özlemim
hep diyoduk aynı zamanlarda olacak göbek tokuşturucaz diye az kaldı bekle:)))))))
canım buluşalım kutlayalım tabi ama şu sıra felaket ağrım var
kemiklerim batıyo sanki
hamilelikten olduğundan emin olsam rahatlıcam
yanmam geçti bugün hiç yok dün tonlarca su içtim ya
şimdi de sırtım((
yatağa kustum bugün ireeençti
dün öğrendim bugün kustum psikolojikmidir nedir
bi de çok halsizim kızlar ayakta duramıyorum yarın doktora gidiym değerim aartmış mı diye bakıcak bi de idrarda enf.varmı diye
daha kese mese görünmez
öptüm hepinizi yine gelicem kızlar Allah ım sizin haberlerinizi de almak nasip etsin tez zaman da
seviiiim kıçın açık mı uyudun nedir?????
deli deli konuşmaaaaa
az kaldı seninki de yola çıkıyo
sevimcigim sen hamile kalamayacagim olmayacak diye biseyler düsünürsen kafana takarsan böyle rüyalar görürsün tabi bide kaynanan basinda sinir oluyorsun bende hep öyleyim ne zaman kafama biseyleri cok takarsam hep rüyalar görüyorum ama unutmaki rüyalar hep tersine cikar derler seninde bebisin olacak alacak sende bebegini kucagina sadece sabirla deneniyoruz biraz daha sabir etmemiz lazim
kızlar bu arada akşama yemekli misafirim var çorbamı yaptım, tatlımı yaptım. pilav ve tepsi kebabı yapacağım , salata ve mezeler yapayım diyorum ama ne yapayım bilemedim , kırmızıbiber salatası yapacağım bu kesinde gerisi? :))) şöyle pratik ve lezzetli tarifleri bekliyorum efem.....
sermest sira sende sanki senin hamileligin cok yakin geliyor bana canim insallah o mutlu haberi bize biran önce verirsin
sevimcim günaydın hayrola ne oldu neden kötü uyandın tatlım
zaten bayrak elden ele geçmeye başladı kısmetse sermest ve hazirandada sen alacaksın bayrağı....
canım sağol da biz daha tam idrak edemedik eee tabiii eski tecrübemiz pek hoş değil
evet kardeşim gelmişti
1 gece çalışıldı o da preseed le
sen de dua et
çok şaşkınım bazen eee hamileyim nolmuş gayet normal bi durum falan diye düşünüyorum
allak bullak oldum
belim ağrıyo o korkutuyo beni
sermestçim sağol canım güzel dileklerin için.canım 40.haftamın bitimi bu cuma,normal istiyoruz ama bakalım ,inşallah normal doğum yapabilirim.bana dua edin lütfen.çoooooookkkkkkkkk edin:)
inanamıyorum ya allaha binlerce şükür tuanayım aradı deliye döndüm komşuda net vardı o da wirelesmiş evden bağlandım hemen..
mavicim tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam evdekiler bile noluyor dedi anlattım allahım dularımızı bir bir kabul ediyorsun binlerce şükür sırasıyla hepimiz inşallah bir gün bu mutluluğu yaşayacağız nasıl mutluyum ya bütün yorgunluğum gitti içime heyecan geldi umut geldi...önceki sayfaları okumadım ama son sayfaya baktım mavicim inşallah en kısa zamanda sıkıntıların ağrıların biter rahat bir hamilelik yaşarsın..böbreklerin ağrıyormuş hastaneye kaldırmışlar galiba tuanayım söyledi geçmiş olsun ..eşini ve seni tebrik ediyorum allahım bu mutluluğunuzu bozmasın inşallah..
bizde cuma taşındık 2 gündür yerleşmeye çalışıyoruz çoğu iş bitti
yarın sabah telle neti nakil için gideceğim hafta sonu girince yapamadım inşallah 2 güne kalmaz bağlarlar
artık annemdeyiz inşallah huzurlu mutlu tayin çıkana kadar yaşayacağız eşimde çok mutlu annem desen öyle yalnız değil artık tek eksiğimiz bebişimiz inşallah o da en kısa zamanda gelirse dünyalar bizim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?