Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest sevim özlem öyle umutsuz olmak yok bak ortalık nasıl hareketlendi
ben demiştim nursim yolu açtı diye
peş peşe dizilicez inşallah

sakin ol canım tedirgin etme yeğenimizi
hayırlısıyla nasip edecek Rabbim inşallah
teslim ol sabret dua et zaten sabrının meyvesi o şimdi
bu defa hayırla gelecek annesinin şefkatlı kollarına inşallah

sermest sevim özlem öyle umutsuz olmak yok bak ortalık nasıl hareketlendi
ben demiştim nursim yolu açtı diye
peş peşe dizilicez inşallah

hadi bakalım inşallah
yola çıkmak için dünden hazırız zaten
bu arada hastanede olmayışına da sevindim
bişey oldu sandım yanlış anlamışılma demek:)

canlarım benim ya denizim yeni evin sana ugur getirsin mavide ayagını sürür olur biter hem ev hem baban hemde aşının tutmamaısı üst üste geldi ama bundan sonra her şey daha güzel olcak bak sayfamız şenlendi dünden beri ben hop oturuyorum hop kalkıyorum admız gelmeden 2tane getirdi hem nursime hem maviye darısı bizlere

ilk defa ben buradayken kalabalıklaştı topic
kızlar geçmişi okuyorsunuz sanırım

denizcim hoşgeldin canım bak ne güzel haberler geldi inşallah sanada nasip olacak melek bana kızmış ama iki tüpte avucumu yaladım ben nasıl bebek bekleyeyimki bir sürü dert var birini atlatsa öbür derte takılır derdimiz bir değilki bir sürü sorun var hareketsiz siperm tembel yumurta az rezerv yüksek fsh daha sayayımmı endemetriumda dengesiz rahim ters ooo dahada bitmez haağğ
bebingim nerde yaa inşallah kötü bişi yoktur
semradanda bugün ses çıkmamış doğuma gitse ararlardı beni dur bir arayayım onu

kızlar komşudan gelen net bu kadar oluyor okuyamıyorum sürekli kesiliyor önceki sayfaya geçemiyorum
dilekleriniz için çok sağolun hepinizi çok özledim bundan sonra eskisi gibi aranızdayım allahtan birşey çıkmazsa

kızlar komşudan gelen net bu kadar oluyor okuyamıyorum sürekli kesiliyor önceki sayfaya geçemiyorum
dilekleriniz için çok sağolun hepinizi çok özledim bundan sonra eskisi gibi aranızdayım allahtan birşey çıkmazsa

kızlar semracımla konuştum doğuma gitmemiş :))) atacığı seviyor annesi kayınvalidesi yanındaymış :))
mavicim nursimcim gün gelecek sizin doğum haberlerinizi bekliyeceğiz göz açıp kapayıncaya kadar
ve mavicim bu bebeği kaybetmeyeceksin sakın endişe etme bizim duamız yeter zaten sana :) lütfen artık inan hamilesin ve bebeğini kucağına alacaksın ve bunun tadını çıkart artık maşallah

vallaa denizim yokluğun hiç çekilnmiyor çok özledik seni
bebingiminde eksikliği hissediliyor yauv nerdeki bugün?

amin mavicim darısı başımıza inşallah
içini ferah tut sıkıntı yapma
yaşadıklarını getirme aklına lütfen bu sefer herşey iyi olacak allahın izniyle bol bol dua et
semramızın duları kabul oluyor sırada siz varsınız bizim için bol bol dua edin
nursim ve sen peş peşe doğuracaksınız inşallah siiznle beraber günleri haftaları ve ayları sayacağız çok mutlu oldum kendim olsam bu kadar sevinirdim canım benim

vallaa denizim yokluğun hiç çekilnmiyor çok özledik seni
bebingiminde eksikliği hissediliyor yauv nerdeki bugün?

sizin yokluğunuzda çekilmiyor burpcum emin ol o kadar alışmışım ki aklım hep sizde izinliydim ama hiç rahat değildim
tuanayım aradı hamile var bil bakalım dedi
ilk ağzımdam bebing mi özlem mi dedim
hayır dedi telaşla aklıma isim gelmiyor daha kim olduğunu öğrenmeden o kadar sevindim ki
allahım peş peşe bize bu duyguları yaşatsın inşallah

fırsat bulmuşken girdim bundan sonra rahat rahat kendi netimden gireceğim
o kadar rahatım ki
annemin evi daha freah kendimize çok güzel bir oda yaptık netimiz tv miz klimamız herşeyimiz var anneme de bir oda yaptık
evin bir odasını da benim kolide eşyalarımla beyaz eşyalarım ıvır zıvır sardık kapatyık kapısını tayin olup giderken rahat olacak
sermestcim canım biizm tayinimiz çıktı ama izmirde yine sağlık durumundan istedik eşim dışarı çok gidiyordu ve aylarca gelmiyordu şimdi daha rahat bir yere geçti ama aslında şehir dışı tayin görmemiz gerekiyordu ege üni.de tedavi olduğumuz raporlayınca gönderemediler
ama 2 sene sonrasına kesin tayin var inşallah 2 sene içinde hamile kalırsam bizim için sorun dedğil gideriz.. herşeyin hayırlısı

denizim hoşgeldin tatlım...bütün sıkıntılarını geride bıraktın çok şükür bundan sonra daha çok hamiş haberi alıcaz ben bundan eminim...

yarın mesai var giseyimde ütü yapayım biraz en azındamn yarın giyilecekleri hiç gözüm almıyo ama eşim ütüden hiç anlamaz evi temizliyoya yetiyo zaten bana bende kaçtım bi ucundan başlayım ütünün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…