Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim anneme ve kardeşime söyledim eşimin ailesi daha bilmiyo biraz dursun dedim eşime
az haksızlık ettim ama napıym :))))))))))))))
cadı gelin demeyin yine bana

ohhh bebingim dökmüş içini rahatlamış valla... evet neredeyse 1 yıl olacak valla... hazırlık derken yemeği kastetmemiştim aslında:))) yemek memek yapmıyorum doğru düzgün açıkçası yaz geldi saldım ben....

tuanayım canım maşallah sende döktürmüşsün valla... yumoşların derken:))) kaç tane sanıyorsun ki ben 1 tane görsem şükredeceğim valla.. evet hayat hep aynı akmaz aksa o hayat olmaz... illa değişecek bir gün bu kader ama ne zaman? hamiş kaldım yine kalırım hep dedim ama hiç olmadı inşallah bu kez olur..
buralar bile çok sıcakki orayı düşünmek bile istemiyorum...
bu arada senin bebişte çok tatlı olmuş ya...
yazıyı sormuşsun profile gir orada kişisel rütbe yazıyor ona ne istersen yaz ve kaydet:))) ne yazacaksın merak ettim.. hadi yappppppp

ohh yemiş cipsleri yarasın canıma ya ama onu yiyeceğine başka şeyler tüket... kendine dikkat et havalar sıcak daha çzbuk yoruluyor insan.. evet ya okullar tatil olsuuuuuuuunnnnnnnnn artık yeter... bende birazdan duş alacağım almam gerek:))))
kim o canını yakan öküz ya bir daha ona yaptırma o zaman...

ayyyyy bende çok heyecanlandım ya adacık geliyor demek allahım inşallah kolay bir doğum nasip eder... allah sağlıklı uzun ömürler versin kızımıza...
ay inanamıyorum ya geliyor mu şimdi yani........

doğdu mu acaba ? burppppppppp resimleri istiyoruz unutma semrama da bol bol öpücük kondur benim yerime...

afiyet bal seker olsun canim ama ellinden geldikce saglik seyler yeki bebisimizede yarasin

ohhh mavisim ne güzel tatil geliyor bende istiyorum tatil cok yorgunum eylüle kadar nasil dayanacagimi bilmiyorum ama(((

insallah denizcigim insallah canim bizde o mutlu haber veririz cok istiyorum artik yagmurum bitanem gelsin evime nese katsin

hadi bee ada geliyor haaa tam gününde geliyor fallik allahim insallah fazla cektirmez semraya insallah ada bebekte saglikli gelir ayyy cok sevindim durun ben bir arayim

kizzlaaar semrayi aradim ama tel kapali acik olur esi yada annesi felan acar diye düsünmüsdüm ama kapali(( tühhh nasil bekleyecegim simdi cok heycanlandim

kizzlar benim tüpde 15tane yumurtam olmustu ve bunlarin 10 cok iyi ve yerlesecek durumdayi dr. 3tanesini koymustu ama olmadi malesef demeki nasib degilmis

iyi geceler kızlaaar
azcık bihteri izledim
pazar günü benim doğum günüm ve eşim şehir dışında olacak(((
arkadaşımı aradım plan yaptık:))))
eşim olmasa da bebeğim benimle hala inanamıyorum
Allah hepinize yaşatsın inşallah mübarek ekşamda dua ediyorum hepinize

çıkıyorum kızlar ben
yarınki kıyafetleri hazırlıym yatıyorum
iyi uykular hepinizee
eşim grip oldu yaz günü((((

ayy canım ya kıyamam sana eşin neden şehir dışında olacak? bebişin senle tabi annesi... iyi uykular size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…