Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah kendi bebişini koymak ksmet olur canım... bu arada çok tatlı allah bağışlasın onu anne ve babasına... darısı bizim başımıza...

aaaa neler yazcaktım unuttum yazılarınızı okudum adanın gelecegini okuyunca unuttum sevinçten allahım ne olur kolay dogum olsun admız rahatça gelsin annesini yormadan

ayy ADAcık geldi mi acaba çok merak ettim ya dua ettim ona inşallah kolay geçirir doğumu...

tuaanay hala değişmemiş yazın:))) profiline gir düzenle de sağa bak sayfayı aşağı kaydır orada kişisel rütbe falan diyor ne yzacakasan oraya yaz bende göreyim artıkkkkkkkkkkk

ben sabah dr gittim kandı idrardı usg di derken öglen ni ettim dr ilaçları tarif etti ben zaten yıllardır ezberlerdim ama gonal f başlıyorum yarın kist falan yok herşey çok düzgün folüküller var bebe aspirini ve folibol ve eşimle banada ayrıyetten antibiyotik verdi yarın başlıyoruz işte hayırlısıyla inş bu sferkinin sonucu güzel olur

sevcigim bu haber gercekten cok sevindim cok sükür herhangi bir sorun yok insallah tutar artik

ögleden sorada çamlıcaya gittim teyzemin kızına yarın çanakkaleye gezmeye gidiyorlar mış oturduk hazırlık yaptık sarma sardık pogça börek derken akşamı yaptık sonrada eşim geldi beni alşdı eve geldik he bu arada 2aylık bebgimiz derini sevdim yegenimin kızı annesigibi çok tatlı oda sizin gibi ögretmen fransızca ögretmeni şimdi dogum izninde bakalım okullar açılınca ne yapcak derine kim bakcak ben talibim ama çok uzak

denizcim geliyimmi canı ben artık inşaat konusunda ustalaştım cam pimapen duşa kabin aklına ne geliyosa yapmaya başladım çatı geberitten bile anlar oldum

inş melekcim allahım isteyen herkeze versin bugün kadının biri kesesini görmeye gelmişti 2.denemesinde tutmuş allahım bizede nasip etsin

insallah canim benim kedim icin fazla ümitli degilim ama neyse bosver ben yatiyorum canim hepinize iyi uykular tatli rüyalar

bebingim coşmuşsun gene canım ha şöyle biz seni hep böyle gördük durgunluk sana yakışmıyor özletme kendini bitanem

kızlar çalışın bu ay şanslı ay hep güzel haberler alalınm özlem yumurtluyosun galiba çalış yarın maviden git ilaçlarıda al kullan hadi

burp hadi adadan haber ver sende çalış bak semram sana elini sürsün senin dogumundada ben gelirim yanına ama yakın yerde yap semra nerde dogum yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…