Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adayla ben sizlere sans getirdim herhalde bu sayfaya gireli iki ay oldu tahminimce ve iki hamile kalan var gercekten bu superrrrr ay cok suan cok mutluyum geceyi artik sabah ederim ben

burp sana cok kiziyorum allahtan hic bizaman ümit kesilmez ümitini yitirme canim benim ne olur sabir et sende alacaksin kucagina bebegini hemde en kisa zamanda ben buna inaniyorum olackkkkk baska yolu yok:)

sermest sira sende sanki senin hamileligin cok yakin geliyor bana canim insallah o mutlu haberi bize biran önce verirsin

günaydın şekerler semram 5........ mavim canım nursim hadi bayragı verin artık bu gün çok kötü uyandım ama hemen sayfayı kontrol ettim mavinin haberini okuyup tekrara motive oldum darısı bize

sevimcim günaydın hayrola ne oldu neden kötü uyandın tatlım
zaten bayrak elden ele geçmeye başladı kısmetse sermest ve hazirandada sen alacaksın bayrağı....

ay hala inanamıyorum şaka gibi ya valla bu gee uyuyamadım sabah 8 de ayaktaydım mavişim haa şoktayım seni düşünemiyorum bile.... allahım ne olur bu kez nasip etsin ...........

gerçekten meleğim ya uğurlu geldin sen demekki bu topik seni bekliyormuş hadi bakalım darısı başımıza....

canlarım semra özlem melek çok sağolun
melek ve özlem Allah sizlere de tattırsın bu duyguyu

özlemcim canım biz saat 5 gibi öğrendik
ben bel ağrım ve idrardaki yanma için acil e gitmiştim
tesadüf öğrendik
kadın olabilir mi dedi ben de sanmam ama bakalım bi dedim
çıktı
testler çıkmış kadın diyoki erken gebelik değer sınırda
6-7 lökosit
başım döndü ben de hamilelik sınırda sandım
o da lökosit sayısını söylüyomuş
değer 304 dedi
özlemcim valla şoktayım canım yoksa aramazmıyım ilk sizlere haber verdim
sadece idrak edemedim bi de yanma olayı tedirgin etti
bugün geçti yanmam ama bugün de sırtım ağrıyo
ben böbrek falandır diye korkuyodum
ağrı sırtımda bugün sanırım ya üşüttüm ya da yanlış yattığımdan ağrıyo
kırılma özleeeeeemm
valla ben ne alemdeyim bilemiyorum hala rüya gibi
Allahım hepimize yaşatsın bu sevinci

sevimcim günaydın hayrola ne oldu neden kötü uyandın tatlım
zaten bayrak elden ele geçmeye başladı kısmetse sermest ve hazirandada sen alacaksın bayrağı....

rüyamda hastanedeydim kadın bi dr tüp sonucumu veriyodu ve bidaha tüp yapmamamı artık anne olmayacagımı tüp sonucu bagırsaklarımda delinme oldugunu ve tüpleri tıkadıgını söylüyodu rüya beni çok etkiledi heralde özlem kaynanmda şimdi geldi eşyalarını arabaya atık ama bu akşamda arabada yer yokmuş şoför ablayı ayrın akşam alalım dedi bu kadın harbi başıma kaldı ben çıkyom şekerler bi dügüne gitmem gerek ataşehirde burp çayı hazırla güzel haber ler verin semra dogurdumu akşam sancım var diyodu allahım yardımcısı olsun öptüm şekerler

slm arkadaslar mavisim gercekten cok güzel bir haber verdin sabah 4e kadar uyuyamadim sevincten bundan sonra hep iyi seyler düsün üsütme böbrekti agriydi bunlari kafandan cikar bel agrin hamilelikten olabilir yengemde hep sikayet ederdi hamileligin basinda baslamisti ve 3ayini doldurana kadar agrimisti umarim seninkisi cok uzun sürmez gecer biranönce pazartesi günü doktordan cikinca bize haber et durumunu tamam canim merakta birakma bizi

sevimcigim sen hamile kalamayacagim olmayacak diye biseyler düsünürsen kafana takarsan böyle rüyalar görürsün tabi bide kaynanan basinda sinir oluyorsun bende hep öyleyim ne zaman kafama biseyleri cok takarsam hep rüyalar görüyorum ama unutmaki rüyalar hep tersine cikar derler seninde bebisin olacak alacak sende bebegini kucagina sadece sabirla deneniyoruz biraz daha sabir etmemiz lazim

semra dogumda herhalde allah yardimcisi olsun insallah ada annesine fazla aci cektirmeden ve saglikli bisekilde gelir dünyaya

mavişim benim ilk gebeliğimdede belimde müthiş bir ağrı vardı uyutmuyordu bile ne yana yatsam ağrıyordu sanırım şimdi seninde belirtin o eğer öğrenmemiş olsan ben bu cümleyi kurardım emin ol:))) ayy seni düşünüyorum ya ne güzel şimdi nasılda mutludur arkadaşım diye yemin ederim kendimmiş gibi sevindim ya ama bunu kutlamak gerek değil mi eşine söylede bir plan yapalım artık... ya sizde ya bizde ya da dışarda bir yerlerde buluşalım elini sür de peşinden geleyim bende:))) ay ne güzel bir tesadüf bu senin yaşadığın darısı başıma:))) hepimizin başına :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…