yok özlemcim o kadar değil valla onu yapamam akşam arkadaş oturmaları tamam da günlere hiç gelemem..denzicim aşılamada ilaçların etkisiyle erken oluyor tabi ama benim 35 gün sürüyor senin kaç gün?
benim 28-30 gün canım çok geçmiyor doğum kont. kullansam da kullanmasam da aynı..
aaaaaaa ümidini kaybetme canım ya ne çok hikaye okuduk değil mi? sen çalış gerisi rabbimin bileceği iş...
ev hanımı deniz hanım... eee günlerede sıra gelmiş artık tabi...
canım benimde senin gibi 2 abim var hepimiz evliyiz bende malum en küçük yaş farkımız var baya 11 biriyle 10 yaş yaş biriyle ben tekne kazıntısı..izmirde doğmadım ama izmirliyim..8 yaşından beri izmirdeyim..yok canim benim ailem burda isvicrede biz 3 kardesiz 2 erkek 1 kiz en kücükleride benim ama halam ve kuzenlerim var izmirde karsiyakada otuyorlar eger allah nasib ederse eylülde tüpden sonra istanbul izmir yapmak istiyoruz nasib olursa gelmek mutlaka gelirim canim cok güzel olur hemde:))) sen kac kardessin?
noldu geçenlerde de az yazıyorsun ben birşey mi kaçırdım birine mi kızdın yoksa bebingim?bi de cenem cok dusuk ama bi dellendim gecenlerde ondan beri az yazıyorum yoksa gözleriniz pörtlerdi.
Canlar,kuzular ben geldim,hepiniz özlemişsinizdir beni şimdisırnaşık şeyYoruldum,seferihisardaydım bugün.Hava çok boğucu,çok fazla nem var.Ne kadar yoğun ve hoş sohbet bir yer oldu burası.Bir de yeni hamişler kelenince,insanların umudu,şevki arttı.Yeni heyecanlar ve bekleyişler oluştu.
Öslemcim,bence bir an önce doktoruna git ve yumoşların ne durumda onu öğren ve çatlatma iğneni yaptır.Sen de daha önceden hamiş kaldın,yine kalacaksın merak etme.Allahın izniyle hepimiz kalacağız.Kimimiz bu ay,kimimiz bir kaç ay içinde.Sonra burada daha farklı sohbetler bile olacak.Hani o sevmediğimiz klasik kadın,anne sohbetleri.Benimkini kakası yeşildi,sümüğü sarıydı,senin ki nasıl,falan da filan.Nefret etsekte yapaacağız bu sohbetleri.naniknanik
Hayat akıyor,bizler,hepimiz bu akışın parçalarıyız.Ve hep aynı şekilde devam etmeyecek.Bu tabiatın kuralına aykırı.Hepimiz önce sağlıklı olalım ve her anı farkındalıkla yaşayalım.
Denizcim,tatlım şu ikinci olağan kahvaltı günümüzü gerçekleştirsek,ne güzel sohbet ederiz yine,çok özledim seni:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?