Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bitirdin beni mavii ağlıyorum şu anda
tercih yapayım diye oturdum kafam dağıldı gitti
kızzz nereyi yazayım söylesin bari minik fasulyen:))
bütün dikkatim gücüm dağıldı yeminle

özlemcim bebingim melekcim semracım gelince şoka girecekler :)))) ne güzl bir süüpriz :)))
maviicim facebook hesabının aktive edilme vaktidir :))))))

hehe şimdi kızlar nasıl dumur olacak hayatta gözlerine inanamıyacaklar :))))
ohhhhhhhh maaşallah maşallah sayfamızda herkez versin bu haberi

hehe şimdi kızlar nasıl dumur olacak hayatta gözlerine inanamıyacaklar :))))
ohhhhhhhh maaşallah maşallah sayfamızda herkez versin bu haberi

sorma ya en güzel dumur şekli olacak o kesin
hepimizi böyle şaşırtsın RAbbim
mavicim tekrardan tebrik ediyorum
ve artık tercihlerimi belirlemek üzere kayboluyorum en acilinden
herkese böyle bol müjdeli hayırlı geceler canlar

ben de gelip gelip bakıyorum kızlar geldi mi diye???
bi yandan normal gebelik mi ,idrar yolu enf.var mı,sağlıklı olur mu diye düşünmeden edemiyorum
bel ağrım var yine dayanılamayacak gibi değil ama var
akşamları artıyo genelde

darısı hepinizin başına kimselere demeden size dedim
3 arkadaşım biliyo henüz
bu defa vajinal ultrason falan istemiyorum o nedenle 10 güne anca kese görünür bi 10 güne de kalp atışı pek yaymıcam bu sefer
olumlu düşüniym de olumlu olsun inşallah
bebeğim sağlıkla gelecek sağ salim kavuşucaz inşallah
ve ben ayağımı öyle bi sürtücem ki kitleler peşimden sürüklenecek en başta da buurrrpppppp

kız buurrrp bizim geçen spermiogramda çok yükselma olmamıştı
sayı ve morfoloji artmıştı
ileri hareket %15 ti
normal yolla gebelik oluşmaz gibi gelmişti
acaba preseed mi itekledi ki:))))))))))

ALLAH IM VERDıĞıNE VERMEDıĞıNE BıN ŞÜKÜR YARABBıM
BU DEFA SAĞLIKLA KAVUŞMAK NASıP ET HAYIRLISIYLA
BU YOLDA BıRLıKTE ıLERLEDıĞıM ARKADAŞLARIMIN DA YÜZÜNÜ GÜLDÜR
HıÇBıRıMıZıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA YA RABBıM
AMııııııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hamile duası bu da
ay ben sap gibi oldum yaaaaa

canım buna ancak su denebilir eşin tek atışta hedefi onikiden vurmuş...kardeşim geldi sadece bi defa oldu diyodun tam olmuş oooooohhhhhhhh nazar değmesin.....

şetanın bacağı gerçekten kırıldı...mavi bizi inanılmaz sevindirdin tatlım....sen ve kocişin ne haldedir düşünemiyorum....

canım sağol da biz daha tam idrak edemedik eee tabiii eski tecrübemiz pek hoş değil
evet kardeşim gelmişti
1 gece çalışıldı o da preseed le
sen de dua et
çok şaşkınım bazen eee hamileyim nolmuş gayet normal bi durum falan diye düşünüyorum
allak bullak oldum
belim ağrıyo o korkutuyo beni

kızlaarrrr nerdesiniz yaa
bebing
özleem
semra
nbhn
deniiz
ben hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
gelin artıııııııııııkkkkkkkkkk
yatıyorum şimdiden belim ağrıyo uykuya dalmam zaman alıyo
herkese iyi uykulaaar öperim herkesiiii

yaaaaaaaa şeytan dürttü beni gir bir bak dedi .... gözlerime inanamıyorum allahım şükürler olsun kırdık zinciri ... tedrginliğini çok iyi anlıyorum ama olacak olumu düşün... rabbim inşallah kucağına almayıda nasip edecek canım benim... ama kırıldım sana neden beni de aramadın halbuki ben 11 e kadar çankırıdaydım aşkolsun sana((

herkese iyi geceler canlarım bu gece rahatça uyurum artık:))) evet ya adacık uğurlu geldi , doğduğunda da getirsin bende istiyorum ama .....

ayy çok sevindim.allah kucağınada almayı nasip etsin...darısı başımıza

mavişşşşşşşşşşşş kuzummmmmmm...................................

allahım şaka gibi inanamıoüyorum,rabbim sana çook şükür,ne diceğimi bilmiyorum,şuan ağlıyorum.ama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum.mavicimsağlıkla güzel haberlerini beklicem.biz kızımla hepinize dua ediyoruz.ama söylemiştim ada gelmeden getiricekti kendine arkadaş.yaa ne diceğimi bilmiyorum.sancım vardı biraz,geçmişti,ama yine başladı.hadi 1 tane dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

mavicim çok tebrik ediyorum,allah bu defa yüzünügüldürsün.

sermestçim sağol canım güzel dileklerin için.canım 40.haftamın bitimi bu cuma,normal istiyoruz ama bakalım ,inşallah normal doğum yapabilirim.bana dua edin lütfen.çoooooookkkkkkkkk edin:)

çok mutluyummmm..........uyuyamıyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ama uyumalıyım.....

iyigeceler.

mavisim super bir haber tebrikler canim cok ama cok sevindim allahim kurban olurum ne olursun mavisimin bebisi dursun ay canim suan inan cok mutlu oldum canim senin icin adetim biti bitmez yasin okuyacam dualarim seninle canim superrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyy bebis geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…