Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım biz gece hallediyoruz ama şöyle bir mesele var spermler sıcakta ölemsin bride hemen vajinal duş olmasın diye ben yatıyorum malesef eşim sabaha bırakmaz gece alır..bende 10 gibi kalkıp giriyorum ama zaten yazın özellikle her gün sabah kalkınca banyo yaptığımdan pek farkedilmiyor sen yine şanslısın bizim annemin oda banyo bizim oda yan yana:))
napalım ya uff kayınvalidem olsa bende çok utanırdım ama annemden utanmıyorum..sadece zamanıda banyoya giremediğim için kendimi kötü hissediyorum günaha giriyormuşum gibi geliyor..ama allah biliyor içimizi..

canım zamanla alışıyosun o takıntılardanda vaz geçiyosun tabi mevlam seni alıştırmadan göbegini şişirsin ama ben ve eşim kan kardeşimin dogumuna bile gitmek içimizden gelmemişti çoçuk 6aylık olana kadar görmeye bile gitmek istemedik allahtan arkadaşım 7yaşından beri yanımda oldugu için beni anladı şimdi onun bıcırıgını beraber büyütüyoruz pazar günü 4yaşına girdi zilli tam bir cadı sende eşinde zamanla alışcanız demek de içimden gelmiyo alışmayın bebeginiz gelsin kucagınıza inş

zamanla alışılmıyor be sevimcim burda bi dışarı çıkıyorsun herkesin elinde 3 çocuk insanın morali bozuluyor haliyle bir de aynı yaştaki arkadaşlarımız boy boy çocuklarını görünce daha da kötü oluyorsun

nbnh cim inan seninle aynıyım bende sadece çok sevdiğim bir arkadaşımın kızı var adaşım benim doğuma ben götürmüştüm eşi de askerdi yoktu adını benden aldı ufaklık sadece onu severim deli gibi..ama bende tahammül edemiyorum annemin burda o kdara çocuk var ki şimdi balkondayım bcır bıcır oynuyorlar anneleri başında bahçede..çocuk arabasıyla bebk gezdirenlere de deli gibi imreniyorum her gördüğümde sanki nazarım değecek diye maşallah diyorum içimden..beni tanıyan annemin komşuları hadi artık annenede geldin yap bir tane annen baksın diyorlar ..kimseye birşey söyeleyemiyorsun...

iyiyim canım biraz önce ilk iğnemi yaptım hadi hayırlısı mevlam yüzümüze baksın çektiklerimizi görsün emegimizi boşa çıkarmasın allahım dileyene isteyene versin

aminnn.hayırlı olsun allah bu sefer yüzünü güldürsün canım ya..
inşallah kaliteli yumurtaların olsun
bu ay sen den ve özlemden haber bekleyeceğiz anlaşıldı başka kimsenin umudu yok..

hadi hayırlısı olsun sevimcim çok emek veriyoruz gerçekten Allah emeklerimizi çabamızı görüyordur
canım sen de emeğinin karşılığı alırsın inşallah
güzel haberlere alıştık ya devamını bekliyoruz çalışanlardan

selencim çok erken daha en az 12.gün yapman lazım beklemek zorundasın şimdi yapsan bile test seni yanıltır bu arada hayırlısı olsun inş tutar

offff mecbur beklıcem yanı offfffffff ya negatıf cıkarsa ya ama yok yok cıkmıcak ıcıme oyle doguyo alllah hepımıze bırer melek wersın tabı cok ısteyene cok wersın

ne olacak bizim halimiz ya..
ankaray gittik sırf kimse muhabbetini yapmasın diye eşimle baştan konuştum akraba ziyaretleri yok diye..kimseye gitmedik bu sefer kayınvalidem çok istedi şuna buna gidelim diye eşim yok dedi..artık biri soracak ta elimde olmadan tersleyeceğim diye konuşmak bile istemiyorum..

