Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende çkıyım bu saaten sonra hiç biriniz gelmezsiniz nursiyle mavinin zaten kıçında pireler uçuşmuştur kocalarıylada zaten tık yok oh ne güzel bende teyzem geldi diyorum yırtıyorum zaten siz başınızın çaresine bakın puhahahaaaaaaaaaaaaaa

tuanayım siz melekle tanıs cıktınız herhalde
bi girdim topike ada geliyor valla semra terası yıkarken dogurdu
gunudde geldi seker sey
ay cok heyecanlıyım

burp hemen foto ,steriz senden yarın ararım artık semrayı bende
normal oluyor demek semranın bizle paylasacagı cok sey olucak

amin canım ..send eözle günleri eşsiz geçirenlerdensin benim gibi...ne bayram ne özle gün geçiremedik daha evlendiğimziden beri..bebeğin seninle ya sağlık olsun bugünlerde geçer..alalh sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallah..
özlem tuanay melek bebing deniz burp sermest mavi darısı bize
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn..

hayırlı olsun sevimcim..inşallah bu sefer olacak kist falanda yokmuş gerçekten güzel gelişmeler var bugünlerde hep böyle olsun topiğimiz olumsuzluk olmasın artık..
denizcim geliyimmi canı ben artık inşaat konusunda ustalaştım cam pimapen duşa kabin aklına ne geliyosa yapmaya başladım çatı geberitten bile anlar oldum
:)))herşeyden anlar olduk artık erkek gibi yarın da klimacılar gelecek bakıma sabahtan ama eşim izin almış sabah erken gelecek..erkek olsun başımızda dimi..hayır adam anlatacak anlamıyorum sonra kazıklamasın..
burp hemen foto ,steriz senden yarın ararım artık semrayı bende
normal oluyor demek semranın bizle paylasacagı cok sey olucak

eveeet ya sabırsızlanıyorum adayı görmek için sarılıp koklayamayacağız ama olsun görmek de yeter..

kızlar misafirim şimdi gitti banyo yaptım yatmadan size haber vereyim dedim haber vereyim derken haber yok onun haberini vereyim teli kapalı keşki kocişinin telini alsaydım beni haberdar etmek için aradığında gizli numara ile aradı kendi telefnu değildi heralde canım inşallah herşey yolundadır allah yardımcısı olsun onunda adanında

günaydın kızlar vallaha şimdiden semranın yokluğu hissettirdi günaydıınnnnnnnn diye açardı topiği uzun bir süre özleyeceğiz semramızı süttü doğumdu biraz zaman alır düzelipte pc başına oturmak eskisi kadar zamanda bulamaz ama o ve ada iyi olsun biz ona istediği izni veririz ama arada iyi olduklarını yazsın yeter sabahtan beri arıyorum bugün önce işe gidip sınav yapacağım oradanda ablama geçip dönüşte semraya uğramayı düşünüyorum ama şimdi telefonunu açabilseydi sabah işe gitmeden uğramayı düşünüyordum acaba genede uğrasammı aaaa süper bir fikrim var bugün doğanlar sayfasına bakayım acıbadem hastanesinin :))))))))))))

yok canlarım daha adamız gelmedi yada sayfayı güncellememişler yani belki hastaneye gitsemde eve göndermiş olabilirler doğum olmadıysa ne biliiim en iyisi akşamı beklemek bizde dokuz doğuralım :)))))

günaydın!!
semra naptı acaba merak ettim ama burpte haber alamamış inşallah sağ salim gelmiştir ada cık..haber alan olursa yazsın mutlaka..

geçmemiştir daha belki siteye..
inşallah doğmuştur ya annesini hiç üzmedi ne güzel yaa

gunaydın kızlar
sanırım ada dogmamıs cunki bu sabah doganların resmi var ama adanın ki yok
ne durumdalar acaba
burp um sen en iyisii aksamustu işlerin bitince bi ugra canım hastaneye
inş. iyilerdir.

cok merak ediyorum nasıl oldu terası yıkarken mi sancılandı yoksa suyu mu geldi
hayret dogum kanalına bile girmemişti pat diye nasıl oluverdi
cok heyecanlandım ya

sevimcim tedavin hayırlı olsun canım herşeyin iyi olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…