Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestcim hayırlısı olsun canım şuan ne kadar kötü oldugunu tahmin edebiliyorum yaşayan insanlarız biz bu duyguyu hepimiz çok iyi biliyoruz ama pes etmek yok yolununa devam et bizlerde hep birbirimizn destegini alarak tedavimize devam ediyoruz bazen yok bidaha istemiyorum diyoruz sonra güzel haberleri alınca içimizi heyecan kaplıyo başlıyoruz ben eminim hepimiz bir gün burdan müjdemizi vercez

denizcim hemen telaş yapma gülüm inş düşündügün gibi degildir gelir kocişin bide bebkte süpriz yapar aşıya maşıyada gerek kalmaz

:teytey::teytey:
inş tuanaycım admız dogdu:teytey:

adamızın resmini gördüm kızlar çok tatlı hemende pembişleri giydirmişler allahım bizede nasip etsin inş

semrayla konuştum seside çok iyi geliyodu ah kendimi tutamadım gözlerim hala durmuyo canım ya iyiymiş çok duygulandım kızlar ben yaaaaaaaaaaa yarın çıkıyormuş hemen iyileş geldedim seni özledik sayfamızı gene sen aç

aaaay ben de gördüm adayı:))))
çok tatlı maşallah Allah hepimize bu mutluluğu nasip ets,in ne çabuk geçti de geldi dimi??
maşallah

sermest hayırlısı canım adet tam sökülmeden umudunu kaybetme bence yerleşme kanaması var:)))

sevimcim sevindim canım hadi bakalım çabucak gel arkamdan:))))

kızlar gelelim özlem e
bugün buluşacaktık ama doktor yumurtan yeni çatlamış hemen çalışın demiş:)))))
kapıya geldiler preseed i verdim çalışmaya gittiler :)))))))gecikirse merak etmeyin:))))

ana haydi özlem haydi özlem haydi tam zamanı tam zamanı şimdi inş yarabimmmmmmmmmmmmmmmmm özlemde müjdeyi verir bize

geçmiş olsun bebingcim birçok kötü hastalığın da tedavisi var artık üzülme

ana haydi özlem haydi özlem haydi tam zamanı tam zamanı şimdi inş yarabimmmmmmmmmmmmmmmmm özlemde müjdeyi verir bize

özlem ha gayret hadi geliyor bebiş

denizcim canım sende üzülme herşeyde bir hayır vardır inşallah eşin en kısa zamanda döner de hasretlik uzun sürmez bebiş de zaten gelicekse gelir gelmeyecekse de ne yapsak boş onun için sıkma canını
annenin yanında olması da iyi oldu canım yalnız kalmıyorsun en azından

açtım niye kötü haberler aldım(
bebingim geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavurşur teyzeniz
hiç belli olmuyor ki onun için doktorlar özellikle kaıdnlar için muayene olup test yaptırın diyor..ben ilk ameliyatımda doktor 15 cm lik kisti görünce kaç senede oluşmuş bu dedi genç kızı tabi doktor falan haberimiz yok ondan bu ahle geldim yumurtalığım zarar gördü..
herşey allahın takdiri tabiki
inşallah en kısa zamanda iyileşir bebingim...

sermestcim iki, kara haber aynı zamanda gelmiş çok üzgünüm..
ama iyi sonuçlar olduğu kadar malesef olumsuzluğa da alışmak lazım..
inşallah seminer sınavın iyi geçer..
sen sözleşmeli misin.bugün atamalar vardı bend etv de izledim aklıma sen geldin..ama nasip inşallah bir dahakine ama insanın zoruna gider onca yıl oku çalış ama karşılığını alma..

sermestcim mavinin dediği gibi yerleşme kanaması olabilir değilse bile üzülme canım sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış ben mesela 4 aşılama yaptım hepsi de negatifti üzülüyoruz ama elden de birşey gelmiyor

evet nbnh ylnız değilim ...yalnız olsam girmiştim bunalıma
tabiki nasip ama daha b,iz ilşkimizi düzene sokamadaık yarım yamalak ya da yasaklarla..neyse ksımet artık..

bu arada herkeste semranın nosu var bende yok kiii...
siteye gireyim hastanenin resmine bakayım ada mızın....

özleeeem demek çalışmaya gittin seni seni,...
inşallah güzel haber de senden gelir tüpe falan gerek kalmadan sonuçlanır...
inşallah artık ya zinciri kırdık böyle devam etsin..

benim bu ayda umudum yok sonra öbür adeti beklerim..zaman geçiyor yaş geçiyor 29 a gireceğim elde var koca 0..
şimdi burp kızacak bana ama ben kaç zamandır uğraşıyorum avantaj olarak gördüğüm yaşım aldı başını gidiyor ...bazen çevremde geç evlenenleri görüp tesell ediyorum kendimi ama o geç evlenenlerde hemen hamile kalıyor yine moralim bozuluyor..

Adayı bende gördüm çok şeker maşallah tombiş bir bebek olmuş Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün

denizcim siz zaten birarada olabilseniz normal hamile kalacakmışsın gibi geliyor bana ama herşey kısmet işte
bizim de çevremizde sadece bizim çocuğumuz yok şimdi yeni biri geliyor buraya onların da çocukları yokmuş çok seviniyoruz eşimle arkadaşlarımızla bile görüşmek istemiyoruz artık çocuklar yüzünden psikolojimiz bozuluyor iyice

yaaa bayıldık annemede gösterdim çoookkk tatlı gece olmuş ada cık..pembiş pembiş eller yumuk yumuk çoook tatlıııı..

denizcim annenle oturmak güzelde şu banyo olayı var ya o çok zor ben ya sabahın köründe kalkıyorum yada ögleden sonraya kalıyorum hala utanıyorum kadından sanki o hiç yapmamış gibi allahtan banyo benim yatak odamın hemen bitişigi onun odasıda evin en son köşesi ama işte

herkese öyle geliyor ama bence kısmet bu da bizim bahanemiz nbnh cim ya...
inan geçen sene ameliyatımdan beri yalan gelecek ama daha bir araya doğru düzgün gelemedik ameliyattan sonra 1 ay yasaktı sonra aşılama muhabbeti..2 kere 45 er günden gitti..arada geldiklerinde ya da giderken adetliydim sonra tüp derken yine gitti artık çığlık atasım geliyor..ama sağlık olsun napalım buna da şükür...mersine gittim yumurtlama dönemine denk geldi ama koştur koştur düzen yok gün aşırıya dikkat etmek yok..hayırlısı olsun ne diyelim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…