amin canım ..send eözle günleri eşsiz geçirenlerdensin benim gibi...ne bayram ne özle gün geçiremedik daha evlendiğimziden beri..bebeğin seninle ya sağlık olsun bugünlerde geçer..alalh sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallah..iyi geceler kızlaaar
azcık bihteri izledim
pazar günü benim doğum günüm ve eşim şehir dışında olacak(((
arkadaşımı aradım plan yaptık:))))
eşim olmasa da bebeğim benimle hala inanamıyorum
Allah hepinize yaşatsın inşallah mübarek ekşamda dua ediyorum hepinize
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn..özlem tuanay melek bebing deniz burp sermest mavi darısı bize
ben sabah dr gittim kandı idrardı usg di derken öglen ni ettim dr ilaçları tarif etti ben zaten yıllardır ezberlerdim ama gonal f başlıyorum yarın kist falan yok herşey çok düzgün folüküller var bebe aspirini ve folibol ve eşimle banada ayrıyetten antibiyotik verdi yarın başlıyoruz işte hayırlısıyla inş bu sferkinin sonucu güzel olur
:)))herşeyden anlar olduk artık erkek gibi yarın da klimacılar gelecek bakıma sabahtan ama eşim izin almış sabah erken gelecek..erkek olsun başımızda dimi..hayır adam anlatacak anlamıyorum sonra kazıklamasın..denizcim geliyimmi canı ben artık inşaat konusunda ustalaştım cam pimapen duşa kabin aklına ne geliyosa yapmaya başladım çatı geberitten bile anlar oldum
burp hemen foto ,steriz senden yarın ararım artık semrayı bende
normal oluyor demek semranın bizle paylasacagı cok sey olucak
ben sabah dr gittim kandı idrardı usg di derken öglen ni ettim dr ilaçları tarif etti ben zaten yıllardır ezberlerdim ama gonal f başlıyorum yarın kist falan yok herşey çok düzgün folüküller var bebe aspirini ve folibol ve eşimle banada ayrıyetten antibiyotik verdi yarın başlıyoruz işte hayırlısıyla inş bu sferkinin sonucu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?