşey olduğunu tahmin ediyorum zaten sac ve elde açılmış hamur birleşimi ne olsa yenir yaaağ :))))

semracım yaa 6 gün kaldı ada benim tanışacağım ilk tedavi bebeği olacak tabi bilmediklerim vardır
kızlar yani nispet gibi olmasın ama ben adayı çekirdek gibi yiyeceğim :))))

istanbulda hava bozuldu yaaa bugün yağmur yağacakmış ben yüzecektim yarın yaaa sabah arkadaşları tanıştırcaktık çöpçatan hattı :)) öğleden sonrada şilede yüzecektim çeşmeye gitmeden önce biraz yanmak istiyordum orada kızarmayayım diye alıştırma yapacak vakit kalmadı fazla 16 haziranda gidiyoruz bir aksilik olmazsa yaa benim ovulasyon gümledi bu ayda preseedi orada kullansammı acaba hiçbaşımı ağrıtmasammı

günaydınla tünaydın arasında kaldım hangisi makbulse onu kabul edin canlar:)
bu hafta bize tatil yok ek mesai aöf finallerinde görevliyiz
ilk oturumu savdım sabahtan eve geldim şimdi biraz dinlenip öğle oturumuna gideceğim
acayip uykusuzum bir yatağa doyacak kadar vaktim olmadı şu aralar
benim yerime de uyuyun gezin keyif edin haftasonunun tadını çıkarın e miopuyorumnanaktan

canım benim kendi kendimizi teselliye neleri bahane ediyoruz bak
unutmak da büyük bir nimet aslında
unutmasak tekrar tekrar deneme cesaretimiz olmazdı ki
kullandığım jel oydu evet şimdi progestan tabletle devam ediyorum
bugün sabah içmememe rağmen hala çok ayılmış sayılmam
ama en azından düne nazaran dünya dönmüyor eskisi gibi:)
tedavi konusunda aslında kendime göre oldukça rahat sallamayan bir tavır içindeyim
takmıyorum ciddiye almıyorum düşünmeye de pek fırsatım yok zaten
ama son birkaç senedir hayatımda ufacık şeylerde dahi nerde aksilik varsa beni buldugundan
ilaçların yan etkilerini yorumlayışımdaki sitemim
bünye bağışıklık yaptı bende zor olacak illa herşey kolayı yasak banakaydirigubbakcemile3

ulun bey konusunda ben de ilk arastırırken böyle dusunmustum
burası neticede sanal ortam illaki arada reklam düzme mesajlar da olacaktır
ama ben içimden hissettim dogru adresın benim için orası olacagını
hatta doktor konusunda hiç ikileme düşmeden direk ulun beye gidişimin nedeni de kendi içsesim
şükür ki memnun kaldık dilerim sonucumuz da memnun edici olur da duacısı oluruz kendisinin
inşallah sen de memnun kalırsın git bir görüş derim ben
düşünmeye gerek kalmadan tedavine başlayıvermiş bulursun kendini bizim gibi

gece görüşmek üzere güzel bir tatil günü diliyorum hepinize
sevgiyle kalın hayatın tadını çıkarın:Saruboceq:

Son düzenleme:
aynen dediğin gibi benimde iç sesim ne alakaysa ulun bey diyor sermestcim
düşünmeye gelince ağustos ve eylülde birer aşılama kasımda ve şubatta birer yüksek dozlu micro denemesinin ardından yani 7 aya 4 tedavi bir histeroskopi sokmuş bedenime daha fazla eziyet etmeyi düşünmüyorum tatlım zaten kafamda kaldırmaz biraz mola ondan canım hatta bu mola gelecek seneyi yada sömestr arasınıda bulabilir

ooo sermeste burp coşmuş sermestcim inş güzel haberler alacagız senden bu arad eger semrama 6gün kaldıysa senin müjdenle semranın dogum müjdesi aynı olcak canım burpcum katmer sana feda olsun hayatım şileye giderken ugra zaten yolunun üstü benim sacım hep kurulu hemen yaparım evet gözleme işte ama dışarda satan yufkayla yapıyo ben tek tek açıyorum yaglıyı yorum bugün çok işi,m var çok yumurtlama konusuna gelince bu ay ben yumurtlamadım galiba normalde hissederim kasık agrısı ve akıntı olurdu bu ay tık yok inş adet zamanında ve hafta içi gelirde hemen iğnelere başlarım zaten buda tutmazsa en az 2sene ara vercem belkide bidaha denemiycem demekki taktir böyleymiş diyip hayatıma devam edecegim olanların başı göge mi erdi takmıycam artık allah sevdiklerimi bana bagışlasın istemedigimden degil olsa çok güzel olur küçücük bir yürek minnacık bir fidan eve şenlik ama her şey nasip işi nasipse gelir finden yemenden nasip degilse ne gelir elden

selam sekerler döşemişsiniz guzel guzel
biraz keyifsizim bugun ben aglayasım var neden bilemedim

semracım 6 kaldı haaaa
hadi hayırlısı

slm fıstıklar nasılsınız valla baya yazmışsınız okumaktan gözlerim bi tuhaf oldu...semracım çok az kalmış adaya sarılmaya... bebingim ne oldu tatlım hayırdır neden ağlayasın var...

özlemcim ben az kaldı derken 12. haftaya az kaldı demiek istemiştim yanlış anlamışsın tatlım ama su gibi akıyor zaman inş doğduğu günleride görrüz tabi o zamana kadar burdan çok kişide hamiş kalacak yürekten inanıyor ve dua ediyorum tatlım...

selaaam kızlaaarrrrr
dün yine belim ağrıdı benim daha hafifti ama
sonra sabah kalkınca yine idrar sonrası yanma
adet te yok ortalarda
göğüsler şişti ama adet yok
poooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff
nolduki böyle yaaaa

nursim kaç haftalık oldun sen???
kalp atışlarını duymuşmuydun unuttum???

ya mavi bi güzel haber versen yauv adet yokta nedemek adet yoksa bebek var :)))))))))))))

kıyamam bebingime ne oldu canım yaa kırmızı günleri mi yaklaşıyor hayırdır canım

sevimcim hanaaa tam tahmin ettiğim gibiymiş katmer cadoloz sen baklavada açarsın :))) şileye gitmekten vazgeçtik tatlım fethipaşa korusundaki köşke kahvaltıya gideceğiz yüzemeyeceğim şilenin dibi kurusun hava serin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…