evet denizcim insanlar bilip bilmeden hadi sizde yapın diyorlar ya ben de gıcık oluyorum sanki biz uğraşmıyoruz istemiyoruz

artık ben de birgün birine patlıyacağım da kendimi zor tutuyorum içim ağlarken yüzlerine gülüyorum şakaya vuruyorum da geçiştiriyorum şimdilik

selan hayırlı olsun inşallah pozitif olur
olumlu olman ne güzel ben daha başlamadan negatif olacağaını bilir gibi olumsuz başlıyorum
nursim ne güzel olumlu başladı ama bu insanın içinden gelen bir duygu kendi kendimizi kandırmanın anlamı yok ki..bende umutlu olmak istiyorum ama olmuyor..sanki hiç olmayacak gibi..

kendi durumumda olanlara daha çok üzülmeye başladım
eşimin komutanı gelmiş geçen konuyu da biliyor tabi tayin çıktığı için adam 40 lardaymış
oturmuş yanına bizimde olmuyor kaç senedir uğraştık demiş..eşim bilmiyordum demiş ama o da bende kötü olduk.. o yaşa gelince ya bizde aynı duyguları yaşar ve bziimde olmuyo dersek hala..bilemiyorum herşey zamanla kabulleniliyor ama bunu nasıl kabulleniriz bilmiyorum..

canım biliyorum ama bide bak bakalım 3çoçuk yapınca boyları göge ermişmi allah hepimizi bişekilde sınıyo belkide onların daha farklı sorunları var dün hastanede bi teyzeyi oglu çok fena dövmüştü kızım dedi ben ona yardım edince sen tüp bebk bölümüne gidiyosun allahtan hayırlısını dile vermiyosa bi bildigi vardır ben 8sene istedim kaynanam üzerime kuma bile aldı onunda olmadı 8sene sonra bu oglum oldu bak şimdi beni hastanelik etti allahtan hayırlısıbe gülüm mevlam sanada banada vercek sen ümüdünü kaybetme ama hayırlısını dile bende 6senedir gitmedigim kapı kalmadı özeller devlet hastaneleri ama olmadı olmayınca olmuyor şimdi tekrar deniyorum olmasada yapacak bişeyim yok çok üzülcem biliyorum ama allah kocamı bana bagışlasın olursa tabi her şey çok farklı olcak allahım dileyene versin ben hergün burdaki bütün kızlar için dua ediyorum inş hepimizin olcak bu gün semrayla telefonda heyecendan ve mutluluktan konuşamadım bogazım dügümlendi sizin müjdeniz benim sevince hüznünüz kedere boguyor ona göre olumsuz düşünce yok vallahi zopalarım hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi şekerler ben çıkıyorum hafta sonu giremem buraya taşınacak birileri var onları gezdiricez ev bakıcaz biraz yoğun geçireceğiz hafta sonunu sonra görüşürüz

işet onlara istemiyoruz gibi geliyor akıl veriyorlar yaş geçmeden yapın diye..ama herkese de anlatamıyorsun sonra tek tek dert anlat yayılır birde ..herkes bizi takip eder tedaviydi şuydu buydu derken..

artık ben de birgün birine patlıyacağım da kendimi zor tutuyorum içim ağlarken yüzlerine gülüyorum şakaya vuruyorum da geçiştiriyorum şimdilik

kızlar sanırım bende sızınle aynı durumdayım cewremde herkez ne zamn bebek gelıo weya hamılemısın dıye soruyolar ıcım burkuluyo ama gukerek yok degılım dıyorum kaynanam delı edıcek benı her gun arıo meraba demeden cocuk soruyo bana kalbını kırmak ıstemıorum ama onlar dusunmeden kalbımı kırıolar esım dedıkı sordukları zamn oglunuzda sorun war de dedı onuda dıyemıorum zor gelıo bende sızınle aynı sıkıntıdayım ne zamn duzelıcek bu durum

kızlar semrayla konuşursanız benden de selam söyleyin ben arasam konuşamam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…