Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay meleğim bana da getir ne olur artık gerçekten buna çok ihtiyacım var , o minik elleri elimde hissetmek kokusunu içime çekmek istiyorum allahım aklıma mukayet ol ne olur ve hepimize bu güzel duyguyu tattır yalvarıyorum artık..... bu arada duamı da yaptım ohhhhhh iyi oldu...

kızlar bu arada akşama yemekli misafirim var çorbamı yaptım, tatlımı yaptım. pilav ve tepsi kebabı yapacağım , salata ve mezeler yapayım diyorum ama ne yapayım bilemedim , kırmızıbiber salatası yapacağım bu kesinde gerisi? :))) şöyle pratik ve lezzetli tarifleri bekliyorum efem.....

özlemim
hep diyoduk aynı zamanlarda olacak göbek tokuşturucaz diye az kaldı bekle:)))))))
canım buluşalım kutlayalım tabi ama şu sıra felaket ağrım var
kemiklerim batıyo sanki
hamilelikten olduğundan emin olsam rahatlıcam
yanmam geçti bugün hiç yok dün tonlarca su içtim ya
şimdi de sırtım ((
yatağa kustum bugün ireeençti
dün öğrendim bugün kustum psikolojikmidir nedir
bi de çok halsizim kızlar ayakta duramıyorum yarın doktora gidiym değerim aartmış mı diye bakıcak bi de idrarda enf.varmı diye
daha kese mese görünmez
öptüm hepinizi yine gelicem kızlar Allah ım sizin haberlerinizi de almak nasip etsin tez zaman da

mavişim biliyor musun benimde aklıma o geldi hani biz göbek tokuşturacaktık ne olacak şimdi diye hayıflandım ay inşallah benim bebişte hemen gelirde olur dileğimiz...
hiç endişe duyma çünkü o ağrı ondan kaynaklanıyor benimde belim kopmuştu valla ne günlerdi ya ama ben safı hiç anlamamıştım ta ki dr gidipte şikayetleriniz arsında bel ağrısı var mı diye sorulana kadar:))) bende dr dan sonra midem bulandı başım döndü aç yaşadım tek yediğim portakaldı ama sanırım hepsi psikolojikti et hariç eti hiç yiyemedim, kavrulan soğan, nane, deterjan bunlardan nefret ettim:)))
bu arada mehmet akif bey abdominal bakıyor komşumda öğrendiğinde 5 haftalıktı endişe etme sen istemezsen zaten öyle bakamaz... git gör bakalım özlemle beklenen cadıyı....

zaten hafta sonuna kadar gelemem mümkün değil hafta sonu da hastanede kalan akrabalarım vardı ya taburcu olacaklar sanırım onlarla olurum... ama sonraki haftalar bizim:))) bende not işlemlerini kitap işlemlerini hallettim ohhh rahatım şimdi....

göbekleride tokuşturun her bişeyide tokuşturun inş özleminde senin arkandan müjdeyi verir ne güzel olur vallaha migde bulantın pisikolijikdir canım daha kendinde inanamadınn bu kadar bekleyişten sonra allahım bu sfer kucagına alamyı nasip etsin saglıkla inş enfeksiyon falanda dünki içtigin suyla gitmiştir canım sanki ben kalmışım gibi habire su içiyorum bu arada eşimde tebrik etti akşam kapıdan girdi dedim mavi hamile diyo oo bu ay sizin topiginize bereket ugramış allah devamını erdirsin inş

yok melekcim aksine daha pozitif düşünüyorum ve bu düşünce beni korkutuyor aslında ben hep olacak diyorum bide olmazsa acaba diyorum çok etkilenirmiyim ama daha öncekilerde kızlar bana çok iyi geldi normalde rüya görmem gördüklerimde bazen çıkar belkide bu yüzden etkilendim ama mavinin dedigi dogru galiba acaba üstümüz açıkmı yattık gece geç geldik maltepe sahili dolaştık eşimde bu gece rüyasında onu aldattıgımı görmüş ikimizde üstü açık yatık galiba kıçımız açıkta kalmış bizim canım b en inanıyorum bir gün bu hallarimize gülcez hepimiz bebk yarıştırcaz en inanmıyanımız burp allah onada öyle bir süriz yapcakki oda şaşırcak kendiliginden gelecek inş bebegi rabbim hepimize nasip etsin sende tüp yaptıgında seninde gününü burdan sayacagız canım her şeyden önce inan

patlıcan ezmesi makarna salatası yogurtlu mayonezli yada patates topu mücver amarikan salatası mercimek köftesi hangisi basidine gelirse onu yap haydari

tuanay canım sende hoş geldin şu ana okuyosunuz okuyun okuyun bitmez semradan ses yok galiba harbiden alkşam sancım var diyodu doguma gitti hadi hayırlısı darısı nursiyle maviye

inanamıyorum ya allaha binlerce şükür tuanayım aradı deliye döndüm komşuda net vardı o da wirelesmiş evden bağlandım hemen..
mavicim tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam evdekiler bile noluyor dedi anlattım allahım dularımızı bir bir kabul ediyorsun binlerce şükür sırasıyla hepimiz inşallah bir gün bu mutluluğu yaşayacağız nasıl mutluyum ya bütün yorgunluğum gitti içime heyecan geldi umut geldi...önceki sayfaları okumadım ama son sayfaya baktım mavicim inşallah en kısa zamanda sıkıntıların ağrıların biter rahat bir hamilelik yaşarsın..böbreklerin ağrıyormuş hastaneye kaldırmışlar galiba tuanayım söyledi geçmiş olsun ..eşini ve seni tebrik ediyorum allahım bu mutluluğunuzu bozmasın inşallah..

