bende iyiyim denizcim saol..
okudum yazdıklarını.evet ege üniversitesinin tüp bebek merkezine gidiyorum. doktorum ege tavmergen.prof kendisi.yani poliklinik hastası değilim.dışarda muayenesi yok.herşeyi orada yapıyor.biraz özel gibi oluyor.
görkemli paylaşımın için teşekkürler denize ilaç gibi gelmiştir eminim:)
tuanay yedin fırçayı gene gördünmü bebingden bebing affetmez yolar saçını başını vallaha
nursim ezmag geri sayım başladı ağır kaldırmayın yayın tötüyü kocalar çalışsın
özlem allah seni ne yapsın emi kociş kakılmış gibi çalışsın demişsin çalışsın tabiki ben okadar iğneleri yiyorum oda destek olsun dimi hayat müşterek ama hiç adil değil
semra senin kardeşin gördüğüm en tatlı dayı minik dayı varmı böyle bir şirinlik yaa harika bir şey adada çok şanslı genç anne genç anane genç dayı maşallah sevdikleri ile uzun ömür diliyorum
ii akşamlar kızlar aşılamamı oldum geldim sonra da biraz yattım ancak girebildim benimde ilkinde canım çok yanmıştı gamzecim bunda canım yanmadı diyebilirim... şimdi hafif belim ağrıyo dün akşamad ağrıyodu zatem dr bu gece çalışın sonrası size kalmış dedi 15 gün sonrada test için gel dedi inş adet olmamda test için giderim....benide merak etmişsiniz çok hoşuma gitti canlarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım öyle söyleme beterin beteri var inşallah olurda başka sıkıntılar yaşamazsın ...
benim kırmızılar geldi...........:teytey:
ben iğneyle iki aşılama geçirdim orda.o yüzden şimd bana tüp hakkı doğdu.raporum bu ay çıkacak.raporlu olarak normal poliklinik hastası olursan bildiğim kadarıyla 1000-1500 arası veryosun ilaçlar hariç.ama ege hanım yaparsa 2500 dediler bana .memnuniyete gelince gerçekten çok memnunum kendisinden .çok pozitif elektrik aldım .çokta bilgili.mesela ben sebepsiz infim .benden kromozom testi istedi.acaba döllenmede mi bir problem var diye.herşeyi sorgulayan bir doktor.zaten o yüzden orada devam ediyorum.yoksa beklemeler biraz can sıkıyor..bi de şu var. devlet hastanesi olduğu için seni yolma gibi bir dertleri yok.güven problemi yaşamıyorum yani.umarım biraz aydınlatmışımdır.
ne güzel canım ya demek iyi geçti çok sevindim inşallah 15 gün sonra güzel haberi alırız ...yalnız bizim dr 5 gün üstüste demişti ya hepsi ayrı telden çalıyor valla...
ooo hanımlar gece coşmuşsunuz ama sabah kalkamamışsınız sanırım gerçi bende geç yattım kimseyi göremeyince çıktım:) hadi gelinde konuşalım daha ütüm var evim temizlik ister yemekte yok ay bugün ne bu ya üst üste offffffff ... zaten regl de olamadım hala yine mi gecikecek acaba ? ya ne olur düzelsin artık.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?