denizcim annenle oturmak güzelde şu banyo olayı var ya o çok zor ben ya sabahın köründe kalkıyorum yada ögleden sonraya kalıyorum hala utanıyorum kadından sanki o hiç yapmamış gibi allahtan banyo benim yatak odamın hemen bitişigi onun odasıda evin en son köşesi ama işte
denizcim siz zaten birarada olabilseniz normal hamile kalacakmışsın gibi geliyor bana ama herşey kısmet işte
bizim de çevremizde sadece bizim çocuğumuz yok şimdi yeni biri geliyor buraya onların da çocukları yokmuş çok seviniyoruz eşimle arkadaşlarımızla bile görüşmek istemiyoruz artık çocuklar yüzünden psikolojimiz bozuluyor iyice
sevimcim sen nasılsın canım iğnelere başladın değil mi
arkadaslar ben cumartesı asılama oldum test yapsam cıkarmı cok merak edıorum lutfen cevap
iyiyim canım biraz önce ilk iğnemi yaptım hadi hayırlısı mevlam yüzümüze baksın çektiklerimizi görsün emegimizi boşa çıkarmasın allahım dileyene isteyene versin
selencim çok erken daha en az 12.gün yapman lazım beklemek zorundasın şimdi yapsan bile test seni yanıltır bu arada hayırlısı olsun inş tutar
zamanla alışılmıyor be sevimcim burda bi dışarı çıkıyorsun herkesin elinde 3 çocuk insanın morali bozuluyor haliyle bir de aynı yaştaki arkadaşlarımız boy boy çocuklarını görünce daha da kötü oluyorsun
ne olacak bizim halimiz ya..
ankaray gittik sırf kimse muhabbetini yapmasın diye eşimle baştan konuştum akraba ziyaretleri yok diye..kimseye gitmedik bu sefer kayınvalidem çok istedi şuna buna gidelim diye eşim yok dedi..artık biri soracak ta elimde olmadan tersleyeceğim diye konuşmak bile istemiyorum..
zamanla alışılmıyor be sevimcim burda bi dışarı çıkıyorsun herkesin elinde 3 çocuk insanın morali bozuluyor haliyle bir de aynı yaştaki arkadaşlarımız boy boy çocuklarını görünce daha da kötü oluyorsun
artık ben de birgün birine patlıyacağım da kendimi zor tutuyorum içim ağlarken yüzlerine gülüyorum şakaya vuruyorum da geçiştiriyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?