hoşbulduk sevim deliye döndüm haberi alınca çok sevindim allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah

bizde cuma taşındık 2 gündür yerleşmeye çalışıyoruz çoğu iş bitti
yarın sabah telle neti nakil için gideceğim hafta sonu girince yapamadım inşallah 2 güne kalmaz bağlarlar
artık annemdeyiz inşallah huzurlu mutlu tayin çıkana kadar yaşayacağız eşimde çok mutlu annem desen öyle yalnız değil artık tek eksiğimiz bebişimiz inşallah o da en kısa zamanda gelirse dünyalar bizim olacak

iyi pazarlar herkese
geçmişi okudum geldi sıra yazmaya
sıcak bir gündü bir o kadar yorucu
yine sınav görevi malum bitirdik çok şükür
sınav esnasında da bol bol tercih düşündüm
artık bincem bi alamete gidecem nereye bilemiyorum:)
aklım buradaydı hep çok şaşırttı mavişin süprizi
belki kitleleri de sürükler ardından dedim kimbilir
bu haftasonu gezemedim arkadaşımın nişanına da gidemedim
gezenler misafir ağırlayanlar müjdeler alanlar ohh masallah size
tadını çıkartrın ben bir başıma oturcam şimdi kös kös
tabi yorgunluktan sızıp kalmazsam

sermest sira sende sanki senin hamileligin cok yakin geliyor bana canim insallah o mutlu haberi bize biran önce verirsin

inşallah canım inşallah önümüz günlerde bir müjde de bana nasip olur
ben hiçbir şey hissedemiyorum ama dilerim hissettiğin gibidir

sevimcim günaydın hayrola ne oldu neden kötü uyandın tatlım
zaten bayrak elden ele geçmeye başladı kısmetse sermest ve hazirandada sen alacaksın bayrağı....

ay canlarım çok umutlandırıyorsun benı saolun ya inşallah

şaşkınlığın mutlulugun sarhoşusun sen şimdi
verdiğin ya da veremediğin tepkilerin hepsi çok doğal
o ağrılar da stresden oluyodur belki geçer gider inşallah

sermestçim sağol canım güzel dileklerin için.canım 40.haftamın bitimi bu cuma,normal istiyoruz ama bakalım ,inşallah normal doğum yapabilirim.bana dua edin lütfen.çoooooookkkkkkkkk edin:)

canım inşallah normal doğum nasip olur sağlıkla hayırlısıyla gönlğne göre

mavicime noldu ki hastaneye kaldırdılar hayırdır
nazar mı ettik böbreklerinde cidden sorun vardı belki de
hayrılısıyla iyileşsin inşallah tez vakitte

2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....

semra..........o bir hamiş: ıLK AŞILAMADA OLDU ada nın gelmesine az kaldı
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor 2 NEGATıF AŞILAMA..ıLK TÜP BEBEK VEEE O BıR HAMıŞ
özlem........mayısta aşılama KENDıLıĞıNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTı 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(TEMMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
deniz.........temmuzda 4. aşılama 3 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK..
gamze........doğal yollardan deniyor 2 NEGATıF AŞILAMA 1 ı KıMYASAL GEBELıK UMUDU BıTKıSEL ıLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATıF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATıF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATıF AŞILAMA.KENDıLıĞıNDEN GEBELıK AMA MALESEF KAYBETTı veee O BıR HAMıŞŞŞ
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATıF AŞILAMA
sevim...2 negatif aşılama 1 tüp bebek..MALESEF BEBEĞıNı KAYBETTı
HAZıRANDA TÜP BEBEK YAPACAK..
sermest.......SONUÇ BEKLıYOR AMA TARıHıNı BıLMıYORUM:)))
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..yumurtalama gününü takip ediyor..EYLÜLDE 2.TÜP BEBEĞı YAPTIRACAK

güle güle otur denizcim tadını çıkar ana ocağının
yorucudur taşınma işi ben de düşünüyorum şimdiden kara kara
neyseki sonunda rahatlamışsındır keyfini sür
tayin işin olmadı mı daha zamanı mı var canım?

denizim darısı başına canııım
Allah en kısa zamanda size de nasip etsin
hastaneye kaldırılmadım canım
belim ağrıyo diye acil e gittim
bi de idrarda yanma vardı ama geçti çok şükür
orda öğrendim tesadüf

şimdi bazen çok pan,k yapıyorum kızlar
umarım yarın değerim artar ve bu defa kavuşurum
sırtım da geçti sayılır sabaha göre daha iyiyim
hafif ateşim var gibiydi
duş aldım rahatladım
dua edin noluuurrrr
ben bu duruma alışmaktan ve sonra hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Allah daha önce yaşadığım acıyı hiçöbirimize yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…