Kzılar ben de buldum semranın telefonunu.Hastaneyi aradım,az önce konuştuk.Çok iyiydi sesi.Adacık sabaha karşı 04.30 da doğmuş.3 kilo 150 gr,49 cm miş.Epidural normal olmuş ve Semracık,bize bol bol dua etmiş doğumda.Nasıl heyecanlandım,mutlu oldum anlatamam.Bir melek indi dünyaya.darsı bizlerin başına.Aynı heyecanları hepimiz hayırlısıyla tek tek yaşayalım inşallah...
aslında üzücü bir haber aldık eşimin teyzesi kötü hastalığa yakalanmıs galiba anlatmıcaktım ama bende cok uzuldum paylasmak istedim.biyopsi yapılacak ptesi ye.emar mamografi kan tahlili sanırım iyi çıkmamış.hiçbir sıkıntısı da yoktu aslında nasıl iş anlamadım.doktor bu boyuta gelmesi 5 yıl alır demiş aama.bilmiyorum Allah acil şifalar versin.
ana haydi özlem haydi özlem haydi tam zamanı tam zamanı şimdi inş yarabimmmmmmmmmmmmmmmmm özlemde müjdeyi verir bize
denizcim siz zaten birarada olabilseniz normal hamile kalacakmışsın gibi geliyor bana ama herşey kısmet işte
bizim de çevremizde sadece bizim çocuğumuz yok şimdi yeni biri geliyor buraya onların da çocukları yokmuş çok seviniyoruz eşimle arkadaşlarımızla bile görüşmek istemiyoruz artık çocuklar yüzünden psikolojimiz bozuluyor iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?