Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geldim kızlar
bugün çok yorgundum gün boyu başımı taşıyamadım
okuldan geldim uyudum
bi de ben bugün cips yedim dayanamadım hem de büyük boy(((
şimdide tırstım yemesedim keşke
tutamadım boğazımı((((((((((((((((

kızlar pressed fiyatlarını sormuş biri
niye değişken diye tr de 130 a satıyolar paramız çok ya,
eğer ebay dan alırsan yurt dışından geliyo benim 50 ye geldi
dolara göre değişiyo işte

bebingiiim senin niye keyfin yok kii
sakın üzülmeyin kızlar yine pişman oldum çok üzüldüğüme bu kadar stres yaptığıma
bigün anlayacaksınız ne dediğimi gülüp geçicez inşallah
böyle dediğime bakmayın simdi de bişi olacak korkusu rahat vermiyo
inşallah bigün bu günler de geçecek yine boşuna üzülmüşüm diceem
nolur kimse bu konu yüzünden üzülmesin
ben çok inanıyorum gelecek bebeklerimiz sağlıkla inşallah:))))

dün iğneyi yine hastanede yaptırdım ayı bi adam vardı birden yaptı ve nasıl morarmış öküz nolucak
töbe töbeeee
ondan önce ben yaptım azcık morardı salak adam

yok özlemcim o kadar değil valla onu yapamam akşam arkadaş oturmaları tamam da günlere hiç gelemem..
canım benimde senin gibi 2 abim var hepimiz evliyiz bende malum en küçük yaş farkımız var baya 11 biriyle 10 yaş yaş biriyle ben tekne kazıntısı..izmirde doğmadım ama izmirliyim..8 yaşından beri izmirdeyim..
bi de cenem cok dusuk ama bi dellendim gecenlerde ondan beri az yazıyorum yoksa gözleriniz pörtlerdi.
noldu geçenlerde de az yazıyorsun ben birşey mi kaçırdım birine mi kızdın yoksa bebingim?

Denizcim,tatlım şu ikinci olağan kahvaltı günümüzü gerçekleştirsek,ne güzel sohbet ederiz yine,çok özledim seni:1hug:

ne güzel söylemişsin canım benim:))
aklımda tuanayım arayacağım zaten
ama madem konusu geçti pazartesi ya da salı buluşalım sen kendine göre ayarla bana haber ver kordon uyarsa kordon da kahvaltı ısmarlamak isterim..

ohh mavim indirdin cipsleri ama dikkat beslenmene öyle şeyler çok yeme birde 1 paket yemiş utanmaz:))
mavi sne ne iğnesi oluyorsun sorması ayıp
her moktan haberimiz var ama hamilelik öncesi konulardan daha o aşamaya gelemedik malesef...
inşallah dediğin gibi olur mavicim ve bugünlerimize gülüp geçeriz
ama geçerken günler sıkıntı veriyor elimizde değil ki ister istemez sıkıyoruz
artık ne olacak nasıl olacak diye düşünmek insanı çıldırtıyor kendi durumumu düşünüyorum eşimin kini ayrı ilaç kullana kullana bir hal oldu adam ..
bu aşılamaya kadar hiçbrişey yapmak istemiyorum ona da kendime de..
aşılama olmazsa tüpe kadar bakarız artık..
allahım sizin yüzünüzü güldürdü bizimkini de güldürür inşallah..

tuanayım gelmişsin ama ben çıkıyorum annemin iğne saati insulin vuracak yemek hazırlamam lazım
konuşuruz en kısa zamanda görüşürüz tatlım..

inşallah denizim olacak hiç merak etme
bizde de çift taraflı sorun vardı
doğal yoldan olmazsa tedaviyle gelir sıkma canını
ben kan sulandırıcı iğne oluyorum
Allah o günleri gösterirse doğuma kadar olucam karından
önceki düşük olduğu için kan pıhtılaşma ihtimaline karşı önlem olarak verddi doktor

hem de büyük paket((((
sigarayı bıraktım ya mecburen çok şükür:))))
ha bire bişiler yemek istiyorum ağzım boş durmuyo

ben kaçıym kızlar duş alıym eşim yine geç gelecek(((
okul çok bıktırıyo artık çabucak tatil olsaaa
yarın da bitince kaldı 2 hafta:))))

inşallah mavicim bu sefer böyle birşey olmayacak adını bile anmak istemiyorum o kelimenin..mecburen katlanacksın doğuma kadar nelere katlanmadık ki bak tree line mıdır nedir günelrce taktın kafana bebiş nasıl da tutundu..
annenler eşinin ailesine falan söyeldiniz mi ne tepki verdiler eminim çok sevinmişlerdir..
allahım bizede o sevinci yaşatsın inşallah..

müjde kızlar adamız geliyor
çıtır annemize dua edelim kızlar hayırlısı ile kurtulsun

bugün sabah bizim çıtır yiğenimi yıkamaya gittim yıkadım oradan işe gittim ablamın sınavlarını yaptım nasıl hepsi birbirine girmişti öğrencilerin canım çıktı toparlayanakadar asistanlar saolsun yardımcı oldular oradan bir telefon eşim halamlar geilyor kocası ile proje yapacaklarmış koştur koştur alışveriş yap koştur koştur eve gel temizlik yap yemek yap nasıl yorgunum anlatamam şimdi misafirleri beklerken pat telefon semra ada geliyor demesinmi yaa bu ekstra misafir durumu olmasa atlar giderdim şimdi hastaneye ya ne aksi benim kocanın akrabaları yaaa aklım nasıl onlarda ama olsun yarın iş çıkışı gideceğim

nasıl yani bugün perşembe amanın
hani pazratesi gelecekti velet..
ayy inşallah hayırlısıyla gelsin
doğdu mu acaba şimdi
allahım sen ikisini de sağ salim kurtar inşallahh

doğmadı daha 4 cm açılmış henüz seside harika geliyordu cadolozum benim gayet sakin ve huzurlu geliyordu sesi

öff gelde şimdi misafir ağırla hemde aileden arkadaşım olsa bir derece çekilirdi P

ayy kıyamam canım allah yardımcısı olsun hayırlısı ile doğsun ada mız..
heyecan bastı içim kıpır kıpır oldu yaaa...aylar geçti bugüne geldik darısı yeni hamişlerimizin başına..

Ya tüylerim diken diken,gözlerim dolu dolu.Bizim ilk göz ağrımız,dünyaya gözlerini açtı ya da açmak üzere,ne büyüksün Allahım,hayırlısıyla semramız ve Adacığımız sağlıkla kavuşurlar inşallah birbirlerine...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok heyecanlandım tam gününde normal doğumla geliyo çıtır ada
sağlıkla gelsin Allah uzun ömür versin inşallah

darısı hepimizin başına bizler de böyle doğum haberlerimizi yazalım inşallahhhh

şimdi doğuyo mu yani ada:)))))))))))))))))))))))))))
ne güzel şeyler oluyo son günlerde:))))))))))))
devam edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…