Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi şekerler ben çıkıyorum hafta sonu giremem buraya taşınacak birileri var onları gezdiricez ev bakıcaz biraz yoğun geçireceğiz hafta sonunu sonra görüşürüz

kolay gelsin canım sizede değişiklik olur gezin kafa dağıtın..
hafta başı görüşürüz

selen hayırlısı olsun aşılaman umarım sonucun güzel olur da bizim gibi beklemezsin

arkadaslar benim misafirim var annem ve babam onlar erken giderse girer yazarim beni merak etmeyin ama yarin burdayim yanlizim evde o zaman görüsürüz simdilik hepinizi öptüümmmmm

kızlar olumsuz olmayın nolursunuz sana konuşmak kolay da demeyin
bi gün olacak hepimizin dileği
bak yine söylüyorum neden bu kadra üzülmüşüm diceksiniz
hepinizi çok seviyorum
inşallah güzel günler yakında

arkadaslar benim misafirim var annem ve babam onlar erken giderse girer yazarim beni merak etmeyin ama yarin burdayim yanlizim evde o zaman görüsürüz simdilik hepinizi öptüümmmmm

tamam canım yarın görüşürüz ailece güzel vakit geçirin

slmmm kızlar,sevimcim,tedavin hayırlı ve uğurlu olsun.Sana nurtopu gibi bir evlat getirsin.Eskiden bebekleri leylekler getirirdi,şimdi daha çok tüpçüler getiriyor:)
Öslem,kısss,nasıldı:jeyyar:Oldu mu bu sefer,mavi seni cümle aleme anlattı,hepimiz biliyoruz artık neler yaptığını:jeyyar:Hayırlısı olsun cnm transferin:))

Bebing,Rabbim en kısa zamanda şifa versin hastanıza.Ama meme kanseri,tedavisi en kolay kanser türü,ama adı bile insanın içini titretiyor.Yine de herşey netleşinceye kadar,olumsuz düşünmeyin.En kısa zamanda şifaya kavuşması için dua ediyorum.

inşqllqh mvicim..
özlem napmış olabilir sence:))
inşallah bu sefer olur ya
özlem kaçıncı günündü bugün
yumoşlar kaç mm birşey dedi mi doktor

ben de çıktım hanımın çiftliğini izleyeceğim
kaç haftadır uzak kaldım tv lerden
gelirim yine..

Denizciğim,yine isyanlardasın.Dalgaların kabardı yine,azgın sular,seni yine esir aldı.Yani çok haklısın,ne denebilir ki,ama ileride belki bu günlere tebessüm edeceksin.Daha çok gençsin,körpesin,çok tatlısın ve benim cnm arkadaşımsın,seni çok seviyorum:1hug:

kızlarrrrr ben geldim mavinin dediği doğru :kedi: çalıştık bakalım kısmet ne olacak ... umudum var gibi de yok gibide nasibimde varsa göreceğim ....

Sevim tedavide,hangi ilacı kaç doz kullanıyorsun,anlatsana güzel anne aday adayı???

oyyy kurban olurum ben ona ya ne şeker bir bebiş ADA tombik tombik ya yerim ben güzel kızımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…